Jump to content

stegol97

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stegol97

  1. καλή επιτυχία σε όλους!είναι πραγματικά τέλειο το κινητό!
  2. stegol97

    Sony Xperia P

    ακόμα μου το εμφανίζει αυτό με το wi-fi που ενεργοποιείται μόνο του ώρες ώρες.μήπως ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
  3. stegol97

    Sony Xperia P

    όχι,δεν έφτιαξε:/
  4. stegol97

    Sony Xperia P

    ναι,από τότε που το πέρασα μου το εμφανίζει αυτό το προβληματάκι..
  5. stegol97

    Sony Xperia P

    όταν ανάβω την οθόνη του κινητού ενώ είναι ενεργοποιημένο καμιά φορά παρατηρώ ότι είναι ανοικτό το wi-fi και μετά από 5-6 δευτερόλεπτα σβήνει.Επίσης,μερικές φορές μου εμφανίζει ειδοποίηση με έναν σύνδεσμο που όταν τον ανοίγω με πετάει σε μια ιστοσελίδα για να κατεβάσω κάτι παιχνίδια και προγράμματα..Από αυτό κατάλαβα ότι μάλλον πρέπει να προκαλείται από κάποια εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει..
  6. stegol97

    Sony Xperia P

    λύστε μου μια απορία ρε παιδιά..είπα εγώ ότι τίθεται θέμα μπαταρίας;!!! απλά δεν θέλω να ενεργοποιείται μόνο του..
  7. stegol97

    Sony Xperia P

    παιδιά από τότε που έκανα την αναβάθμιση μου ανοίγει το wi-fi σε άκυρες ώρες και χωρίς να χρησιμοποιώ το κινητό.Ετσι απλά από μόνο του ανοιγοκλείνει το wi-fi.Μου είπαν ότι φταίει μάλλον κάποια εφαρμογή που μου το ανοίγει..πώς λύνεται το πρόβλημα εκτός από το να ψάξω την εφαρμογή που μου το κάνει και να την σβήσω;
  8. Και εγώ ψάχνω καιρό κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει στα sony ericsson αυτή η εφαρμογή και αν υπάρχει στο store.
  9. καλή συνέχεια καλοκαιριού με το LG optimus 4X παρέα!το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και σήμερα έχουμε 35 Αυγούστου!:P καλή επιτυχία!
  10. Υπάρχει καποια εφαρμογή τύπου voice commands που να αναγνωρίζει φωνή και να κάνει κλήσεις ή να ανοίγει εφαρμογές κτλ.;υπάρχει και για την ελληνική γλώσσα;
  11. Πολύ καλή συζήτηση παιδιά!στο παλιό μου κινητό(samsung)υπήρχε ένα θέμα που είχε ένα τοπίο και ανάλογα με την ώρα της ημέρα σκοτείνιαζε το βράδυ και το πρωί έδειχνε πάλι το ίδιο τοπίο με φώς.Μήπως έχει κάποιος ιδέα αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα σε android?
  12. Πολύ καλή συζήτηση παιδιά!στο παλιό μου κινητό(samsung)υπήρχε ένα θέμα που είχε ένα τοπίο και ανάλογα με την ώρα της ημέρα σκοτείνιαζε το βράδυ και το πρωί έδειχνε πάλι το ίδιο τοπίο με φώς.Μήπως υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα σε android?
  13. stegol97

    Sony Xperia P

    δεν μας λές και εμάς περισσότερα για αυτό;είναι ακριβώς το ίδιο; γιατί αν περιμένουμε ειδοποίηση σωθήκαμε.
  14. stegol97

    Sony Xperia P

    Ευχαριστώ πολύ για όλα!Θα κοιτάξω πρώτα να περάσω ics μπας και φτιάξει και αν όχι θα περάσω από κάποιο κατάστημα vodafone. και πάλι ευχαριστώ!
  15. stegol97

    Sony Xperia P

    αυτό που λές για την επιλογή να μπαίνει μόνο από wifi το έψαξα όταν ξαναέτρεξα τον "οδηγό ρύθμισης 123"και το τσέκαρα. τέλος πάντων.Δεν θα ασχοληθώ άλλο προς το παρόν.Αναμένω ics και βλέπω.
  16. stegol97

    Sony Xperia P

    καρτοκινητό αλλά όπως σου είπα και πρίν είτε βάλω αυτό που έχεις εσύ για apn είτε βάλω αυτό με το webkarta εμένα με πάει αυτόματα σε αυτό που έχεις εσύ στις φωτογραφίες που ανέβασες.είτε γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο άλλο είτε γιατί το θεωρεί κάτι σαν"προεπιλεγμένο".δεν ξέρω...πλέον έχω πάψει να ελπίζω.μόνο σε μια αναβάθμιση σε ics ελπίζω.
  17. stegol97

    Sony Xperia P

    τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις έχω και εγώ σε κάρτοτηλέφωνο και δεν συνδέεται.το μόνο που δεν μου εμφανίζει είναι αυτό που λέει εσένα "το apn έχει ενεργοποιηθεί" και το "φορέας".Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. ευχαριστώ
  18. stegol97

    Sony Xperia P

    αυτές τις ρυθμίσεις έχει και εμένα το προκαθορισμένο που είχε έτσι και αλλιώς μέσα,πριν κατεβάσω τις ρυθμίσεις της vodafone δηλαδή και δεν μπαίνει..το σήμα που μου δείχνει εξακολουθεί να είναι το H αλλά δεν μπορεί να φορτώσει τίποτα.Τέλος πάντων,μπαίνω και από wifi δεν μου χρειάζεται ιδιαίτερα.Απλά είπα όσο είναι τσάμπα να το εκμεταλλευτώ:p ευχαριστώ πολύ πάντως για όλα!
  19. stegol97

    Sony Xperia P

    τίποτα.νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο ότι ενώ εγώ έχω προσθέσει το "webkarta.vodafone.gr" στο apn,μόλις το επιλέγω και πάω να το δοκιμάσω στον browser αυτό πηγαίνει πάλι στο default που είναι"internet.vodafone.gr" και το οποίο δεν μπορεί να σβηστεί κιολας.. δεν με αφήνει δηλαδή ούτε να επιλέξω κάποιο άλλο apn εκτός από αυτό,ούτε να το τροποποιήσω ή να το διαγράψω..
  20. stegol97

    Sony Xperia P

    πάλι δεν συνδέεται.ακολούθησα τις οδηγίες σου αλλά δεν λέει να φτιάξει.στις επιλογές του internet έχω βάλει vodafone mobile internet και όχι kartointernet που υπάρχει.το σήμα που δείχνει είναι το H.
×
×
  • Create New...