Jump to content

evelina94

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evelina94

  1. βασικα ναι,καπακια :lol:εγω εκφραστηκα λαθος,γιατι εγραφα βιαστηκα,χιλια σορι!!
  2. Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω προσοψεις για το xperia mini pro μου?? στα καταστήματα της περιοχής μου δεν υπάρχουν,γίνεται να τα παραγγείλω από καπου αλλου? χωρίς να χρειαστεί πιστωτικη ομως γιατι δεν εχω/ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Καλά,κι επειδή δεν απενεργοποιείται ο ήχος της κάμερας δεν είναι καλό το κινητό/?? χαχαχα.Η φίλη μου που έχει το κανονικό ace μου είπε ούτε και σ'αυτό απενεργοποιείται.Τα περιεργάστηκα εσωτερικά και τα 2 και είδα πως δεν έχουν καμία διαφορά(η μόνη που πρόσεξα είναι ο τρόπος ξεκλειδώματος της οθόνης),στα υπόλοιπα δεν διέφερε σε κάτι.Δεν καταλαβαίνω γιατί να βγάλουν άλλη ονομασία ενώ το κινητό είναι το ίδιο. :S ??
  4. όχι δεν ασχολούμαι με αυτά.:) (τροποποιήσεις,ρομς κτλπ) σ'όλα τα υπόλοιπα είναι ίδιο?
  5. Το πήρα σήμερα από τον Γερμανό,η έκδοσή του όμως δεν είναι 5830,αλλά 5839i.!!!!(ενώ είχα ζητήσει το κανονικό,το πρόσεξα μετά που πήγα σπίτι! ξαναπήγα και μου είπαν ότι η προηγούμενη έκδοση του 5830 είναι παλιά και δεν διατίθεται :( Τώρα έχω αρχίσει κι έχω αμφιβολίες,γιατί δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Είναι καλή συσκευή(γιατί για το πρώτο,καμία αμφιβολία) ή πάνε τα 200 ευρώ??? Σε τι διαφέρει από το κανονικό? μου είπαν μόνο ότι είναι πιο "καινούριο".
×
×
  • Create New...