Jump to content

M4N0L1NH0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by M4N0L1NH0

  1. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το "smart network switch"? Είναι στις ρυθμίσεις του wifi... Υποψιάζομαι ότι αν το απενεργοποιήσεις δεν θα σου ξανασυμβεί!
  2. Όσο ζεις και δεν πεθαίνεις, τόσο πιο πολλά μαθαίνεις... Φλασαρα την clockworkmod recovery στα γρήγορα... Έκανα wipe cache partition, έκανα wipe data/factory reset (ξανα)έκανα και root στο καπάκι... Και όλα μια χαρά στην επανεκκίνηση... Ευχαριστώ.
  3. Είπα και γω να πειραματιστώ με τα κινητό μου και κατάφερα και του έβγαλα τα μάτια... Αρχικά έκανα ένα root για να διορθώσω το πρόβλημα με την SD Card... μετα μου έκανε αδικαιολόγητες επανεκκινήσεις και είπα να του περάσω μια CyanogenMod... έβαλα μια 11αρα αλλα πάλι είχα πολλά μικροπροβλήματα και ενοχλητικα pop up... μετά εβαλα την 10.2 και εδώ δούλευε κανονικά η συσκευή... αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να επιστρέψω σε stock rom και τότε ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα... Είναι αδύνατο να ενεργοποιήσω το wifi... όλα τα άλλα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά!!! Το θέμα είναι τι κάνω τώρα? Ψάχνοντας στο δίκτυο βρήκα και άλλους που την πάτησαν σαν και μένα... αλλά λύση στο πρόβλημα δεν είδα πουθενά... τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ... δοκίμασα φλασάροντας διάφορα (πχ modem, bootloader) με odin που τα έλεγαν σε αυτούς αλλά χωρίς αποτέλεσμα! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265477 Αν κάνω ότι λέει εδώ, δηλαδή μέσες άκρες να ξαναπεράσω εργοστασιακό firmware (και hard reset) θα μηδενίσει ο Knox για να με καλύβει η εγγύηση? Το κινητό το έχω αγοράσει "μέσω" Πολωνίας! Να περάσω το firmware της Πολωνίας που έχει σε αυτή τη σελίδα? Ευχαριστώ προκαταβολικά για της απαντήσεις... βοηθήστε γιατί αρχίζω και... τρελαίνομαι!!!
  4. Καλησπέρα στην κοινότητα... Μια απορία... αν κάνω την αναβάθμιση μέσω samsung kies, που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα τι θα συμβεί στο κινητό μου; http://i1247.photobucket.com/albums/gg636/Fidel21R/android.png 0. Σε rootαρισμένο τηλέφωνο θα γίνει κανονικά η αναβάθμιση; 1. Το android λειτουργικό (froyo 2.2) που έχω θα αλλάξει; Αν ναι ποιο θα μπει στη θέση του; 2. Τα δεδομένα (τελέφωνα, εικόνες, βίντεο) που έχω στην εσωτερική μνήμη και οι εγκατεστημένες εφαρμογές θα σβηστούν; Αν έχω τα αρχεία εγκατάστασης (apk) των εφαρμογών θα υπάρχει πρόβλημα να τις ξαναπεράσω (αν όχι όλες τουλάχιστον τις περισσότερες); 3. Η εξωτερική μνημη θα πειραχτεί; Αν τη βγάλω και την βάλω ξανά μετα την αναβάθμιση θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αναγνώριση των δεδομένων της? 4. Μετά την αναβάθμιση θα πρέπει να ξανακάνω root? Το τηλέφωνο μου δεν μπαίνει (ή δεν μπορώ εγώ να το βάλω) σε download mode, υπάρχει περίπτωση να μπαίνει μετά την αναβάθμιση καθώς έχω διαβάσει ότι απαιτείται σε κάποιες μεθόδους για root! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει απαντηθεί και παλιότερα!
×
×
  • Create New...