Jump to content

themelis2002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by themelis2002

  1. Πρέπει να αντικαταστήσεις το αντίστοιχο αρχείο στο φάκελο /system/etc με τη χρήση ενός διαχειριστή αρχείων που του έχεις δώσει δικαιώματα root.
  2. Καλημέρα, όσοι έχετε βάλει την τελευταία ROM του tora33 και έχετε ενεργοποιήσει τα Ελληνικά, θα διαπιστώσατε ότι σε μερικές περιοχές (Ρυθμίσες, Facebook κ.α.) τα ελληνικά γράμματα εμφανίζονται λίγο περίεργα. Για να το διορθώσω πείραξα λίγο το fonts.xml ([ATTACH]66372[/ATTACH]) και όλα πλέον είναι καλά. Υ.Γ. Κατά την άποψή μου η MIUI είναι πολύ καλύτερη από την EUI. Ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά σου tora33
  3. ....τότε κάτι δεν κάνω καλά, γιατί προσπάθησα δύο φορές να την εγκαταστήσω μέσω twrp και το αποτέλεσμα ήταν να κολλήσει στο σήμα της LeEco (με κάτι κινέζικα από κάτω). Το άφησα κανά 10λεπτο, αλλά δεν έκανε τίποτα. Να σημειώσω, ότι αν εγκαταστήσω την ROM σαν update μέσα από την 13s όλα λειτουργούν ομαλά, αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω google-apps με κανένα τρόπο. Έυχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα προσπαθήσω ακόμα μια φορά και να δεν γίνει κάτι, επιστρέφω στην cm 13.
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τον τρόπο εγκατάστασης της ROM. Πρέπει να εγκαταστήσουμε πρώτα την επίσημη 13s και στη συνέχεια σαν update της 15s ή μπορούμε απ' ευθείας από twrp να εγκαταστήσουμε την 15s με τα αντίστοιχα wipes; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Ήθελα να δοκιμάσω την επίσημη για να μπορώ να την συγκρίνω με την ROM του ιταλού. Αν βολέψει, το ΣΚ θα κάνω την αλλαγή. Υ.Γ. Θα ήθελα πάντως να δω να υποστηρίζει το κινητό και η Cyanogenmod :rolleyes:
  6. Καλησπέρα και από εμένα. Παρέλαβα το κινητό προχθές. Έχοντας διαβάσει αρκετά πριν το παραλάβω, δεν είχα προβλήματα να βάλω το TWRP και το SuperSU. Εγκατέστησα την τελευταία επίσημη 06s, αφαίρεσα αρκετές κινέζικες εφαρμογές με το Titanium Backup και το κινητό πηγαίνει μια χαρά. Κατασκευή, οθόνη, ήχος, σήμα τηλεφώνου, GPS - όλα πολύ καλά. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι κρασάρουν οι ρυθμίσεις του Nova Launcher. Επίσης, παρότι διαβάζω ότι πολλοί έχουν προβλήματα με το σήμα του WiFi, εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
×
×
  • Create New...