Jump to content

victorious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by victorious

  1. Το τελείωσα και μάλιστα πριν δυο μέρες το ξεκίνησα για δεύτερη φορά. Μου άρεσε τοοοοοσο πολύ!!! Βλέπει τα πράγματα με εντελώς άλλη ματιά, μου άρεσε απ' όλες τις απόψεις!
  2. όπως λέει και ο Στέλιος Χαλκίτης στο βιβλίο του Μάργκινους Μόριους που πρόσφατα διάβασα: "Τα παιδιά της αμφισβήτησης κατάλαβαν γρήγορα αυτό που οι περισσότεροι ενήλικες αρνόυμαστε -με πείσμα μερικών ημιόνων- να παραδεχθούμε. Να αποδεχθούμε δηλαδή το μάταιο των δικών μας αγώνων για την ελευθερία. Μια κίβδηλη ελευθερία που μας έκανε σκλάβους χιλίων άλλων πραγμάτων. Πλαστικό αποδείχτηκε το πέταλο. Στο ραντεβού ήμασταν ασυνεπείς. Όταν μας αναζήτησαν, δεν ήμασταν εκεί. Ούτε αργοπορημένοι πήγαμε. Εμείς, ως πιστοί ευνούχοι μιας μπακιρένιας λάμψης, χάσαμε τον δρόμο. Αναγκάστηκαν μόνοι τους να χαράξουν μονοπάτια. Τους διώξαμε μακριά από την πολιτική, οπότε αγκάλιασαν τις νέες τεχνολογίες και μέσα από αυτές επαναστατούν, διαπρέπουν, κάνουν έναν άλλον υπερφυή αγώνα. Σήμερα που οι αρχές χρεοκόπησαν, υποτιμήθηκαν οι αξίες και οι προορισμοί γεράσανε, αυτοί οι νέοι δεν έμαθαν να παπαγαλίζουν. Έχουν κάτι δικό τους να μας πουν. Δεν παραδόθηκαν στωικά στις δικές μας ψευδαισθήσεις αλλά μπήκαν στα μέρη μας, όχι όπως μπαίνουν οι εχθροί μέσα στην πόλη, μα για να απελευθερώσουν τους σκλάβους που νόμιζαν πως ήταν αφεντάδες. Έγιναν συστηματοθραύστες". Συγνώμη για το μεγάλο απόσπασμα, αλλά καλύπτει πολύ καλά αυτό που νιώθω.
  3. έτυχε μήπως σε κανέναν σας να του μειώσουν το όριο χωρίς να τον ειδοποιήσουν; Εκεί που είχα όριο 5000 ωραία και καλά, και ενώ τόσα χρόνια πληρώνω κανονικά τις δόσεις μου -άντε και να μην πληρώνω όλο το ποσό ένα μήνα, τον επόμενο ισοφαρίζω-, ξαφνικά έτσι τους ήρθε και μου μειώσανε το πιστωτικό σε 2500, για λόγους ασφαλείας λέει... Και άντε, να το καταπιώ, αλλά ούτε καν με ειδοποιήσανε!!! Το κατάλαβα μια ωραία πρωία που έπρεπε να κάνω μία σημαντική πληρωμή! Με άφησαν τελείως ξεκρέμαστη...
  4. Καλησπέρα energy_wave, και σε όλη την παρέα φυσικά! Πριν καμιά βδομάδα μου το έκανε δώρο μια φίλη μου και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τη στραβοκοίταξα (ο τίτλος Μάργκινους Μόριους μου φάνηκε κάπως και ο συγγραφέας, Στέλιος Χαλκίτης, μου ήταν άγνωστος). Ξεκίνησα χτες να το διαβάζω και ενθουσιάστηκα. Η γλαφυρότητα της περιγραφής, το πολύ ιδιαίτερο αφηγηματικό ύφος αλλά κυρίως οι πρωταγωνιστές που έχει πλάσει ο συγγραφέας, με άφησαν κυριολεκτικά άναυδη. Αν και μπαίνω πολύ στον πειρασμό να σε ρωτήσω τι γίνεται στη συνέχεια, μου φαίνεται ότι θα ακολουθησω το παράδειγμά σου και θα ξενυχτήσω για να το μάθω μόνη μου... Ελπίζω να μη με διαψεύσει το τέλος. Θα γράψω νεότερα μόλις το τελειώσω.
  5. γεια σας! έχω το omnia II, σχεδόν δυο χρόνια τώρα. Την πρώτη φορά που το πήγα για service ήταν μόλις 4 μήνες αφού το αγόρασα -και αφού έκανα πολλή υπομονή... τώρα, 3 service μετά και με ολοένα και περισσότερα προβλήματα (ακόμα και στα ςμς κολλάει συχνά, η δε ταχύτητά του είναι παροιμιώδης!) σκέφτομαι πως ήρθε η ώρα να κάνω αυτό που ονειρευόμουν εδώ και μήνες: να το βάλω κάτω και να το πατήσω μέχρι που να γίνει θρύψαλλα! Αναρωτιέμαι, και άλλοι χρήστες είχαν παρόμοια θέματα ή έπεσα στην περίπτωση. Θα ήθελα να το μάθω γιατί μέχρι πριν το omnia II είχα πάρει άλλες 3 φορές samsung και ήμουν ευχαριστημένη
  6. καλησπέρα σε όλους! χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια... έχω καρτοσυμβόλαιο και κάθε φορά που βρίσκομαι στο εξωτερικό, δεν έχω αναγνώριση. Είναι πολύ εκνευριστικό, γιατί συνήθως βρίσκομαι έξω για επαγγελματικούς λόγους και είναι σημαντικό να ξέρω ποιος με κάλεσε για να πάρω πίσω. έχω μιλήσει με την τηλεφωνική υποστήριξη αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να μην έχω αναγνώριση... παρόλα αυτά δεν έχω!!! Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια, γιατί σε λίγες μέρες έχω και πάλι ταξίδι. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...