Jump to content

mafalda_82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mafalda_82

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

mafalda_82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλέ, μην τσακώνεστε :) Στην περιοχή δεν έχει forthnet...Αν είχε, θα έβαζα, γιατί είχα στην Αθήνα κι ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Όπως είπα, υπάρχουν μόνο OTE, WIND και VODAFONE...Να, όμως, που βρέθηκε και κάποιος εδώ που μένει Κυπαρισσία κι ίσως μπορεί να με βοηθήσει :) Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις :)
  2. Έχουμε κατάστημα WIND εδώ, όπως και Γερμανό (τον κανονικό ΟΤΕ μας τον πήραν...Τώρα έχει μόνο στην Καλαμάτα :( )...Απλά δε ρωτάω εκεί για την ποιότητα του δικτύου, γιατί και στη Vodafone μου είχαν πει ότι λειτουργεί καλά, αλλά σ' εμένα μόνο καλά δεν πάει. Ίσως είναι και θέμα γειτονιάς, δεν ξέρω. Αφού, όμως, μου λες ότι κι η WIND το δίκτυο του ΟΤΕ χρησ/ποιεί, καλή θα είναι, υποθέτω. Anyway, τον Αύγουστο λήγει η δέσμευσή μου στη Vodafone, οπότε έχω χρόνο για έρευνα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, πάντως :)
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Είπα να ρωτήσω online, γιατί οι μόνοι που ξέρω που έχουν Wind είναι σε γειτονική πόλη (Φιλιατρά) και, ως γνωστόν, σε κάτι τέτοια μέρη αυτές οι εταιρίες αλλού λειτουργούν καλά κι αλλού όχι... Ακούγεται δε ότι τη Wind θα την αγοράσει η Vodafone...Έχετε υπόψη κάτι σχετικά;...Γιατί, αν ισχύει, καλύτερα να πάω στον ΟΤΕ...Όσο καλή είναι η Vodafone για κινητό, άλλο τόσο δε λέει για σταθερό/ internet (εδώ τουλάχιστον) και δε θέλω να ξαναμπλέξω! Ευχαριστώ πολύ :)
  4. Καλησπέρα σε όλους/ όλες! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς στο φόρουμ που να έχει εμπειρία ή να έχει ακούσει για την κάλυψη της Wind ως προς το σταθερό και το internet στην περιοχή της Κυπαρισσίας (Μεσσηνία). Προς ώρας έχω σταθερό και internet Vodafone, αλλά δε με συμφέρει το internet (δεν είναι HOL - Vodafone double play και είναι με ογκοχρέωση - επίσης, στη γειτονιά μου, το 3G δεν πιάνει καλά και συνδέομαι μέσω GPRS, με αποτέλεσμα να σέρνεται), οπότε όταν λήξει θέλω κάτι σε απεριόριστο κι εδώ παίζουν μόνο ΟΤΕ και Wind...Επειδή η Wind είναι πιο οικονομική, θα ήθελα να μάθω τι απόψεις κυκλοφορούν για τη συγκεκριμένη εταιρεία σ' αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Create New...