Jump to content

p_trohidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by p_trohidis

  1. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Έχει παρατηρηθεί σε πολλά μοντέλα με συγκεκριμένο firmware και κάτω. Έστειλα e-mail στην samsung για το τρόπο αναβάθμισης του firmware, μιας και αυτό γίνεται μόνο σε επισκευαστικό κέντρο της samsung ή από εξουσιοδοτημένο κατάστημα αλλά καμία απάντηση. Αύριο επικοινωνώ απευθείας με κάποιο επισκευαστικό κέντρο για να δω τι θα κάνω. Link για επισκευαστικά κέντρα στην Ελλάδα: http://tinyurl.com/123456koi Αν κάποιος έχει εμπειρία ας την μοιραστεί μαζί μας.
  2. Και εγώ φίλε μου κάθε δύο μέρες το φορτίζω. Κρατάει λίγο η μπαταρία του. Δεν βάζεις μάλλον...και 'γω 'εχω το ίδιο πρόβλημα.
  3. Γειά σας παιδιά, μία ερώτηση. Μπορώ στο x600 να έχω κάρτα sim με δύο αριθμούς. Δηλαδή υποστιρίζεται από την συσκευή; Ευχαριστώ!
  4. Σου εύχομαι μόνο να μην έχεις προβλήματα και με την 381. Εγώ είχα πάμπολλα (bluetooth, έχανε κλήσεις, έσβηνε μόνο του...) Εγώ προσωπικά σώθηκα με την αγγλική 382. Δυστυχώς ακόμα δεν έχει βει η ελληνική 382. Καλό ξεμπέρδεμα.
  5. Ναι απλά τρέχεις το exe κανονικά όπως την ελληνική. Α πάρε και backup ότι χρειάζεσαι από το κινητό και αν έχεις κάρτα μνήμης πάνω βγάλτην πριν την αναβάθμιση για καλό και για κακό! καλή επιτυχία!
  6. Φιλαράκο Nitse θα σου πρότεινα να αναβαθμίσεις άμεσα στην αγγλική 382 διότι πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου και αυτό της μπαταρίας, λύνονται. Είχα και 'γω πολλά προβλήματα με την μπαταρία όπως να μου έχει ένδειξη 55% και μετά από μισή ώρα να σβήνει το κινητό, καθώς και πάμπολλα προβλήματα με κολλήματα, επανεκκινήσεις και αδυναμία σωστής λειτουργίας με το handsfree bluetooth που έχω. Μετά από την αναβάθμιση στην τελευταία αγγλική rom (382) όλα φαίνονται μία χαρά (την έχω εγκατεστημένη εδώ και τρεις μέρες).
  7. Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή; Έτσι μου 'ρχεται να πάρω τηλέφωνο στην eten και να ρωτήσω: Για πιο λόγο πουλάτε το x600 ρε 'σεις; Για να τεστάρετε την υπομονή μας; Παραθέτω και όποιος μπορεί ας βοηθήσει (αν μπορεί): 1) Πότε δεν ξέρεις το πόσο έχει φορτίσει το κινητό 2) Ποτέ δεν ξέρεις αν το bluetooth handsfree που έχεις συνδεδεμένο παίζει, μπορείς να ακούσεις και να σε ακούσουν και να μην βάζει το συνομιλητή σου μόνο του στην αναμονή 3) Σήμερα το πρωί συνέβησαν τα εξής απίστευτα: 1ον και σημαντικότερον το ξυπνητήρι δεν χτύπησε γιατί το κινητό είχε κολλήσει, 2ον κάποια προγράμματα που έχω εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης πλέον δεν τρέχουν, κάτι λέει για ασφάλεια και πιστοποιητικά (ενώ παίζανε τόσες μέρες). 4) Γιατί κάποιες φορές για ανεξήγητους λόγους το κινητό κλείνει μόνο του. Όχι επανεκκίνηση αλλά κλείσιμο. Sorry για το ύφος παιδιά αλλά πραγματικά αυτό που έγινε σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο! Έχω την τελευταία ελληνική rom 381. Δεν ξέρω αν φταίει το κινητό ή τα windows. Το θέμα είναι πως δεν κάνει αυτά για τα οποία το αγόρασα.
  8. Καλημέρα σε όλους! Μπορώ να πω ότι το forum είναο9 χαώδες. θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Υπάρχει τρόπος να περάσω τα τηλέφωνα μου από sony ericsson w810i στο x600 εύκολα και γρήγορα. Όταν προσπαθώ να στείλω ολόκληρο τον κατάλογο, το x600 μου λέει πως δεν έγινε σωστά η λήψη, ενώ όταν τις στέλνω μία-μία όλα πάνε καλά. Ευχαριστώ προκατβολικά!
×
×
  • Create New...