Jump to content

mikedlk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikedlk

  1. παιδια, τελικα μαπα το καρπουζι... σε μερικες χωρες δεν μπορεις να στειλεις sms σε κινητα συγκεκριμενων provider... η λιστα που ακολουθει δεν ειναι ολοκληρωμενη Switzerland - Sunrise Thailand - DTAC China - China Mobile Surinam - Telesur switzerland - Swiscom MOROCCO - Meditel Germany - O2 Argentina - Movistar Bosnia and Herzegovina - Mobis Kuwait - MTC vodafone Czech Rep - Vodafone China-(China Mobile; China Unicom) Taiwan - chunghwa USA - Sprint United States - VERIZON πηγη https://forum.voipbuster.com/viewtopic.php?t=11945&postdays=0&postorder=asc&start=0
  2. θα 'θελα με την σειρα μου να κανω μια ερωτηση σχετικα με το smsdiscount ειναι της ιδιας εταιρειας με τα υπολοιπα που αναφερονται παραπανω.. Λοιπον, δεν μπορω να στειλς sms στην Αμερικη και συγκεκριμενα σε κινητο με provider την εταιρεια sprint! γραφω το νουμερο στην μορφη 001917******* αλλα τπτ Παρ'ολο που λεει οτι το μνμ σταλθηκε κανονικα αυτο δν παραδιδεται ποτε! οποιος μπορει να μου πει τι φταιει θα του ειμαι υποχρεως! Ευχαριστω!
  3. ok..εχεις δικιο.. λαθος δικομου...μπορεις τελος παντων να στειλεις πολλα δωρεαν sms μεχρι ενος οριου...σχετικα με cosmote δεν νομιζω οτι ισχυει, χθες εστειλα κ ολα οκ..θα ξανακοιταξω βεβαια!!!
  4. try http://www.voipbuster.com εξισου φθηνες χρεωσεις διαφορετικα ψαξε απο τον πινακα που υπαρχει στην παρακατω ιστοσελιδα να δεις πιο αλλο σε βολευει!! πες μου το αποτελεσμα!! http://backsla.sh/betamax
  5. ακριβως ετσι γινεται... κατα καποιο τροπο σε εγκλοβιζουν σε ενα προγραμμα κ μετα "δημιουργουν " αλλο "κραχτη" κ ανεβαζουν τις τιμες σε αυτο ποθ εισαι.. εγω παντως χρησιμοποιω 2 προγραμματα της Betamax ενω εχω περασει credits κ σε τριτο το οποιο δεν χρησιμοποιω πλεον!
  6. exeis merika free minutes ws trial akoma k an valeis credit meta apo 4 mines tha xrewnesasi akoma k stous free destinations!! exw dokimasei k gia klisei se mobile se UK k itan aristi i poiotita, an k se xrewnei..
  7. Φιλεμου σου προτεινω το http://www.nonoh.net οριστε κ οι χρεωσεις οπως τις εχει στην ιστοσελιδα του rance (Landline) SuperDeal! FREE France (Mobile) 0.050 οι τιμες χωρις φπα επισης μπορεις να στειλεις απειρα δωρεαν sms σε Γαλλια, Ελλαδα και αλλες χωρες!! ελπιζω να φανηκαν χρησιμες οι πληροφοριες!!
  8. Για να μην ψαχνεστε παντως, η καλυτερη προταση για Ελλαδα ειναι το http://www.nonoh.net το οποιο χρεωνει sms με 1ct δωρεαν κλησεις προς σταθερα (πολη καλη ποιοτητα ηχου) 7ct προς κινητα (μετρια ποιοτητα) οι τιμες χωρις φπα
  9. Γεια σας! Υπαρχει ενα site οπου παρουσιαζει σε πινακα τις χρεωσεις για τα προγραμματα της Betamax (voipbuster, smsdiscount, voipdiscount κ.α.) και μαλιστα ανανεωνεται πολυ συχνα!! Ψάξτετο, θα βτρειτε πολυ χαμηλες χρεωσεις!!:):) http://backsla.sh/betamax
  10. προτεινω την δημιουργια γκαλοπ! το θεμα ειναι πολυ σημαντικο, πραγματι... καλω οσος εχουν πληροφοριες για καποιο απο τα προγραμματα να μας ενημερωσουν! θα ηθελα να μαθω και για την τεχνολογια SIP! οποιος ξερει ας μπει στο κοπο να μας ενημερωσει και να μας γραψει την προσωπικη του εμπειρια/γνωμη!
  11. Γεια σας... Το θέμα με την voip τηλεφωνία είναι πολύ ενδιαφέρον...Μπορεί κανεις να εξοικονομήσει πολλά χρήματα..Χαίρομαι που υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών πάνω σε αυτό το θέμα μιας και οι επιλογές που υπάρχουν ειναι πολλές και είναι δύσκολο στους περισσότερούς απο 'μας να τις δοκιμασουμε για να αποφανθούμε από μόνοι μας για την αξιοπιστιατους. Χρησιμοποιούσα το Voipbuster πριν λιγους μηνες, ενω τωρα το justvoip (voice calls) και το smsdiscount(sms), ολα τα παραπανω προγραμματα εχουν voip provider της betamax.. Tο smsdiscount το χρησιμοποιώ για αποστολη sms καθως κοστιζουν 1ct (χωρις το φπα) το καθενα ενω το justvoip για κλησεις σε σταθερα (μηδενικη χρεωση) και σε κινητα (8ct χωρις το φπα ) Οι παρατηρήσεις που εχω να κανω για αυτά τα δυο προγράμματα είναι οι εξης: 1. Οι κλησεις προς σταθερα ναι μεν ειναι οι φθηνότερος που μπορώ να βρω απο οποιωνδήποτε voip provider αλλα σχεδόν πάντα είναι προβληματικές, ενω εγω ακους καλα αυτον που καλω στο κινητο δεν με ακούει καλα ο αλλος.. 2. Συχνα ειναι προβληματικές και οι κλήσεις σε σταθερά.. ειτε υπαρχει θόρυβος, ειτε επιστροφή..είτε διάφορα αλλα προβλήματα τα οποια όμως εχουν μικρότερο ρυθμό εμφάνισης από αυτά που παρουσιάζονται σε κλήσεις προς κινητα. 3. Ανα πάσα στιγμη οι χρεώσεις μπορούν να αλλάξουν.. μια περίοδο το Voipbuster προσέφερε δωρεάν sms προς ολλα τα δικτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλλαδα... τωρα παλι σε χρεωνει...Σας προτείνω να αγοράζετε οσο λιγότερα credit σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ωστε να εχετε την δυνατότητα να μεταπιδησετε σε διαφορετικό πρόγραμμα αν χρειαστεί.. 4. Τέλος είναι ανύπαρκτη η εξυπηρέτηση πελατών.. είχα στείλει mail και δεν μου απάντησαν ποτέ... Ελπιζω να φανουν χρήσιμες οι παραπάνω παρατηρήσεις.. Περιμένω σχόλια σας και πληροφορίες για εναλλακτικούς voip providers!
×
×
  • Create New...