Jump to content

Gerodaskalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gerodaskalos

  1. 112: Ο αριθμός που πρέπει να θυμάστε αν βρεθείτε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί σε 24ωρη βάση τους πολίτες σε περιπτώσεις που χρειαστούν βοήθεια. Σε όποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρειαστείτε βοήθεια όπως π.χ. αστυνομίας, πυροσβεστικής, ασθενοφόρου EKAB ή λιμενικού καλέστε το 112. Πολυ συνοπτικα ειναι ακριβως το ιδιο :D (Offtopic) On Topic τωρα. Επιβητορας final V1. Μπορω να πω οτι ειμαι εντυπωσιασμενος αν και ημουνα απο την πρωτη στιγμη που περασα σταλιον. Δεν εχω καποιο bug να αναφερω τουλαχιστον σαν ψιλοβασικος χρηστης που ειμαι. off topic παλι. (με το recovery 6 που ημουνα καταλαθος μπορω να πω οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το 5 στο οτιδηποτε ειτε αυτο ειναι wipes η εγκατασταση καποιου ROM) απλα μου εκανε εντυπωση και το ειπα!! :)
  2. Αν ειναι καλυτερη απο την Σταλλιον φαιναλ unleash the beast!!
  3. Πιθανοτατα εχεις δικιο :D απλα τοσο καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα με εγκατασταση καποιου ROM η Ζιp και για αυτο σκαλωσα. Καποιος που να εχει το latest recovery V5 υπαρχει;;;; τουλαχιστον το νουμερο για να το βρω :)
  4. Χμμμμ, και στο color settingd.zip και στο dialer theme μου βγαζει error το recovery: Error in emmc/Stallion_theme.zip. (status 0) Τι μπορει να συμβαινει;;; Χρησιμοποιω Recovery Ivan V6 αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα με καποια εγκατασταση.
  5. Να κανω μια ασχετη ερωτηση αλλα και σχετικη επισης. Υπαρχουν μηπως καινουργιοι drivers για adreno 205 που κατεχει η συσκευη μας;; Διοτι βλεπω σε αλλα Roms (MIUI, ICS κλπ κλπ) που λενε updated GPU drivers, μηπως υπαρχει τπτ καινουργιο σε εκδοση GB που ειμαστε εμεις; Πιθανον να υπαρχουν και να αναβαθμιζουν αρκετα τις επιδοσεις του κινητου σε 3D. Gkalen ειμαι με KALO ακομα οταν τελειωσεις την Stallion σε φαση που θα θελει μονο zips για μικρα updates θα την περασω να σου πω εντυπωσεις! :p
  6. Gkalen να κανω μια ερωτηση θελω. Στο Rom του Kalo δεν εχω ads και banners απο εφαρμογες και στον Dolphin επισης. μηπως εχει καποιο ειδος ad block ενσωματομενο το οποιο δεν εχω παρει χαμπαρι γιατι στο δικο σου εχθες που δοκιμασα να μπω λιγο να σερφαρω ο dolphin ηταν γεματος ads και οταν λεω ads εννοω τις κλασικες διαφημισεις που εχουν ολα τα sites. Δεν γνωριζω για αυτο και ρωταω :)
  7. Ο Kalo για καποιο λογο εβγαλε τα ROMS απο το XDA μηπως ετοιμαζει κατι καινουργιο η τπτ αλλο;;;
  8. Φιλε Gkalen ειπα να δοκιμασω και εγω την stallion GB αλλα εχω προβλημα στην εγκατασταση. Αφου περασω το ROM με το που ανοιγει το κινητο μου πεταει error το android.system. Το κινητο δουλευει κανονικα αλλα δεν εχω notifications! τι μπορει να το κανει αυτο; Κανω εγκατασταση κανονικα με ολα τα wipes και τα συναφη. Ευχαριστω εκ των προτερων :) Zontovolo εδω btw :)
  9. Καλησπερα φιλε μου. Εγω ειμαι με την ROM του KALO απο τις beta εκδοσεις πριν καν την βγαλει και μπορω να σου πω πως ειναι υπεροχη. γρηγορη χωρις κανενα bug. μετα απο αρκετους μηνες επειδη την βαρεθηκα ρωτησα για MIUI και μου ειπαν πως η V5 ειναι απο τις πιο καλες. Η MIUI ειναι υπεροχες αισθητικα αλλα την αλλαξα σε μιση εβδομαδα. ετρωγα αρκετα FC και επισης επειδη ειανι overclocked η μπαταρια δεν κραταγε πολυ.. το μεγιστο 2 μερες. Για aurora δεν εχω δοκιμασει δεν μπορω να σου πω. ξαναγυρισα στην KALO που ειχα που ειναι ΣΤΟΚ και η μπαταρια μου κραταει το μεγιστο 6 μερες(κλειστα gps κλπ wifi 3g παρα μονο οταν τα χρειαζομαι).
  10. ειδα επισης και ενα 5.0.2.7 reborn. αυτο ειναι το παλιο αλλα με καποια bugs διορθωμενα πιθανον ε;
  11. Nα ρωτησω και κατι αλλο αν γινεται :D ενα νεο recovery v6 που βγαλανε το εχει δοκιμασει κανεις; δουλευει;
  12. Καλως με :D Νομιζω την βρηκα. Ελληνικα δεν με νοιαζει αν εχει δεν με ενοχλει το ιδιο και το ραδιοφωνο. Πρεπει να κανω κατι διαφορετικο απο οτι εκανα με του kalo? δλδ εννοω τα wipes κτλ; δεν εχω ξαναπερασει αλλη ROM εκτος του καλο και δεν ξερω τι να κανω με την MIUI :D ευχαριστω για την βοηθεια :D
  13. Καταρχας καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum σας :D Μετα απο πολυ καιρο που σας ριχνω μια ματια που και που ειπα να κανω και εγω join το forum αυτο μιας και αρκετοι απο εσας εδω εχουν αποκτησει αρκετες γνωσεις πανω στο κινητο αυτο και τα ROMS που κυκλοφορουν για αυτο. Εδω και πολυ καιρο ειμαι με την KaloPerfection και δεν εχω κανενα προβλημα ΑΛΛΑ σκεφτομαι να την αλαξω και λεω να παω κατι σε ΜΙUI αλλα θελω Gingerbread MIUI οχι ICS. οποιος γνωριζει να μου πει την τελευταια εκδοση αυτης η ακομα και καποια μονταρισμενη απο εσας (αν ειναι καλυτερη φυσικα) θα του ημουν υποχρεωμενος :) Οσον αφορα το froyo αν θελησω ποτε να κανω downgrade απο οτι ακουω ο Gkalen η ROM του απο απλο αλογο εχει γινει επιβητορας! ενας SUPERFAST επιβητορας! P.S ειμαι το Ζοntovolo στο XDA :)
×
×
  • Create New...