Jump to content

allooooha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About allooooha

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

allooooha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα!! Λοιπόν έκανα επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων και δε μπαίνει στο ιντερνετ από το ιντερνετ του δικτύου!! Καμία ιδέα κανένας? Ευχαριστώ!!
  2. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα! Ευχαριστώ πολύ!
  3. Είμαι κάτοχος του samsung ativ s και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι που......έκανα την αναβάθμιση 8,1!!! Για να μη πλατειάζω πρόβλημα στη κάμερα..ΝΑΙ σε φώτο χωρίς φλάς μου πετάει το φλας στο ξεκάρφωτο.. Η ερώτηση μου είναι..έκανα επαναφορά τηλεφώνου και δε μπαίνει στο ιντερνετ από το ιντερνετ κινητής τηλεφωνίας! Μήπως πρέπει να αλλάξω καμία ρύθμιση? Το κινητό είναι εταιρίας ΤΙΜ αν βοηθάει.. Ευχαριστώ!!!!
  4. ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Στο άσχετο τουλάχιστον μία φορά τη μέρα μου πετάει ένα "συνέχεια" και κάτι τελίτσες σα να φορτώνει ένα πράμα και μετά δε μπορω να του κάνω τίποτα.. αναγκαστικά το κλείνω πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο που κλειδώνει και κάνει μόνο του επανακίνηση!! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Έχει παρουσιάσει σε κανένα κάτι παρόμοιο? Σημείωση ότι δε του έχω πειράξει τίποτα μόνο κάτι ψεφτο εφαρμογές έχω κατεβάσει fbk instagram και τέτοια.. Μπορώ να κάνω κάτι για αν διορθωθεί η να το πάω στη samsung!!
  5. Πήρα το ATIV εδώ και δύο μέρες! Φοβερό κινητό πολύ γρηγορο και σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος! ΑΛΛΑ! 1ον και σημαντικότερο δε συνδέεται με το mobile internet.. Πρέπει να κάνω κάτι? Πρέπει να πειράξω καμια ρύθμιση?? Τι να κάνω? Φταίει που μου λέει ότι είναι από την εταιρεία TIM? και 2ον αυτός ο Γ@μ!μ€νΟ$ ο ήχος κλήση πως αλλάζει? Ευχαριστώ!
  6. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Το προσπαθώ να κάνω το upgrade αλλά αργεί πάρα πολύ.. Είναι φυσιολογικό??
  7. Φίλε μου μιλάς για το 991 ή το 991d γιατί στο sti alcatel όταν κατέβασα το upgrate κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης μου έχει επιλογή μόνο για 991 και όχι 991d που έχω εγώ.. Τι να κάνω να εγκαταστήσω για το 991?
  8. θα το προσπαθήσω και θα σου πω.. ευχαριστώ.. αλλά ένα δωρεάν που είδα και κατέβασα δεν κάνει δουλειά
  9. Δεν έχω ιδέα από blog πρώτη φορά γράφω γιατί με έχει προβληματίσει το κινητό που αγόρασα οπότε συγχωρείστε μου οποιαδήποτε βλακεία κάνω.. Είναι στα αγγλικά και δεν μπορώ με καμία παναγία να βάλω ελληνικά.. Δεν ξέρω γιατί ενω βρίσκω επιλογή έστω τα μηνύματα να αλλάξω μου λέει να κατεβάσω κάτι που το κάνει αλλά μετά μου λέει Error.. Έχω περάσει από το παλιό μου κινητό τις επαφές που είναι στα ελληνικά και τα δείχνει μία χαρά, και σκέφτομαι ρε κωλό δημιουργοί αυτού το κινητού αφού διαβάζει τις επαφές και τις δείχνει στα ελληνικά μια χαρά γιατί δεν έχει επιλογή να μπεί η ελληνική γλώσσα?? Κολλάει αρκετά.. και φοβάμαι να εγκαταστήσω την αναβάθμιση από το site της alcatel γιατί δεν εμφανίζει το 991 d παραμόνο το 991 και λέω ότι αν δεν μου εμφανίσει τη δεύτερη κάρτα sim θα το πετάξω στη θάλασσα!! :P Τι να κάνω να το προσπαθήσω να κάνω την αναβάθμιση??? Θα δουλεύουν μετά και οι δύο κάρτες??? Ευχαριστώ για το χρόνο σας που διαβάζετε τις απορίες και παρακαλώ θέλω ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...