Jump to content

Fidias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fidias

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

Fidias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απ' ότι κατάλαβα είναι σχετικά καινούργιο site, γράφουν πως δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, έχουν καλές τιμές και δέχονται και Paypal, οπότε το σκέφτομαι να το δοκιμάσω. Για το Banggood που αναφέρεις, μου δίνει δύο επιλογές, free delivery ή EMS αλλά απ' ότι βλέπω το shipping γίνεται από το Hong kong warehouse, δεν θα περάσει απο τελωνείο ακόμα και αν πληρώσω για EMS; Κυρίως σκέφτομαι τα Lenovo ZUK Edge και το Xiaomi mi6 (με χαλάει λίγο η έλλειψη 3.5 mm jack και της LTE band 20).
  2. Καλησπέρα, Να αρχίσω λέγοντας πως είμαι τελείως άσχετος σε όσα έχουν να κάνουν με την κινεζική αγορά. Ψάχνω τις τελευταίες μέρες για νέο κινητό και έχω επισκεφτεί αρκετά sites. Σκέφτομαι να αγοράσω από το https://www.eudirect.shop/ έχει κάποιος προηγούμενη εμπειρία με αυτό το site; είναι αξιόπιστο; Επίσης απ' ότι βλέπω στο FAQ του site αυτού, λέει πως όλα τα κινητά τους έρχονται με global ROM με πολλές γλώσσες και PlayStore εγκατεστημένο. Δηλαδή για να καταλάβω τα κινητά αυτά δεν έχρονται με την official ROM; Αναβαθμήσεις παίρνουν κατευθείαν από τον κατασκευαστή;
  3. Καλύτερο smartphone: Sony Xperia Z3 compact Καλύτερο tablet: Nexus 9
  4. Καλά δεν είναι κακή σύσκευη το iPhone6 απλά όπως όλα τα προϊόντα της Apple είναι υπερ-υπερ-κοστολογημένο. Τώρα σε σύγκριση με το Z3c τα θεωρώ ισάξια. Το ένα είναι καλύτερο σε κάποια θέματα (π.χ. το Z3 μικρότερο μέγεθος/bezels, καλύτερη μπαταρία) και το άλλο σε άλλα (π.χ. το iPhone έχει μάλλον καλύτερη κάμερα σε auto, καλύτερη GPU) αλλά όταν στην τιμή του iPhone 6 παίρνεις 1,5-2 Z3c, τότε προτιμώ το Z3c.
  5. Για όσους ζήτησαν screenshots από το battery use: Αυτό το τρίημερο έκανα λίγο πιο light χρήση (4,5 ώρες οθόνη) για αυτό και άντεξε σχεδόν 4 μέρες. Σηνύθως το φορτίζω κάθε 3 μέρες με περίπου 6 ώρες οθόνη. Επίσης να πω πως η χρήση που κάνω είναι κυρίως browsing για 30 λεπτά - 1 ώρα την μέρα, facebook messenger κάθε μέρα, διάβασμα mail, κάνα βιντεάκι στο youtube και λίγη κάμερα. Το wifi το έχω συνεχώς ανοιχτό (εκτός από το βράδυ, όταν κοιμάμαι). Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για κλήσεις, από σήμερα θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ. [ATTACH]51222[/ATTACH] [ATTACH]51223[/ATTACH] [ATTACH]51224[/ATTACH]
  6. Με 2 push mails, facebook messenger, viber κτλπ. έχει 25-40% ελεύθρη RAM, δηλαδή από το 1,7 GB που έχει, περίπου 350-600 MB είναι ελεύθερα. Όταν τα έχω όλα κλειστά έχει περίπου 50%+ ελεύθερη RAM. Επίσης να πω πως χθες το σύγκρινα λίγο με το S5 της κοπέλας μου. Το Ζ3c έχει περισσότερη ελεύθερη RAM και είχα και αρκετά περισσότερα apps ανοιχτά (το πήρε προχθές οπότε δεν έχει εγκαταστήσει και πολλά πράγματα ακόμα). Επίσης το S5 ζεστένεται περισσότερο και πιο εύκολα από το Ζ3c (το S5 έφτασε σχετικά εύκολα τους 50 βαθμούς ενώ το Z3c ήθελε περισσότερο ζόρισμα), αλλά στο Z3c αισθάνεσαι περισσότερο την ζέστη στο πίσω μέρος. Σε θέμα οθόνης, η AMOLED του S5 έχει καλύτερες γωνίες θέασης, αλλά του Z3c μου φάνηκε πιο φωτεινή. Σε ότι αφορά την κάμερα, το S5 είχε πιο ζωντανά χρώματα, αλλά τα χρώματα του Z3c μου φάνηκαν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Σε ότι αφορά λεπτομέρεια στις εικόνες, μου φάνηκαν πάνω κάτω ίσα. Από επιδόσεις και feeling στο UI μου φάνηκαν και τα δύο πάρα πολύ καλά, το S5 lagαρε λίγο στο gallery και στο magazine (το απενεργοποιήσαμε άμεσα :p).
  7. Κοντά στα 12 GB. Aν θυμάμαι καλά είχε 11.8 GB.
  8. Ναι κάθε 3η μέρα το φορτίζω αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για κλήσεις και SMS δίοτι άλλαξα πάροχο και περιμένω να μου ενεργοποιήσουν την Nano-SIM. Φαντάζομαι πάλι τις 2 μέρες με average χρήση θα τις βγάζει εύκολα. Από οθόνη είμαι ευχαριστημένος, έχει πολύ καλές γωνίες θέασης (αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αυτό είναι σημαντικό σε ένα κινητό :p) και σε σύγκριση με το Nexus 7 (2013) που έχω και μπορώ να συγκρίνω έχει καλύτερη φωτεινότητα (γενικά την βρίσκω αρκετά φωτεινή την οθόνη του Z3c) και κατά την άποψη μου καλύτερα χρώματα. Επίσης αν δεν σου αρέσουν τα χρώματα υπάρχει η ρύθμιση White balance για να ρυθμίσεις το πόσο κόκκινη, πράσινη ή μπλε την θέλεις. Στο review του phonearena είχαν πει πως μπλετίζει στις default ρυθμίσεις και πρότειναν οι ίδιοι κάποιες ρυθμίσεις για το White balance τις οποίες δοκίμασα αλλά προσωπικά προτιμώ τις default ρυθμίσεις.
  9. Ναι γενικά είμαι ικανοποιημένος. Έχω κάποια μικρά παράπονα (ζεστένεται λίγο, το LED της κάμερας έπρεπε να ήταν πιο δυνατό) αλλά από μπαταρία (βγάζει 3 μέρες με μεσαία χρήση με το WiFi συνεχώς ανοιχτό, 1 ώρα browsing την μέρα, λίγο facebook messenger, λίγες photos κτλπ), κάμερα και επιδόσεις προσωπικά είμαι ευχαριστημένος.
×
×
  • Create New...