Jump to content

zoiskarl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zoiskarl

  1. @referravag Και η 8.0.10327.77 ποιά ήταν??
  2. Παίδες και εγώ μόλις την κατέβασα.Άντε και πολύ άργησε για DBT.Kαλοδούλευτο παιδιά. EDIT.Μόλις είδα ότι δεν είναι η gdr3.Tι θα γίνει θα την πάρουμε ποτέ εμείς με dbt??
  3. Καλησπέρα.Σκέφτομαι να αλλάξω το csc από DBT σε ATO.Αλλά με προβληματίζει το θέμα της εγγύησης.Αν λοιπόν το κάνω και έπειτα κάνω hard reset,πάρω την gdr3 και ξαναλλάξω σε DBT χωρίς να κάνω τίποτα άλλο θα έχω την gdr3 με την αρχική μου csc έτσι δεν είναι?
  4. Παίδες επειδή διάβασα κάτι και με ανησύχησε,πήρα το ativ s από open365.gr με ελληνικό μενού και εισαγωγή από ευρώπη αν θυμάμαι καλά.Το κινητό σε περίπτωση βλάβης θα το δεχτούν στην αντιπροσωπία της samsung έτσι?Το παράξενο είναι ότι έχει εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά.Και κάτι άλλο.Μαζί έχει μια κάρτα των windows phone 8 με κωδικό πάνω του ίδιου στυλ με pc αγορασμένα με windows που έχουν τον κωδικό για ενεργοποίηση.Δεν ξέρω αν έγινα σαφής.Λέει πάνω Dont Throw This Away.Τι είναι αυτό??
  5. Παίδες καλημέρα.Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα.Λίγο η μπαταρία με προβληματίζει αλλά πιστεύω επειδή δεν είχα smartphone για κανα τεσσάρι χρόνια και δεν έχω συνηθήσει,sony ericsson w810i.Κάτι που ήθελα να ρωτήσω είναι πόσες ώρες σας κάνει εσάς να φορτίσει από άδειο σε full μπαταρία??Και γίνεται να αλλάξω το χρώμα των tiles??Γιατί δεν μαρέσει το τόσο μπλε.
  6. Παίδες καλημέρα σήμερα θα παραλάβω το ativ s από το open365 όπου μου είπαν ότι είναι από γερμανία.Θα πρέπει να κάνω καμιά αναβάθμιση,εκτός της betas,ή κανένα hard reset για να δουλεύει το κινητό μια χαρά??Εννοώ για να περαστεί σωστά το update.Και τελικά το κινητό έχει φμ ράδιο?Ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλή επιτυχία παιδιά!!Καλορίζικο το κινητάκη!!
  8. καλή τύχη σε όλους μας και καλή εξεταστική σε μερικούς από εμάς!!
  9. Καλή επιτυχία σε όλους και μακάρι να κοιτάω από τώρα το χριστουγεννιάτικο μου δώρο!!
×
×
  • Create New...