Jump to content

Vassilis80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vassilis80

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Vassilis80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ και πάλι!!Πάντως ρε παιδιά ευτυχώς που υπάρχετε κ σεις να δίνετε λύσεις..Γιατί άμα περιμένεις από υπάλληλο service καταστήματος...άστα!! Δεν το πιστεύω..πάλι τα ίδια με το Jelly. Κανονικά όταν ανοίγεις το wi fi δεν πρέπει να σε ρωτάει σε ποιό δίκτυο θες να συνδεθείς?μήπως κάνω κάτι λάθος?
  2. Το έκανα και με...ΕΣΩΣΕΣ!! Να'σαι καλά..ευχαριστώ!!Μου βγάζει το upgrade 4.1.1 Jelly. Να το κάνω ή θα έχω πάλι προβλήματα??
  3. Sorry,επειδή δεν έχω εμπειρία..εννοείς την επαναφορά εργ. ρυθμίσεων από το μενου Αντίγραφα ασφαλείας κ επαναφορά? Κ με τα δεδομένα μου τί γίνεται, θα τα χάσω??
  4. Ρε παιδιά SOS γιατί έχω πελαγώσει..είχα κατεβάσει την έκδοση 4.0.4 πριν από κανένα 8 μηνο και το κινητό μου λειτουργούσε μια χαρά. Τώρα παρατηρώ ότι δεν μου λειτουργεί καθόλου το wi fi. Σήμερα το πήγα να του ρίξουν μια ματιά κ μου είπαν να κατεβάσω το Kies, το οποίο κ κατέβασα αλλά δεν είναι συμβατό από ό,τι διάβασα-άσχετο μάλλον το παλικάρι-με το Nexus S. Ταυτόχρονα μου έχει έρθει κ ειδοποίηση για την έκδοση 4.1 Jelly Bean την οποία θέλω να τρέξω μπας κ φτιάξει αλλά δεν γίνεται χωρίς wi fi. Τι να κάνω??;όποιος μπορεί ας βοηθήσει..please..
×
×
  • Create New...