Jump to content

Leonid111

Members
  • Δημοσιεύσεις

    886
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Leonid111

  1. 14 ώρες πριν, redcom7 said:

    Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος χρησιμοποιεί κάποιο άλλο ρολόι με τη συσκευή εκτός της samsung και αν αυτό δουλεύει σωστά με ρολόι δηλαδή που να μην είναι έτσι ίδιας μάρκας...

     

    Δεν ξέρω μου φαίνεται ότι κάπως δεν πάει και πολύ καλά το ρολόι της samsung χρησιμοποιώ ένα watch 5 pro και δεν θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος

    Εγώ με Garmin Epix Gen2 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, λειτουργούν και συνεργόζονται άψογα.

  2. On 27/4/2024 at 2:59 ΠΜ, lepe_21 said:

    Αυτό με την μέγιστη και ελάχιστη το πείραξα...να δεν κατάλαβα καμία διαφορά....τι στο @@@@ ... μπορούμε να βρούμε καμία άλλη λύση σε ρύθμιση ούτως ώστε να βγάζουμε καλύτερη νυχτερινή.... ειδικά τον ουρανό τον κάνει ουράνιο τόξο.... Με όλα τα update του S24ULTRA 

    Δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο, αλλά αυτό που εγώ κάνω και έχω διαπιστώσει για να μην επεμβαίνει από μόνη της η έξυπνη βελτιστοποίηση, είναι να μην βλέπω τη φωτογραφία αμέσως με το που τη βγάλω από το app της κάμερας , αλλά να την << ανοίγω >> από τη ΣΥΛΛΟΓΉ ( εκεί που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες) και έτσι δεν επεμβαίνει καθόλου παρά μόνο αν θελήσω εγώ να κάνω το οτιδήποτε.

    • Like 1
  3. 4 minutes ago, George6633 said:

    Να επανέρθω με αυτό το θέμα.Το φορτίζω κλειστό το κινητό,το είχα φορτίσει κανονικά και για δύο μέρες το είχα κλειστό γιατί δούλευα με ένα xiaomi,το άνοιξα σήμερα και ήταν στο 98%,είναι φυσιολογικό αυτό;Είναι εκνευριστικό,αντε στο 99% πάει και έρχεται ξέρω ότι πέφτει γρήγορα... Αλλά δεν γίνεται να ανοίγει το τηλέφωνο στο 98% επειδή ήταν δύο μέρες κλειστό.Να αρχίσω να το φορτίζω σε λειτουργία πτήσης να μην το κλείνω καθόλου;Δεν μπορώ να καταλάβω..Ναι ξέρω υπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα αλλά δεν μπορώ να ανοίγω ένα κινητό φορτισμένο και να ξεκινάει με 98%. 

    Μα το άνοιξε - κλείσε της συσκευής καταναλώνει ενέργεια, οπότε τουλάχιστον 1% είναι από αυτή τη διαδικασία και ακόμα 1% στις δυο μέρες που ήταν κλειστό, μου μοιάζει απολύτως φυσιολογικό. Δοκίμασε με ανοικτή τη συσκευή να κάνεις μία επανεκίνηση, θα δεις οτι θα σου φάει 1 - 2%. 

    • Like 2
    • Thanks 1
  4. 1 ώρα πριν, Geo_F1 said:

    Τελικα πηρα την Τορρας που ειχα ποσταρει πιο πανω...Αλλα εχω κολλησει και με αυτην.

    https://thinborne.com/products/galaxy-s24-ultra-case-compatible-with-magsafe-600d-aramid-fiber

    Να την εφερνε και δω κανα μαγαζι

    Πραγματικά πολύ ωραία, όπως είπες αν την έφερνε κανά μαγαζί και εδώ θα την έπαιρνα.

    • Like 1
  5. 12 ώρες πριν, Dark_Lord said:

    Να είσαι καλά. Α και κάτι ακόμα: Το h.264 θεωρείται γενικα πιο συμβατό πρωτόκολλο αλλά θεωρώ ότι καταργείται...θα σου έλεγα να αλλάξεις την επιλογή σε HEVC αν δε σου δημιουργεί πρόβλημα κάπου 

    Καλημέρα, θα το δοκιμάσω βέβαια, αλλά δεν θυμάμαι, το HEVC το παίζει τηλεόραση Full HD (όπως είπα ακόμα δεν έχω 4κ TV) και επίσης το ίδιο για το HDR10+, αν και σε αυτό νομίζω πως δεν....., αλλά αν ξέρεις;

  6. 40 minutes ago, Dark_Lord said:

