Jump to content

marinap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marinap

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

marinap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βασικα δεν εχω αγχωθει απλα μου φαινεται περιεργο (οχι αυτα που λες) και απανταω σε οτι με ρωτανε. αλλο ομως η εφαρμογη που κατεβαζω, οι λογαριασμοι που δημιουργω, τα chat που κανω...ολα αυτα τα κανω μεσω ενος google, facebook, hotmail κλπ και ειναι λογικο να τα κρατανε. αλλο ομως να αγοραζω ενα κινητο...να στελνω τα μηνυματα μου, να αποθηκευω τις τηλεφωνικες επαφες και μετα οταν συνδεομαι σε ενα play store μεσω mail να μου δημιουργουν back up των τηλεφωνικων επαφων μου, το sms μου κλπ. ειναι σαν να μπαινω στο gmail ή στο facebook απο το pc και να δημιουργουν back up των αρχειων του υπολογιστη μου. :)
  2. Κι ομως δεν ειχε επιλογη πιο πριν. Λες να μη την εβλεπα; :blink: Ναι πρωτη φορα εβαλα το mail αλλα η επιλογη δεν αλλαξε. Απενεργοποιημενη ηταν και ειναι. Απο τη google ηταν το back up και οχι απο αλλου :p σ'ευχαριστω pappasi για την απαντηση σου. το γνωριζω οτι ολες οι εταιρειες κρατανε και εχουν τα στοιχεια των χρηστων τους εξαλλου εμεις τους δινουμε προσβαση οταν δημιουργουμε λογαριασμο στις εταιρεις τους. δεν αποθηκευουν ομως οτι εχω στο pc μου, σωστα; δε μιλαω ομως για mail, επαφες google, εγγραφα που αποθηκευσα εγω στη google. μιλαω για ξαφνικh δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας οχι των google στοιχειων αλλα οτι εχω αποθηκευσει εγω στο κινητο. μαλιστα ελεγε sms, επαφες τηλεφωνου (οχι google), ρυθμισεις του τηλεφωνου κλπ. πραγμα που μου εκανε εντυπωση γι'αυτο και ρωτησα εδω. Α! δεν ειμαι φιλος αλλα φιλη :p
  3. nikoskat εχεις μπερδευτει. δε μιλαω για συγχρονισμο gmail με κινητου που ειναι λογικο να κραταει η google. ΑΛΛΑ για backup των αρχειων του KINHTOY μου στη google χωρις καν να με ρωτησει!!! Δε με νοιαζει αν εχει 1.000.000 ενεργοποιησεις, αν ασχοληθει μαζι μου. Με νοιαζει οτι παρανομα αποθηκευει οτι εχω περασει στο κινητο μου (τις επαφες, τα sms μου κλπ) στους servers της κ φυσικα τα κανει οτι θελει.
  4. η πρωτη εικονα ειναι συγχρονισμος πραγμα που δεν εχει κανει με το gmail οπως λεει. η δευτερη ειναι το back up που το εχω "ξετσεκαρει" απο τη στιγμη που το αγορασα. απλα δε μου αρεσει τα προσωπικα μου δεδομενα να τα κλεβουν απο το κινητο μου!! αυτο ελπιζω και εγω, να μην εχει αποθηκευσει. απλα δε μ'αρεσει η καθε εταιρεια οπως η google να εχει τα προσωπικα μου δεδομενα χωρις την συγκαταθεση μου.
  5. στις ρυθμισεις απορρητου υπαρχει μια επιλογη για δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας στη google αλλα το εχω απενεργοποιησει απο την ωρα που αγορασα το κινητο (xperia sole) !!!:blink: δηλαδη δε ξερω τι εχει αποθηκευσει και τι οχι σωστα; σας ευχαριστω που μου απαντατε και γρηγορα.
  6. :blink::blink: υπαρχει τετοιο πραγμα;;; Βασικα τιποτα δεν ειχε μονο email-password! δε μπορω να κανω τιποτα; αν διαγραψω το gmail; thanks!
  7. συγγνωμη εννοω gmail. ελπιζω να το εσβησε. λογικα δε θα φαινοταν στο gmail; χμ...
