Jump to content

panos_85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panos_85

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

panos_85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σήμερα με πήραν τηλ από την Sony και όπως το περίμενα..Είπαν πως ενημερώθηκαν και απο το service πως όλες οι συσκευές Sole ειναι έτσι..με αυτο το θέμα στο φωτισμό,είναι έτσι η κατασκευή τους!Κλασικές μλκ..ς! Σιγά μην παραδεχόντουσαν ότι έβγαλαν προβληματική σειρά παραγωγής!
  2. Όπως μου είπε και ο τεχνικός, λέγεται backlit φωτισμος, στα capacitive! Με το service test ειδικα στο LED/Illumination κανει μπαμ οτι μπαίνει ο φωτισμος,απο το κατω δεξιά εντός της οθόνης!Εγω το παρατηρώ γενικά, επειδή το ξερω πια! :/ Το touch μου το άλλαξαν και παει λίγο καλυτερα τώρα όταν φορτίζει και γράφω μήνυμα..Γνωστό πρόβλημα και αυτό! :/
  3. Επικοινωνία με τηλ, στο 80111810810.. Ενημερώθηκαν και για το όνομα του τεχνικού της Arvato που έκανε τον έλεγχο όταν πήγα τελευταία και είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου μετά απο δική τους επικοινωνία με το Service για να ψάξουν την υπόθεση!Αν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι το σπουδαίο..Αλλά καλό είναι αν κι άλλοι έχουν κατι παρόμοιο και τους προβληματίζει να το ψάξουν! :) aeriko1975 Είσαι όντως τυχερός!
  4. Καλησπέρα..Απλά θα σας πω την εμπειρία μου με το xperia sole!Δεν λέω,ωραίο,καλό smartphone αλλα και μια μεγάλη σειρά έχει κατασκευαστικό λάθος, κάποιοι το έχουν ξανά αναφέρει! Το είχα στο service,μου άλλαξαν την οθόνη touch και επειδή διαπίστωσα οτι ένα πρόβλημα υπάρχει ακόμα ξανά πήγα στην Arvato! Εισέρχεται η φωτεινότητα απο το δεξί capacitive των ιδιοτήτων (με τις 4 γραμμές) εντός της οθόνης!Έτυχε και ένας τεχνικός που με εξυπηρέτησε να έχει το sole..με το ίδιο θεμα!Μου εφερε αλλη συσκευή (new) και αν δεν είχε θέμα θα το αλλάζαμε..αλλα και εκείνη το ίδιο!Τώρα ανοιξα θέμα με την Sony..Και ας μην το βλεπετε καποιοι τόσο σοβαρο!Πιστευω πάντως πως όσοι το παρατηρήσετε θα δείτε το ίδιο προβλημα!Κοιτάξτε το με το γνωστο test: *#*#7378423#*#* ειδικά στο test led κάνει μπαμ! Και το έψαξα γιατί πιστευω πως επειδή λεφτά δίνουμε τουλάχιστον να μην έχουν κατασκευαστικά λαθη τα κ...κινητά! Όσοι έχετε θέμα ψάξτε το..Ευχαριστώ!
  5. Θα ψαξω στο play store..Ευχαριστω! :)
  6. καλησπερα,φιλε εχω κ εγω το ιδιο θεμα!ο φωτισμος απο το δεξι capacitive ειναι οντως πιο δυνατος και υπο γωνια παρατηρεις οτι εισερχεται στην οθονη ο φωτισμος.μαλλον θα το παω κ εγω για service τις επομενες μερες! Παιδια αν μπορει καποιος να μου πει πως να μη χασω καποια μηνυματα,μηπως και μου αντικαταστησουν τη συσκευη γιατι ειναι καπως σοβαρο αυτο το προβλημα που παρουσιαζει!ευχαριστω!
  7. Ενταξει, αφου το ξερετε ολοι αυτο το θεμα ολα καλα! thanks :)
  8. Ευχαριστω παιδια.. ελπιζω να μην εχω αλλο θεμα γιατι κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλη συσκευη!
  9. Nero55 δεν λεω οτι ειναι κατι το σημαντικο, απλα σκαλωσα λιγο που το ειδα να το κανει τωρα ενω τον πρωτο καιρο ηταν ολα καλα! Καλα το εχουν τα περισσοτερα αυτο το θεμα? Δεν το ξερα..
  10. Καλησπερα σε ολους..Εχω κ εγω περιπου 2 μηνες το Sole,ολα καλα μεχρι τωρα! Ομως στις τελευταιες 3-4 φορτισεις προσεξα κατι, το λαμπακι απο κοκκινο γινεται πρασινο απο το 90% και συνεχιζει κανονικα να φορτιζει! Εχει συμβει σε κανεναν αλλον κατι παρομοιο? Να το παω για service? Ευχαριστω..
  11. Καλησπερα, Εδω και 9 μερες ειμαι κ εγω κατοχος του Sole.. Το τηλεφωνο ειναι μια χαρα, ολα δουλεουν οκ.. Σημερα οταν ξυπνησα ομως, ειδα και δεν ειχε σημα ελεγε ''κλησεις εκτακτης αναγκης'' ! Και διπλα απο το Sole ειχα το παλιο Sony ericsson oxi smartphone και ειχε κανονικα σημα! Δεν θα επρεπε να εχει κανει αυτοματα αναζητηση και να βρει το σημα μονο του? Εκανα αναζητηση δικτυου και για ενα λεπτο τιποτα..το ανοιγοκλεισα και ολα καλα! Πρωτη φορα το κανει.. Εχετε δει τιποτα παρομοιο? Εχει τιποτα ή ολα καλα? thanks
×
×
  • Create New...