Jump to content

Alexakhss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alexakhss

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Alexakhss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και για ακομα μια φορα πρεπει να σκεφτω κατι να γραψω:Ρ Το "καλή επιτυχια" νομιζω τα καλυπτει ολα:)
  2. Full USB?? Εγω το παραγγελνω σημερα αυριο γιατι τελευταια ακουω τα καλυτερα:D
  3. Δεν το εχω αλλα το ειδα στο Media Markt. Ανανεωθηκε το 10" 3G αλλα και τα υπολοιπα θα το παρουν πολυ συντομα. Η ταχυτητα στο UI αλλαζει πολυ και ο Browser δεν κολλουσε! Φυσικα ποσα μπορω να πω απο 20 λεπτα :Ρ Παντως μου φανηκε πιο σμουθ και γρηγορο.
  4. Στελνω το μηνυμα απο το Xoom 2 με ICS το οποιο πεταει!! Περισσοτερα σε λιγο:-)
  5. Ο,τι πρεπει για το πρώτο μου ταμπλετ:Ρ Καλη επιτυχια σε ολους!!
  6. Τι λετε για αυτο? http://www.ramos-tablet.com/ramos-w30-quad-core-10-1-inch-hd-ips-touch-screen-android-tablet-wifi-bluetooth-16gb.html Απιστευτα χαρακτηριστικα αλλα στελνεται απο Κινα. Αμα το παραγγειλω θα το παρω απο το σαιτ του κατασκευαστη του αυτο δηλαδη που επισυναπτω. Αξιζει να μπω στη διαδικασια? Το τελωνειο δε με απασχολει αμα η τιμη δεν ξεπερναει τα 300 ευρω. Ακομη σημερα στα Media Markt ενα Xoom 2 10.1 3G κατεβαζε αρχεια για update ;) Τελος μεταξυ των Lenovo A2109 και Acer Iconia A210 πιο αξιζει περισσοτερο? Ρωταω γιατι πολυ λιγα εχουν ειπωθει για αυτα... Ευχαριστω πολυ παιδια που με βοηθατε εδω και πολυ καιρο:):)
  7. Καλωσοριζοντας την νεα σχολικη χρονια με ενα τελειο δωρο! Μας κακομαθαινετε!:Ρ
  8. Οι διαγωνισμοι εχουν γινει συνηθεια! Ποσες φορες να καρδιοχτυπησω ο ατιμος μεχρι να ανοιξει το θεμα που ανακοινωνει το νικητη!?
  9. Δεν γίνονται αυτά!! Καποιος θα έχει πολύ κάλο καλοκαίρι!!
  10. Μεχρι ποση ωρα μπορει να παρει τo πρωτο boot οταν αλλαζεις ρομ Εδω και ποση ωρα εχω περασει την ICS 333 και εχει μεινει να παιζει το αρχικο σποτακι... τι κανω? EDIT: Το ελυσα:D
  11. Οκ ευχαριστω! Βοηθησε να βαλω καποια πραγματα σε ταξη:D
  12. πληροφοριακα pit ποτε χρησιμοποιω? Διαβασα οτι μια περιπτωση ειναι οταν πας απο ics rom σε gb (stock) rom.. Υπαρχει αλλη περιπτωση??:blink:
×
×
  • Create New...