Jump to content

Noir65

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Noir65

  1. Noir65

    ZTE R236

    Αγαπητέ pythagoras_7 περνάμε τα ίδια και παραθέτω την εμπειρία μου: Τηλεφώνησα στη ZTE στο 210-6146179 και η κοπέλα που απάντησε είπε ότι ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ από το μενού η τηλεόραση με τη δικαιολογία ότι στην Ελλάδα είναι πλέον ψηφιακή! Αυτό σημαίνει ότι υπεύθυνη είναι η Ελληνική αντιπροσωπεία ΖΤΕ άρα θα έπρεπε να ενημερώνει τους αγοραστές για την αλλαγή αναγράφοντας στη συσκευασία ότι ΠΛΕΟΝ δε διατίθεται η τηλεόραση και όχι απλά να το αποκρύπτει. Επίσης, το 236 που αγόρασα είναι σύμφωνα με τον πωλητή Ελληνικής αντιπροσωπείας και όταν παρουσία συνεργατών μου ξεκίνησα ευγενικά να λέω στην κοπέλα της ZTE όσα έγραψα πιο πάνω, αυτή το έκλεισε και δεν ξαναπάντησε. Πιστεύω λοιπόν ότι ξεγελάστηκα και αδυνατώντας να επικοινωνήσω με την εδώ ZTE της ζητώ μέσω αυτού του post αντικατάσταση με συσκευή που έχει TV.
  2. Καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω τρία FUJITSU ASYG 12LEC. Τα θέλω για το χώρο εργασίας και θα είναι on γύρω στις 12 ώρες τη μέρα. Απ΄ότι είδα - διορθώστε με - συμφέρουν για τα λεφτά τους αφού έχουν μέχρι και ιονιστή και λογικό COP και EER. Μέχρι τώρα καλά. Στο skroutz είδα όμως ότι υπάρχει και το FUJITSU ASYG 12LE αλλά και το FUJITSU ASYG 12LECA με διαφορά στην τιμή. Το google δε μου έβγαλε κάτι συγκεκριμένο εκτός από ρώσικα/ουγγρικά sites ειδικά για το τελευταίο. Έψαξα και το forum για διαφορές μεταξύ τους αλλά δε βρήκα κάτι - γνωρίζει κανείς σας τι μοντέλα είναι όλα αυτά ; Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ Starenios που ξεκαθάρισες το θέμα με τα μοντέλα αλλά και για την πληροφορία που αφορά τον ιονιστή. Θα ρωτήσω και για την εγγύηση.
  3. Καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω τρία FUJITSU ASYG 12LEC. Τα θέλω για το χώρο εργασίας και θα είναι on γύρω στις 12 ώρες τη μέρα. Απ΄ότι είδα - διορθώστε με - συμφέρουν για τα λεφτά τους αφού έχουν μέχρι και ιονιστή και λογικό COP και EER. Μέχρι τώρα καλά. Στο skroutz είδα όμως ότι υπάρχει και το FUJITSU ASYG 12LE αλλά και το FUJITSU ASYG 12LECA με διαφορά στην τιμή. Το google δε μου έβγαλε κάτι συγκεκριμένο εκτός από ρώσικα/ουγγρικά sites ειδικά για το τελευταίο. Έψαξα και το forum για διαφορές μεταξύ τους αλλά δε βρήκα κάτι - γνωρίζει κανείς σας τι μοντέλα είναι όλα αυτά ; Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...