    Αδερφέ μου, μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το ποστ μου; Ώρες ώρες απορώ με το αν εχετε πρόβλημα κατανόησης γραπτού λόγου ή το κάνετε επίτηδες. Αυτό που έκανες bold είναι σχόλιο από άλλον χρήστη, ΠΕΡΣΙ, στο thread του s23 ultra! Το παρέθεσα εδώ ήδη από τις πρώτες μέρες που βγήκε το s24 ultra, για να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ  τη συσκευή και να δείξω ότι κάθε χρόνο υπάρχουν τέτοια παράπονα τις πρώτες ημέρες. Κάπου ελεος

    Συμφορουμίτη είσαι με τα καλά σου; Κάνεις τεχνικής φύσεως ερώτηση εδώ μέσα και περιμένεις απάντηση;

    Το έχεις διατυπώσει λάθος. Αν γράψεις "έχω διαπιστώσει ότι σε αναλογία 16:9 δεν τραβάει καλές φωτό", τότε εντός 2 nanosecond θα πέσουν πάνω σου σαν αρπακτικά που σπιλωσες τη Samsung. Λες και εμείς που έχουμε δώσει τα τελευταία 2 χρόνια οικογενειακως 6.000 ευρώ στη Samsung δεν εκτιμούμε την εταιρεία και είμαστε εμπαθείς. Απαγορεύεται να θες το καλό να γίνει καλύτερο. 

    Και επειδή εγώ απαντάω και δεν γράφω μόνο γελακια κ.λπ., αν σε ενδιαφέρει η βέλτιστη ποιότητα, θα αλλάξεις την αναλογία στις φωτό σε 3:4. Στο βίντεο θα παιζεις σχεδόν πάντα σε UHD 60 fps. Σε εμένα στο s23u το auto fps δουλεύει καλά, οπότε το έχω on. Σταθεροποίηση αστην ενεργή, αλλά το suler steady mode μόνο σε περιπτώσεις έντονου ταρακουνηματος γιατί κάνει crop. Και καλύτερα να αφήσεις off την αυτόματη εναλλαγή φακών για να μην αλλάζει μόνο του φακό και σου επηρεάζει και τη φωτεινότητα κ.λπ..

    Για τα υπόλοιπα θα σε ενημερώσουν οι ειδικοί κάτοχοι της συσκευής.

    Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα εφαρμόσω τις οδηγίες σου και θα επανέλθω.

    Όσο αφορά τα προηγούμενα που έγραψες, η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λίγο <<μη τα ακούσω τα σχολιανά μου>> , αλλά είπα να πάρω το ρίσκο χα!χα!

    Ευχαριστώ και πάλι καλή συνέχεια!

     

    • Like 2
    • Haha 1
  7. Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου όσους γνωρίζουν καλά το <<αντικείμενο>>. Με τις όποιες δυνατόητες έχει η συσκευή μας σε foto & video, για φωτογραφία στο  αυτόματο ποιές είναι καλύτερες ρυθμίσεις και στο video επίσης ποιές;                                         Το ρωτώ διότι σε πρόσφατο ταξίδι μου στο εξωτερικό που έβγαλα πολλές φωτογραφίες στο αυτόματο πάντα, το είχα στο 16:9 διότι θέλω να τις βλέπω στην tv με γεμάτη την οθόνη και την ανάλυση την ειχα στα 12mp που γίνονται 9mp τελικά.                                 Το αποτέλεσμα από μικρές οθόνες έως και 17,1 ιντσες του υπολογιστή μου είναι έως και πάρα πάρα πολύ καλό, στην 55αρα όμως οθόνη που εγώ εκεί τις βλέπω με οικογένεοια και φίλους, δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, τουλάχιστον όχι όσο θα περίμενα, χωρίς παράλογες βέβαια απαιτήαεις, δεν είναι dslr η κάμερα του......                                                                            Επίσης στο video αν και είχα μαζί μου καλή βιντεοκάμερα και από εκεί << τράβηξα >> τα πάντα, έκανα και ενα μικρό δοκιμαστικό με το κινητό μας, και εκεί πάλι όπου και αν το είδα το βιντεο είτε σε μικρή ή μεγάλη οθόνη κάτι με χάλαγε και στη κίνηση αλλά κυρίως σαν να είχε και μια μικρή παραμόρφωση κυρίως στα πρόσωπα του background παραμόρφωνε έστω και ελάχιστα αλλά σε ορατό βαθμό. Η ρυθμιση για βιντεο που του έχω  (για να μπορώ να το βλέπω σε οθόνη 16:9 πάλι με full HD panel, δεν έχω 4Κ ), είναι :                                                                                                                                                                                                      -   ατόματο FPS ανενεργό                                                                                                                                                - σταθεροποίηση βίντεο ενεργό                                                                                                                                                                - σύνθετες επιλογές με Η.264 .                                                                                                                                                       Όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει, για να πετύχω με τις παραπάνω συνθήκες ( σε αυτόματο όλα ) ότι γίνεται  καλύτερο.               Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο post.

