Jump to content

Rogalik_Gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Rogalik_Gr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Rogalik_Gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ αγόρασα από το e-bay (πριν λίγες μέρες την παρέλαβα) αυτήν εδώ http://www.ebay.com/itm/PureGear-Dualtek-Extreme-Rugged-Impact-Protective-Case-for-LG-G2-All-carriers/321337427182?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D27538%26meid%3Ddbeeec89468f4a03b511867d985aac94%26pid%3D100005%26prg%3D11353%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D271297777528&rt=nc Και το κινητό είναι πλέον ένα άρμα μάχης...Ωραία είναι,γερή...αλλά κάπως βαριά και μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την συσκευή (που ήδη είναι μεγαλούτσικη,για μένα τουλάχιστον). Προστασία σε υψηλό επίπεδο.
  2. εμένα μου φαίνεται τεράστιο αυτό το SBH52. και δεν βλέπω ιδιαίτερο νόημα στο να το πάρω, σαν να παίρνω 2ρο τηλέφωνο. αν θέλω μικρότερο τηλέφωνο,ξαναγυρνάω στα παλιά καλά με κουμπάκια :cool: και γενικά βλέπω ότι αντί να απλοποιούμε τα πράγματα,τείνουμε να τα κάνουμε πιο πολύπλοκα. δεν είναι και πάρα πολλοί άνθρωποι που όντως χρειάζονται τόση τεχνολογία. Θέλω την αυτόματη απάντηση στο bluetooth μου !!!! ζητάω πολλά ?! :music:
  3. Η σειρά των συσκευών θα είναι ανάλογη με την σειρά που θα τα "ζευγαρώσεις" με τα ακουστικά. πολύ καλό το SE-mw600. το έχω καιρό τώρα και με βολεύει και στο κράνος, επειδή είναι πολύ μικρά. πρόσφατα όμως αντιμετώπισα ένα πρόβλημα - σταμάτησε να λειτουργεί η αυτόματη απάντηση. ενώ δίνει σήμα ότι κάποιος με καλεί, δεν απαντάει, πρέπει να σηκώσω το τηλέφωνο. καμιά ιδέα ? και που ακριβώς βρίσκεται αυτή η ρύθμιση στο SE Neo V σε έκδοση 4.04 ? Γιατί με το κράνος στο κεφάλι και εν κινήσει, θα είναι κάπως δύσκολο να πατήσω το τηλέφωνο για απάντηση.
  4. όλα τα κουφά σε μένα πέφτουν :lol: μόνο αρχεία μουσικής και φώτο έμειναν. παρ'όλο που υπάρχουν μερικοί φάκελοι εφαρμογών στην κάρτα,είναι άδειοι.
  5. το τρέχω το Titanium (μήπως να αγοράσω την πλήρη έκδοση?), αλλά δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα αν έγινε κάτι ή όχι. Και που ακριβώς τα αποθηκεύει τα αντίγραφα ? στην κάρτα SD? Τα προστατεύει κάπως εκεί? γιατί μετά την αφθαίρετη επαναφορά που μου έκανε, σβήστηκαν όλα και από την κάρτα.
  6. Χαζή ερώτηση να κάνω ? πως ακριβώς γίνεται το back up? παρ' όλο που έχω την εφαρμογή δεν είχα κάνει ποτέ (και πρόσφατα την πάτησα). Αντε τα αρχεία τα μεταφέρω στον υπολογιστή,αλλά εφαρμογές και ρυθμίσεις ? Αυτό τα μεταφέρει μόνο στην κάρτα ή γίνεται και στο PC ? και πως ?
  7. Εγώ δεν τόλμησα να περάσω την 587 πριν ρωτήσω τι μπορεί να γίνει. Οπότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω back up πριν κάνω οτιδήποτε, μετά να περάσω την 587 και μετά να μπω στην διαδικασία του ρουτ γι'αυτήν πλέον (που βρίσκεται ?)
  8. Θα αναφέρω απλά ένα σχόλιο του διευθύνονται της ΙΚΕΑ Αθήνας - όσο ο Έλληνας είναι διατεθειμένος να δώσει το ποσό που ζητιέται για ένα προϊόν, τόσο αυτό θα κρατάει την τιμή του. Μόλις πει - δεν δίνω (π.χ.) 350 ευρώ για ένα τραπεζάκι (το οποίο πουλιέται στην Σουηδία ας πούμε 150 ευρώ), τότε η τιμή θα πέσει. Έτσι, αγαπητοί μου φίλοι , όσο πληρώνουμε για σουβλάκι (το παραδοσιακό φαστ φουντ) 2-2.5 ευρώ, ποτέ δεν πρόκειται να πέσει η τιμή του (και δεν πιστεύω ότι πουλώντας το με 1,5 ευρώ δεν υπάρχει κέρδος, απλά κάποιοι μας κατακλέβουν). Όσο δίνουμε 350-700 ευρώ για ένα κινητό, τόσο αυτοί θα συνεχίζουν να μας γδέρνουν...
  9. αυτό σου τρώει την μπαταρία με ταχύτητα του φωτός:ninja: κάπου διάβασα ότι 2 μοντέλα της Samsung έχουν αυτή τη δυνατότητα απο τη "μαμά". Δεν υπάρχει καποια εφαρμογή για sony ericcson που να "ανοίγει" τις βίντεο κλήσεις μέσω 3G ?
  10. Χαιρετώ τον κόσμο της SC. Πρόσφατα έχω αγοράσει το Neo V. Έμαθα να κάνω κλήσεις και να στέλνω μηνύματα :D. Έκανα αρκετές αλλαγές στα περιεχόμενα της συσκευής (οι οδηγοί των φανατικών του είδους είναι πάρα πολύ καλοί). Μία απορία που προέκυψε πριν 2 μέρες είναι η εξής : κάποια από τα "χαζά" παλιά τηλέφωνα έδιναν τη δυνατότητα να κάνεις βίντεο κλίση με χρήση 3G (είμαι από εκείνους που ξέρει ελάχιστα για το τι ακριβώς σημαίνει :wacko:). Στο τηλέφωνο που πήρα τώρα ναι μεν μπορείς να χρησιμοποιείς Skype για αυτή τη δουλειά, αλλά πρέπει να έχεις πρόσβαση σε διαδίκτυο. Υποθέτω ότι θα υπάρχει κάποια εφαρμογή και σε αυτή τη περίπτωση. Από πρόχειρη έρευνα που έκανα πρόσεξα ότι κάτι παρόμοιο ισχύει και για Viber (δεν έχει βίντεο κλήσεις) και για Tango + ότι και ο άλλος (αυτός που θέλεις να βιντεοκαλέσεις) πρέπει να έχει την ίδια εφαρμογή. Έχει κανείς κάτι υπόψη του ή και γενικά, έχει δοκιμάσει τον παλιό τρόπο βίντεο κλήσεων (ξέρω ότι χρεώνονται)? :confused:
×
×
  • Create New...