Jump to content

kosbek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kosbek

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

kosbek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. MALESTROM καλημέρα …..είσαι τεράστιος… μεγαθήριο. Την έβαλα την ROΜ και έχω ελληνικά επιτέλους χωρίς το χαζό my view της cosmote… και νομίζω είναι νεότερη από αυτή που είχα. Όσο για το πώς αλλάζεις Rom είναι εύκολο. Με κλειστό το κινητό ξεκινάς και κρατάς πατημένα το volume το κάτω, μαζί με το 9 και το κουμπί του POWER ON. http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=297:how-to-update-firmware-of-samsung-b2710-xcover-271&catid=57:how-to&Itemid=104 Ακολουθείς τις οδηγίες αυτές και στο software που κάνει την δουλειά βάζεις τα εξής Boot, Rsrc1, Rsrc2 (low), Factory FS, CSC, SHP APP. Τα άλλα που είναι κενά τα αφήνεις ως έχουν. Συνδέεις το usb στο κινητό και σου γράφει ready com 5… η όπου το βρει (Αν δεις ότι δεν σου γράφει ready πρέπει να κάνεις install to τελευταίο Samsung Kies software…αν σου κάνει νερά τότε έχεις πολλές συσκευές στις usb… βγαλτες και θα είσαι οκ) Σε ευχαριστώ και πάλι… είσαι τεράστιος.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ malestrom τα είχα δοκιμάσει αλλά το έκανα ξανά με τα δικά σου αρχεία (είχε διαφορά σαν μέγεθος αρχείου) αλλά και πάλι τίποτα. Υπάρχει τελικά τρόπος για να έχω ελληνικά? Το μόνο που έχω βρει είναι ένα τύπο απο Tουρκία που πουλάει τις roms μέσο Twitter... αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κάπου αλλού... καταλαβαίνω δεν είναι και κανένα σουπερ κινητό για να ασχοληθούνε αλλά... αυτό είναι και το μόνο που είχα βρει για "σκληρή" χρήση... και η αλήθεια είναι ότι έχει αντέξει πολλά μαζί μου... και μίας και "λεφτά... δεν υπάρχουν" αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήταν πολύ καλό!!! Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Καλησπέρα σας και από μένα. Προσπαθώ να βρω ένα firmware που να έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι με Ελληνική υποστήριξη. Εχω κάνει αρκετή έρευνα αλλά μάταια. Πχ. B2710XXJI5 CSC: B2710OXCJI3 - B2710XXJI5 CSC: B2710OXCJJ2 - B2710XXJJ2 CSC: B2710OXCJJ3 - B2710MAJI1 CSC: B2710COSJI2 - B2710MAJI2 CSC: B2710COSJI3 Προς το παρών έχω βάλει μια για να δουλεύει απλά Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποιος να μου δώσει μια διεύθυνση (Url) Η κάτι τέλος πάντων για να μπορώ να γράφω ελληνικά και να βρίσκω και τις επαφές από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Ευχαριστώ προκαταβολικά
×
×
  • Create New...