Jump to content

robnap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About robnap

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

robnap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις!! Ψήθηκα ήδη :P Κάτι τελευταίο. Για θήκη να πάρω αυτή με το Quick Window ή δεν έχει και πολύ νόημα; Σκέφτομαι και καλά για να μην ανοίγω πολύ την οθόνη και σώνεται πιο γρήγορα η μπαταρία, αν και απ' ότι είπατε έχει πολύ μεγαλή διάρκεια.
  2. Καλησπέρα παιδιά! Αποφάσισα να αγοράσω νέο κινητό (τώρα έχω το alcatel one touch 990) και μετά από σύντομη αναζήτηση και κάποιες φιλικές συμβουλές κατέλειξα ότι θέλω να πάρω το g2. Θέλω να μου πείτε όσοι το έχετε εάν γενικά έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσον είναι value for money. Με το κινητό θα ήθελα εκτός από τηλεφωνική χρήση, να έχω άνετη πρόσβαση σε internet, viber, skype, evernote, μουσική και μια οκ κάμερα, δηλαδή όχι κάτι υπερβολικό από θέμα χρήσης. Οπότε μήπως είναι too much να πάω σε αυτή την λύση; Επειδή αγοράζω σπάνια κινητό όμως, θα ήθελα κάτι σχετικά καινούργιο και όχι πολύ παλιό για να το κρατήσω κάποιο διάστημα. Τέλος ήθελα να ξέρω αν θα υπάρχει αργότερα δυνατότητα για αναβάθμιση λογισμικού και εάν έχει νόημα να το rootάρω. Ευχαριστώ!
  3. γεια σου φίλε!

    έχω και γω το alcatel ot 990 και είχα δει την απορία σου:

     

     

    "1)Μετά τα δύο παρτισιον με minitools καρτας 16gb το τηλεφωνο λεει ότι βρισκει κατεστραμένη την καρτα sd, και την ξανακάνει format

    Μπορεί κανεις να βοηθήσει?"

     

    τελικά βρήκες λύση στο πρόβλημα αυτό γιατί και γω εκεί έχω κολλήσει.. έχω κάνει root, έχω κατεβάσει το link2sd και έχω χωρίσει την κάρτα μου σε partitions όπως λένε οι οδηγίες..

    ευχαριστώ εκ των προτέρων..

  4. Παιδιά καλησπέρα, είχα πρόβλημα μνήμης στις εφαρμογές και στα sms οπότε όπως διάβασα παραπάνω έκανα root. Έβαλα και την εφαρμογή Link2SD. Μετά έβγαλα από το κινητό την μνήμη sd μου και της έκανα partitions σύμφωνα με τις οδηγίες (ένα κύριο .fat32 και ένα για τις εφαρμογές .ext2---και ένα μικρό .linux swap). Μόλις βάλω την κάρτα στο κινητό όμως μου λέει ότι είναι κατεστραμένη και ζητάει διαμόρφωση που αν την κάνω χάνω τα partitions. Κάποια βοήθεια παρακαλώ γιατί μου χει φάει πάαρα πολυ χρόνο το όλο θέμα και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ το νέο μου κινητό καθόλου :p να σημειώσω ότι ο υπολογιστής βλέπει κανονικά την κάρτα!
×
×
  • Create New...