Jump to content

ctzof

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ctzof

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

ctzof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ctzof

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα, Από τότε που έκανα αναβάθμιση στην official 1604 (με root) αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα με τη σύνδεση WLAN στο σπίτι μου. Το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται στο ότι το κινητό ζητάει σύνδεση σε IPV6 και δεν το router δεν ανταποκρίνεται. Δοκίμασα το disable IPV6 από το market και το πρόβλημα λύνεται μόνο προσωρινά. Παράλληλα η συγκεκριμένη εφαρμογή τρώει πολύ μπαταριά. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό με το συγκεκριμένο πρόβλημα και το πως θα μπορούσε να λυθεί?
  2. ctzof

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα, Μόλις πριν 2 μέρες το παρέλαβα και εγώ από Minideal. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος το κινητό είναι αρκετά γρήγορο και η μπαταριά αξιοπρεπής. Υπάρχει μόνο ένα μικρό BUG, αν εγκαταστήσω άλλο launcher π.χ Novalauncher δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανένα widget. Βγαίνει ένα μήνυμα το οποίο λέει Unfortunately, Settings has stopped. Δοκίμασα και με άλλους Launcher άλλα το πρόβλημα παραμένει. Το κινητό φοράει VIBEUI_V2.5_2511_5.444.1_ST_K50-T5 και δεν είναι root. Ξέρει κανείς λύση για το παραπάνω πρόβλημα?
  3. ctzof

    Lenovo A680

    Έχω πάρει το Α630 πριν λίγες μέρες και είμαι απόλυτα ικανοποιήμενος. Για αυτά τα χρήματα νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή και με το παραπάνω. Το αγόρασα από minideal ήρθε με root, android market, θήκη και προστατευτικό οθόνης. Αν μπορούσα να αγοράσω κάτι τώρα θα προτιμούσα το Α680, μοιάζει πολύ καλό όντως.
  4. ctzof

    Lenovo A630

    Πρόσφατα αγόρασα ένα Lenovo A630 από minideal το οποίο είχε γίνει root από αυτούς. Χτές καταλάθος έσβησα μία εφαρμογή συστήματος με το Titanium Backup και τώρα το τηλέφωνο δεν δουλεύει. Υπάρχει τρόπος να επαναεγκαταστήσω το λειτουργικό συμπεριλαμβανομένου και του root. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο βιβλίο που να έχει μεταφρασμένα κείμενα από τα Αγγλικά στα Ελληνικά, και να τα παραθέτει το ένα δίπλα στο άλλο. Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να διαβάζω το Ελληνικό κείμενο και να κάνω την μετάφραση στα Αγγλικά για εξάσκηση.
  6. Αν και κατάφερα να κάνω επιτυχώς root το τηλέφωνο είχε κάποια προβληματάκια (αρκετά προγράμματα οδηγούνταν σε crash και στην οθόνη δημιουργούνταν κάτι πράσινα στίγματα). Δεν ξέρω αν άλλος είχε παρόμοιο πρόβλημα. Έτσι αποφάσισα να ξανά βάλω το original λειτουργικό και όλα είναι οκ. Η διαδικασία για όσους ενδιαφέρονται γίνεται με τη χρήση του one touch upgrade που μπορεί να το κατεβάσει κανείς από το site της alcatel.
  7. Όχι πρέπει πρώτα να κάνεις root.
  8. Παιδιά σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται βρήκα άκρη για να απεγκαταστήσω προ εγκατεστημένες εφαρμογές. Το προγραμματάκι λέγεται Titanium backaup και μπορεί να το βρει κανείς στο market αν θέλει.
  9. Γεια σας παιδιά!! έκανα επιτυχώς root ακολουθώντας τις οδηγίες του sibi!! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πως μπορώ να απεγκαταστήσω τις προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως το facebook....?
×
×
  • Create New...