Jump to content

stelius1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stelius1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

stelius1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια χαρά σε όλους! Έχω το Ν8010 με 4.1.2. Θέλω να το ρουτάρω (γιατί καίγομαι με ένα παιχνίδι :D και θέλει ένα αππ που χρειάζεται ρουτ). Δεν είχα μπει ποτέ στην διαδικασία, γιατί ότι ήθελα το έκανε απροβλιμάτιστα το ταμπλετ και η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν σε περίπτωση που κάτι πάει σραβά. Ψάχνοντας στο xda kai sto utube βρήκα αυτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1831152 , αλλά είδα ότι είναι μέχρι 4.1.1. Έχετε κάτι να προτείνετε? Αν έχετε καποια λινκ και απο utube θα με βοηθούσε περισσότερο. Του marinblu δεν το κάνω γιατί είναι ήδη σε 4.4.2. Σωστά? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μια ερώτηση. Πήρα στην γυναίκα μου του LG Gpad v480. Θεωρείται ο αντικαταστάτης του v500? Δεν είδα κάποιο θέμα, γι αυτό έγραψα εδώ.
  3. Χαιρετώ όλους! Δώρο για την γυναίκα μου. Με μια γρήγορη ματιά και σε αυτό το εύρος τιμών(160€) είμαι μεταξύ LG G Pad kai Samsung Tab 3. Μόνο wifi, σ' αυτά τα λεφτά και ίντσες, υπάρχει κάτι άλλο που αξίζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
  4. Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα και μπήκα στα junk folder tou mail και από τότε κάθε junk που έρχεται χτυπάει ειδοποίηση για mail. Και μου έρχονται πολλά δυστυχώς. Ξέρετε πως μπορεί να έρθει στην αρχική ρύθμιση? Μου έχει πάρει τα αυτιά.
  5. Θα συμφωνησω οτι πρεπει να μην γλυστραει η θηκη. Εγώ έχω τον συνδυασμό ισπανικής θήκης και Nillkin 9H. Έχει σχετικά καλό grip και το γυαλί όντως αφήνει δαχτυλιές. Η αισθηση πολύ καλή παντως. Ελπίζω να σε βοήθησα.
  6. Καλημέρα και χρόνια πολλά και από μένα. Έβαλα χτες και εγώ την nillkin. Πάρα πολύ καλή εφαρμογή. Και εύκολη τοποθέτηση. Μαζί με την ισπανική θήκη πολύ καλό σύνολο.
  7. Παρέλαβα την ισπανική θήκη. Πολύ καλύτερη από όσο την περίμενα. Ίσως να ήθελα λίγο grip ακόμα. Θα δείξει.
  8. Ρε παιδιά. Ερώτηση. Με τα χιλιοστα των Tempered Glass, τι κανουμε? Π.χ. http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-Screen-Protector-GLAS-t-SLIM-Premium-Tempered-Glass-for-Galaxy-Note-3-/171139585976?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item27d8b6d7b8 και http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-Screen-Protector-GLAS-tR-SLIM-Premium-Tempered-Glass-for-Galaxy-Note-3-/181229839229?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item2a3223e37d και κατι άλλες που βλεπω με 0,35 κτλ? Έχουν ουσιαστικη διαφορά? Εχετε δοκιμασει διαφορετικά πάχυ?
  9. Οκ. Σ' ευχαριστώ. Περιμένω εντυπώσεις. Σε πόσες μέρες σου ήρθε?
  10. Μπορείς να βάλεις λινκ για το γυαλάκι? Να μας πεις και την γνώμη σου όταν την χρησιμοποιήσεις...:rolleyes:
×
×
  • Create New...