Jump to content

Kostis95

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kostis95

  1. Πολύ ωραίο το theming αλλά μήπως γίνεται να επαναφερεις το κλασσικό γκρι του play store? Αν είναι εύκολο φυσικά
  2. Πριν από λίγο θυμήθηκα ότι στο post του xda που είχα πρωτοβρεί το update για το ics έλεγε πως άμα κάποιος θέλει να κάνει downgrade πρέπει να flasharei το step 2 από την 2.3.5. Έτσι το δοκίμασα απλά αντί να πάω πίσω σε 2.3.5 πήγα πίσω στην Β926 και έπιασε! οπότε το πρόβλημά μου λύθηκε. Απλά υπάρχει περίπτωση για το κόλλημα του κινητού να μην φταίει η εφαρμογή αυτή αλλά το fps unlock που του είχα κάνει κανά μισάωρο πριν κολλήσει?
  3. το upgrade το είχα κάνει κανονικά. Έκανα factory reset από το recovery και μετά πάτησα το reboot system now και τίποτα....
  4. Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Εγκατέστησα αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motioncoding.beats&hl=el για να βάλω beats audio ( είμαι rootαρησμένος). Αφού την άνοιξα και έκανα εγκατάσταση πήγα να ανοίξω το Μουσική+ και το κινητό κόλλησε τελείως για περίπου 10 δευτερόλεπτα και μετά έκλεισε και όποτε πάω να το ανοίξω κολλάει στο λογότυπο της huawei. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Φοράω ics της huawei (B927) αν αυτό έχει κάποια σημασία. Ευχαριστώ και συγνώμη αν έκανα ποστ σε λάθος μέρος. :)
×
×
  • Create New...