    • Like 1
  8. 51 minutes ago, challenge143 said:

    Όχι στην μπροστινή λέω όσες φωτογραφίες έβγαζα  με τον μικρό , περιμετρικά μου κάνει αυτή την διάθλαση στις γωνίες... δεν μπορώ να καταλάβω....🙄🤔 κ δεν θέλω να ξεκολλήσω την προστασία μπροστά.  Θα δείξει οκ ευχαριστώ.

    Φίλε μου εγώ δεν έχω βάλει τίποτα ακόμα στην οθόνη, θα βάλω αργότερα την γνήσια προστασία της sammsung. Δοκίμασα λοιπόν με 4:3 και την μπροστινή κάμερα (selfi ) αλλά και τις πίσω, όλα είναι άψογα δεν μου κάνει αυτό που βλέπεις στο δικό σου.

    • Thanks 1
  9. 2 ώρες πριν, anastasg said:

    Καλορίζικο, να μην έχεις κανένα ενδοιασμό για την μετάβαση, αξίζει και με το παραπάνω! 

    Την ίδια ακριβώς μετάβαση έκανα κι εγώ και είμαι ευχαριστημένος 

    Σε ευχαριστώ πολύ.

    • Like 1
  10. Καλησπέρα σε όλους,

    Καλώς σας βρήκα, είμαι νέος κάτοχος του titanium black 1Tb. Τώρα το στήνω και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι σε επικοινωνία - αντιγραφή με το προηγούμενό μου note 10plus. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος και με το s24 ultra όσο απόλυτα ικανοπιημένος ήμουν 4,5 χρόνια με το note.

     

    • Like 3
  11. Just now, Leonid111 said:

    Ναι ισχύει, αλλά αν τα έχει κάποιος cash το παίρνει γύρω στα 1590€, οπότε μάλλον για κάπου εκεί θα κινηθώ.

    Δεν εννοώ στο Plaisio για να μην παραπληροφορώ άθελά μου , αλλά σε άλλα καταστήματα.

    • Like 1
  12. 21 ώρες πριν, sbxgr said:

    Ναι έχεις δίκιο , πηγα να το πάρω σήμερα το απόγευμα και μου το είπανε αλλά μου είπανε επίσης ότι το δίνουν ήδη 150 ευρώ φθηνότερα..  μέχρι 30/9/2022 και για online αγορα ισχύει.. μόλις το βάλεις στο καλάθι αυτόματα η τιμή γίνεται 1750

    Ναι ισχύει, αλλά αν τα έχει κάποιος cash το παίρνει γύρω στα 1590€, οπότε μάλλον για κάπου εκεί θα κινηθώ.

    • Like 1
  13. On 6/9/2022 at 11:50 ΠΜ, sbxgr said:

    Παιδιά κάποιος που είχε το 3 και πήγε στο 4 μπορεί να μας γράψει εντυπώσεις;

    Αν αξίζει η μετάβαση κτλ..

    ΥΣ το πλαισιο έχει βγάλει προσφορά με κάρτα eurobank 20% επιστροφή σε πόντους.

    Δεν ισχύει η προσφορά του 20% επιστροφής της Eurobank στα : fold z4 , flip z4 και στα προϊόντα της apple. Το γράφει στα ψιλά γράμματα. Πήγα και εγώ να τη πατήσω. 

    • Like 1
  14. 4 ώρες πριν, manan69t said:

    Κι όχι μόνο αυτό.
    Κορυφαία οθόνη ακόμη και σήμερα σε σχέση με κάτι midrange, 256 εσωτερικό χώρο αποθήκευσης συν κάρτα micro SD, κορυφαίο ακουστικό στη συνομιλία αλλά και στον ήχο κι όχι τενεκές όπως μερικά, και γενικά ποιότητα ναυαρχίδας όπως και ήταν.
    Συν το πενάκι εννοείται που είναι μια κατηγορία μόνο του.
    Και μη ξεχνάμε την αρχική τιμή που δεν ήταν 299€ αλλά 1100 περίπου δε θυμάμαι τώρα.
    Εγώ πάντως λέω να το ρισκάρω και να μείνω με αυτό μέχρι την έλευση του S24 ultra και να μην κατέβω τόσο χαμηλά σε κινητά κατηγορίας Α 33 που θα βάλω κι απ'τη τσέπη μου για να έχω μία υποδεέστερη εμπειρία χρήσης!!



    Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Το έχω τρία χρόνια παρά ένα μήνα. Είναι ακόμα σαν καινούργιο σε όλα του, αλλά και εγώ το έχω προσέξει πάρα πολύ και στη μπαταρία του και στην γενικότερη μεταχείρισή του. Καθημερινά και λόγω δουλειάς ( ασφαλιστικός πράκτορας ) το χρησιμοποιώ  πάρα πολύ με σχεδόν συνέχεια όλα ανοικτά, εκτός του NFC, που δε μου χρειάζεται σχεδόν καθόλου και με βγάζει άνετα από τις 7.00 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ με περίσσεμα περίπου 30% μπαταρία. Το s22 ultra το κοίταζα, αλλά δεν μου έδινε τη διαφορά εκείνη που θα με έκανε να πω το αλλάζω τώρα. Η κάμερα οκ είναι καλύτερη και όχι μόνο, αλλά δεν είμαι φανατικός της φωτογραφίας. Εξάλλου στο αυτόματο και το δικό μας είναι ακόμα εξαιρετικό. Η μόνη συσκευή που με κάνει να το σκέφτομαι για αλλαγή είναι το Fold z4 και αυτό λόγου του ότι πράγματι θα μου δώσει την αίσθηση της διαφοροποίησης σαν συσκευή, αλλά και θα με εξυπηρετήσει καλύτερα στη δουλεία μου λόγω μεγαλύτερης εσωτερικής οθόνης και πολλαπλών ταυτόχρονων λειτουργειών. Κολλάω όμως ακόμα να το πάρω απόφαση πρώτον γιατί ακόμα λειτουργεί άψογα και γιατί στη γενικότερη χρήση , όχι μόνο της δουλειάς , με βολεύει αφάνταστα το note 10 plus κάτι που το Fold Z4 δε θα μου το προσφέρει , ειδικά με το πενάκι που είναι έξτρα στη θήκη και όχι ενσωματωμένο. Πάντως είναι το μόνο που με κάνει να σκέφτομαι την αλλαγή και αυτό κυρίως λόγω τεχνοτροπίας που θα με κάνει να << καταλάβω >> την αλλαγή συσκευής και οπτικά άμεσα με τη πρώτη ματιά που λένε, εκτός της λειτουργικότητας όπως είπα παραπάνω.  

  15. Καλημέρα σε όλους,

    Βρε παιδιά έχει έρθει σε κανέναν σας το update του Αυγούστου; Τελειώνει ο μήνας και τίποτα ακόμα......

    Εντάξει δεν έγινε και τίποτα που δεν έχουμε πάρει ακόμα αυτό το update, αλλά ή σαμυ είχε δείξει μεγάλη βελτίωση στους χρόνους που τα έδινε και τώρα , μαζί με του προηγούμενου μήνα, μοιάζει να γύρισε στις παλιές << κακές συνήθειες της >>...........

  16. Καλημέρα σε όλους.

    Πολλές φορές με καλούνε και δείχνει ότι είναι κατειλημμένο χωρίς να μιλάω, με αποτελεσμα να χανω, οταν αυτό συμβαίνει, επαγγελματικές κλήσεις.

    Το καταλαβαίνω μονο αν με ειδοποιήσει κάποιος του στυλ "σε παιρνω εδω και και ώρες και μιλας", ώστε να το κάνω επανεκκίνηση και να επανέλθει.

     

    Οι ρυθμίσεις παρόχου ( Cosmote) ειναι οκ, εκτροπες κλπ δεν υπάρχουν.

    Εχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς?

    Προς το παρόν διστάζω να το στείλω για service γιατί θα μου δέσει τα χέρια, και γιατί δεν ξέρω αν θα δοθεί λύση αν δεν αναπαράξουν το πρόβλημα.

    Ενδεχομένως να μου κάνουν απλά μια επαναφορά η οποία απο μονη της ισως να μην αρκεί και μπω άδικα σε αυτή τη διαδικασία.

    Απο λειτουργικό δεν έχω πειράξει τπτ, εγκαθιστώ ολες τις αναβαθμίσεις κανονικά.

     

    Εγώ στη θέση σου θα έκανα οπωσδήποτε από μόνος μου μια επαναφορά της συσκευής και μετά θα κοιταγα για το service, αν το συνέχιζε.

    Πιστεύω όμως οτι κατά 99% έτσι θα << συνέλθει >>.

  17. Καλημέρα σε όλους,

    Έχει έρθει σε κανένα η ενημέρωση Μαϊου;

    Είμαι με Ελληνικό unbranded και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα. Το τελευταίο καιρό ερχόντουσαν αρχές του μήνα καμιά φορά και στο τέλος του προηγούμενου, για αυτό μου κάνει εντύπωση.

  18. Φυσικά και υπάρχει, και για φωτογραφία και για βίντεο. Είναι το live focus. Αν δεν το βρίσκεις στο κάτω μέρος, πάτησε στο more.

     

    Τώρα διαπίστωσα και εγώ το ίδιο. Δε το βρίσκω ούτε το live Focus αλλά ούτε και το more.

    Που είναι βρε παιδιά;

×
×
  • Create New...