Jump to content

hrta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hrta

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

hrta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    eυχαριστω πολυ
  2. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    τελικα δεν μπορεσα να κανω root την συσκευη ξεκιναει και μετα απο το 17% παει κατευθειαν στο 100% και λεει απετυχε χρησιμοποιησα το KingoRoot
  3. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    Ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες
  4. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    Τελικα η λυση ειναι root και. Μετα περναω international filmware ? Προσεξα οτι εχει διαφορεσ Και στα χαρακτηριστικα το δικο μου τηλ με τα international. Δυο καρτεσ και 3ram αντι ,2 Θα μπορεσει ναγινει δουλεια το εχει κανει κανεισ η θα εχω προβλημα ? Δεν μπορω να κατεβασω και το filmware κολαει στο 15%/ απο το σιτε
  5. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    να ρωτησω? το unlocked Bootloader ειναι το ιδιο με το rom my phone ?
  6. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ !!να ρωτησω? το unlocked Bootloader ειναι το ιδιο με το rom my phone ?
  7. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    καταρχην ευχαριστω για την απαντηση !! επειδη ειμαι νεος στο κοσμο του android καποιες ορολογιες και διαδικασιες μου ειναι αγνωστες ειμουνα σε ios λειτουργικο και δεν πολυ καταλαβα αυτα που μου ειπες ? αν θελεις να γινεις λιγο ποιο αναλυτικος και καποιο λινκ που μπορψ να κατεβασω την filmware που πρεπει για internation και πως την περναω αφου πρωτα λες πρεπει να ξεκλειδωσω bootlooader? ουτε καν ξερω πως γινετε !!!
  8. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    εχω στην κατοχη μου ενα HUAWEI MT7-TL10 με τις δυο καρτες και εχω ενα θεμα .το κινητο ειναι σε κινεζικα και δεν εχει καμια google εφαρμογη - service θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να το σεταρω σε ευρωπαικα προτυμα με ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις ? φοραει MT-7-TL10C00B561 EMUI4.0 ΕΚΔΟΣΗ 6.0 ευχαριστω !!!!
  9. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    Ξεχασα να αναφερω φοραει MT-7-TL10C00B561 EMUI4.0 ΕΚΔΟΣΗ 6.0
  10. hrta

    Huawei Ascend Mate 7

    εχω στην κατοχη μου ενα HUAWEI MT7-TL10 με τις δυο καρτες και εχω ενα θεμα .το κινητο ειναι σε κινεζικα και δεν εχει καμια google εφαρμογη - service θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να το σεταρω σε ευρωπαικα προτυμα με ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις ?
×
×
  • Create New...