Jump to content

noraki10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by noraki10

  1. Παιδιά καλησπέρα! 'Εχετε να μου προτείνετε κανένα καλό free antivirus από το play store? (Αύριο λήγει η περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας του McAfee που είχε μέσα το κινητό). Κ κάτι άλλο, είναι αναγκαίο να έχουμε antivirus διότι έχω διαβάσει διάφορες απόψεις? Κινδυνεύουμε μόνο από spyware ή υπάρχουν κ trojan που μπορεί να κολλήσει κάποιος κατεβάζοντας εφαρμογές? Ευχαριστώ!
  2. Ναι την εργοστασιακή! Έπρεπε να το κρατήσω για λίγο πατημένο το κουμπί κ μου τα εμφάνισε όπως είπες. Εγώ απλώς το πατούσα κ με πήγαινε από τα γράμματα στους αριθμούς!! Κ πάλι ευχαριστώ, να 'σαι καλά!!:)
  3. Παιδιά ίσως ακουστεί λίγο παιδική η απορία μου, αλλά υπάρχει τρόπος να βάζουμε smileys σε μνμ κειμένου, γιατί δεν έχω βρει κάτι σχετικό;;;
  4. Μήπως χάνεις το wi-fi κάποια στιγμή ή εξασθενεί πολύ το σήμα του με αποτέλεσμα να μπαίνει μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σου κ έτσι να χρεώνεσαι;;; Σήμερα δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα χρέωσης μετά τις αλλαγές που μου πρότειναν τα παιδιά. Όταν όμως βλέπω στο wi-fi να εξαφανίζονται εντελώς οι γραμμές του σήματος, τότε το απενεργοποιώ για να μη χρεωθώ, διότι αν το αφήσω η πλοήγηση συνεχίζεται κανονικά μεν αλλά με χρέωση δε (μάλλον).
  5. Καλώς σας βρήκα παιδιά!!! Νομίζω πως το έλυσα το πρόβλημα (μέχρι στιγμής έτσι φαίνεται τουλάχιστον). Όταν πρωτοάνοιξα το κινητό παρέλειψα τον οδηγό ρυθμίσεων για αργότερα κ το μεσημέρι που το θυμήθηκα κ το τσέκαρα είδα πως στη σελίδα που λέει <<Σύνδεση στο ίντερνετ>> ήταν τσεκαρισμένο το πεδίο που έλεγε <<Κινητό δίκτυο ή wi-fi>> και το άλλαξα σε <<Μόνο wi-fi>>. Εξαφανίστηκε το σήμα 3G από το πάνω μέρος της οθόνης κ ως τώρα όλα βαίνουν κανονικά. Κατέβασα εφαρμογές, μπήκα face κ δε χρεώθηκα καθόλου. Ελπίζω να κρατήσει....:) Έχω την έκδοση 2.3, αλλά με τις ρυθμίσεις που έκανα όπως έγραψα κ παραπάνω κ κοιτώντας τον οδηγό αρχαρίων που μου πρότεινε ο φίλος zxr, απενεργοποιήθηκε η επιλογή <<Δεδομένα ενεργά>> κ έτσι μάλλον λύθηκε το πρόβλημά μου! Σας ευχαριστώ πολύ κ τους 2 σας!:)
  6. Γεια σας παιδιά!!! Είμαι νέα στο φόρουμ κ νέα σε ό,τι αφορά τα smartphones. Χθες αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο μέχρι στιγμής λειτουργεί μια χαρά. Έχω την εξής απορία όμως: συνδέθηκα στο ίντερνετ μέσω wi-fi κ σέρφαρα λίγο (facebook) κ κατέβασα 1 δωρεάν εφαρμογή. Το πρωί όμως μου ήρθε μνμ από την εταιρεία καρτοκινητής (Wind-Mo'mad) ότι χρεώθηκα με 1 mobile internet daily αξίας 1 ευρώ για χρήση στο κινητό μου έως 20 mb. Όποτε μπαίνω δλδ με wi-fi σε free δίκτυο (στο δίκτυο του σπιτιού μου συνδέθηκα) θα με χρεώνει; Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι από τις ρυθμίσεις δικτύου (εκεί που λέει λειτουργία δικτύου); Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...