Jump to content

mike299

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mike299

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

mike299's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που στο καλό υπάρχει η επιλογή για σύνδεση σε wifi μέσω WPS? Έχω φάει το μενού αλλά δεν το βρίσκω πουθενά Έκδοση 11.0.4
  2. Από πού μπορώ να το δω αυτό? Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι έχω θέμα να τα notifications του Outlook app, δεν μου κάνουν pop up παρόλο που το έχω χωρίς προορισμούς ενέργειας.
  3. Και εγώ έχω μεγάλη πτώση μπαταρίας. Screen 37%, system 21%. Εντωμεταξυ το βράδυ το βάζω σε battery & airplane mode αλλά παρόλα αυτά μου καταναλώνει πάνω από 20-30% κατά τον ύπνο. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάθε μερικά λεπτά ανάβει η οθόνη μόνη της για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να έχω ειδοποίηση ή κάτι ανάλογο. Γνωρίζει κανείς γιατί?
  4. Από την στιγμή που έβαλε την 10, έχω μεγάλη καθυστέρηση στα notification, τουλάχιστον στο safascore που με ενδιαφέρει. Μου εμφανίζεται η ειδοποίηση με 15 ή και περισσότερα λεπτά καθυστέρηση. Μες την 9 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Έχει κανείς ιδέα μήπως φταίει κάποια ρύθμιση της 10? Power options έλεγξα ήδη.
  5. Σε ευχαριστώ. Ξεκόλλησε με το headset toggle
  6. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα από το πρωί. Έχει κολλήσει να νομίζει ότι έχω συνδεμένο το hands free, έχει και την σχετική ένδειξη πάνω δεξιά, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το ηχείο σε ειδοποιήσεις, κλήσεις κτλ. Αν βάλω το hands free, ακούω κανονικά από αυτό. Δεν ξέρω αν σχετίζεται αλλά έβαλα την 9.6.2 χθες. Έκανα restart και power off και on χωρίς διαφορά. Καμία βοήθεια γιατί είναι πρόβλημα να μην ακούω κλήσεις και ειδοποιήσεις.
  7. Δυστυχώς σήμερα παρουσιάστηκε πρόβλημα στην οθόνη του κινητού. Επειδή έχει εγγύηση και είμαι επαρχία, μπορείτε να μου προτείνεται επισκευαστικό κέντρο για να το στείλω? Αθήνα ή θεσσαλονικη δεν έχει διαφορά
  8. Αυτό αλλά για εμάς από επαρχία? Που να μπορούμε να παραγγείλουμε online και αρα να είναι αξιόπιστα καλή γιατί αλλιώς θα είναι πεταμένα λεφτά? Εχω και αυτή την SView Flip Cover θήκη στο κινητο αν εχει σημασία
  9. Το έκανα και εγώ από περιέργια, λιγότερο από 6 μήνες κινητό, χωρίς fast charge, φορτίσεις το κατά δυνατόν στο range 30-90% και είχα το ίδιο με εσένα αποτέλεσμα. Τώρα ή εγώ κάνω κάτι σοβαρά λάθος ή τα αποτελέσματα του είναι αναξιόπιστα. Ας το δοκιμάσει και κανένας άλλος να μας πει αποτελέσματα.
  10. Συγνώμη που κάνω hijack το post σου ειδικά αφού δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την ίδια θήκη για το s7 το απλό, μπορείς να μοιραστείς λίγες πληροφορίες μαζί μου? Πόσο καλή, χρήσιμη, πρακτική είναι? Γνωρίζεις αν μπορεί να μπει tempered glass χωρίς πρόβλημα?
  11. Σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά θέλω οπωσδήποτε θήκη με πορτάκι γιατί το βάζω στην μπροστινή τσέπη του τζιν με κλειδιά κτλ και λόγο δουλειάς ταλαιπωρώ πολύ τα κινητά (μέσα έξω από την τσέπη, συχνές πτώσεις κτλ)
  12. Καθώς θα προχωρήσω σύντομα στην αγορά του s7 του απλού, όχι του edge, σε μαύρο χρώμα, βρίσκομαι στην διαδικασία αναζήτησης θήκης και tempered glass. Μιας και δεν θα αγοράσω το κινητό αλλά θα μου το κάνουν δώρο (Thanks love :love:), θα δώσω κάτι περισσότερο από ότι συνήθως για αγορά θήκης Σε πρώτη φάση σκέφτομαι για την LED Cover. Την έχει κανείς να μοιραστεί εντυπώσεις? Τέλος, έχετε να προτείνετε κάποιο ποιοτικό tempered glass?
  13. Το απλό, δεν θέλω μεγάλη οθόνη και νομίζω ότι η καμπυλωτή οθόνη είναι κάπως άβολη πρακτικά
  14. Αφού είναι τόσο highly recommended, θα προχωρήσω στην αγορά του S7 πολύ σύντομα Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :thanks:
×
×
  • Create New...