  8. δε μιλαω για συγχρονισμο. ελεγε οτι κανει, απο μονο του, "δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας του τηλεφωνου" στη google. Συγκεκριμενα ελεγε οτι δημιουργει αντιγραφα ασφαλειας των επαφων του τηλεφωνου, sms, ρυθμισεις συστηματος κλπ Ειχε μια μπαρα που φορτωνε και πατησα "τελος" πριν πρασινισει ολη η μπαρα. Εγινε οταν εβαλα για πρωτη φορα το gmail στο τηλεφωνο για να κατεβασω εφαρμογη απο το google play. Και δε ξερω τωρα τι εχει αποθηκευσει η google και τι οχι. Και που μπορω να το δω. γιατι στο πινακα ελεγχου του gmail (οταν μπαινω απο το pc) δειχνει μονο το ΙΜΕΙ, το μοντελο και τον παροχο κινητης τηλεφωνιας.
  9. SOS!!! HELP!!!! Αγορασα το πρωτο μου Android κινητο. Πηγα για πρωτη φορα να μπω στο google play store και μου ζητησε ενα λογαριασμο gmail. Μολις εβαλα το e-mail αρχισε να δημιουργει αντιγραφο ασφαλειας του κινητου στο e-mail χωρις να με ρωτησει. Πατησα "τελος" στη αρχη της δημιουργιας του αντιγραφου ασφαλειας. Δε θελω στο συγκεκριμενο e-mail να εχω αντιγραφα ασφαλειας του κινητου μου. Πως μπορω να δω τι εχει αποθηκευσει; Ψαχνω στο gmail και δεν μπορω να βρω τιποτα μονο το ΙΜΕΙ. Και πως φυσικα μπορω να διαγραψω οτι εχει αποθηκευσει; Σας ευχαριστω. (μιλαω για αντιγραφο ασφαλειας και οχι συγχρονισμο)
  10. σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. το κινητο μου εχει τα παντα επαφες, sms, photo, σημειωσεις κλπ. Που μπορω να δω τι εχει αποθηκευσει; Στο e-mail μου ή κάπου αλλού; SOS!!
  11. SOS!!! HELP!!!! Αγορασα το πρωτο μου Android κινητο. Πηγα για πρωτη φορα να μπω στο google play store και μου ζητησε ενα λογαριασμο gmail. Μολις εβαλα το e-mail αρχισε να δημιουργει αντιγραφο ασφαλειας του κινητου στο e-mail χωρις να με ρωτησει. Πατησα "τελος" στη αρχη της δημιουργιας του αντιγραφου ασφαλειας. Δε θελω στο συγκεκριμενο e-mail να εχω αντιγραφα ασφαλειας του κινητου μου. Πως μπορω να δω τι εχει αποθηκευσει; Ψαχνω στο gmail και δεν μπορω να βρω τιποτα μονο το ΙΜΕΙ. Και πως φυσικα μπορω να διαγραψω οτι εχει αποθηκευσει; Σας ευχαριστω.
  12. δεν νομιζω οτι κανω καποιο λαθος. δεν ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω το zune. ολα αυτα που μου λες τα εχω κανει πολλες φορες. ακομα πεταξα το zune και το εγκατεστησα ξανα. και παλι τα ιδια... οχι δεν χρησιμοποιω xp αλλα vista.
  13. ειναι αρχεια jpg. μονο αυτο το φακελο εχω βαλει να βλεπει το zune. βλεπει τις παλιες φωτογραφιες του φακελου και οχι τις καινουριες που του προσθετω. εχω κανει πολλες δοκιμες και με αλλους φακελους. αλλα τιποτα. :(
  14. Τελικα η οθονη εσβησε τελειως...για επισκευη φυσικα δεν παει. Και εγω yiannis64 για καβατζα το ειχα αλλα ειναι κριμα γιατι ηταν καλο κινητο. αντεξε αρκετα χρονια.
  15. Εχω το Lumia 610 και προσπαθω να περασω φωτογραφιες απο τον υπολογιστη μου στο κινητο. Εχω φτιαξει εναν φακελο ωστε το zune να τραβαει απο τον υπολογιστη τις φωτογραφιες που θελω εγω. Αρχικα πετυχε, πηγα ομως σημερα να προσθεσω και αλλες φωτογραφιες ωστε να τις περασω στο lumia και το zune δεν τις εμφανιζει καν. Ξερετε τι μπορω να κανω; Υπαρχει αλλος τροπος (εκτος zune και internet) ωστε να αποθηκευω τις φωτογραφιες στο κινητο μου; Σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...