Jump to content

inactiveaccount76551

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by inactiveaccount76551

  1. Οκ εγώ πάντως το έχω 2 μήνες με ics και δεν μ έχει κολήσει ποτέ μα ποτέ. Η κάρτα μνήμης μ είναι 8gb με 0.4gb ελεύθερα και το κινητό πάει σφαίρα. Ακόμα και όταν ανοίγω πάνω από 5-6 εφαρμογές. Όσο για το πιο βαριά οκ είναι, αλλά φαινεται σε μηδενικό στάδιο. Και ούτε έχω μπλαίξει με root και τέτοια διάφορα. Ένα απλό update από το sony ericcson pc companion και όλα ρολόϊ.
  2. Πρόλαβα και διάβασα όλα τα post μέχρι τώρα. Ακούστε τι γίνετε με την ICS 4.0.4. H αναβάθμιση είναι άριστη. Το κινητό δεν κολάει καθόλου. Πιο εύχρηστη και χρησιμοποιεί και λιγότερη ram. Επίσης άν αποσυνδέεται το wi-fi? Όχι είναι μια χαρά. Το μόνο ίσως πρόβλημα σχετικό είναι στο μενού του βίντεο που κολάει να αλλάξει σελίδα τίποτα άλλο. Συμβουλή για τους νέους χρήστες. Εάν το κινητό κολάει η βγάζει προβλήματα κάνατε "πατατιά" :) στην εγκατάσταση. Δοκιμάστε να την ξαναπεράσετε ή να κάνετε restore φυσικά μέσα από το πρόγραμμα της sony.
  3. Ε σόρυ που απαντώ λίγο καθηστεριμένα τώρα βρήκα ίντερνετ. Όχι δεν έχω την GoLauncherEx ούτε την είχα εγκαταστήσει ποτέ. Το πρόβλημα με το άναμα της οθόνης είναι γιατί εκείνη την ώρα κάνει synchronize την ώρα με την ώρα του δικτύου.
  4. Γειά σας παιδιά. Μία μικρή ερώτηση. Στο xperia neo v με έκδοση android 4.0.4 η οθόνη μ ανάβει στο ξαφνικό. Παίζει να είναι το sync που κάνει με την ώρα/ημερομηνία;
  5. Έκανα εγκατάσταση το νέο λειτουργικό της android (4.0.4) και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστιμένος από τις επιδόσεις. Δεν είδα το παραμικρό κόλημα στο κινητό και τα σηκώνει όλα (widgets, programs, utilities, wallpapers etc) χωρίς κανένα πρόβλημα. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής. Όταν συνδέω το κινητό στο pc μου (windows 7, x64, service pack 1) στο pc companion δεν αναγνωρίζει τη στάθμη της μπαταρίας του κινητού. Επίσης ούτε άμα "μπω" στον υπολογιστή μου, δεξί κλίκ στο Xperia neo V, ούτε εκεί δεν μου εμφανίζει την στάθμη. Αντιθέτως μου έχει ένα ερωτηματικό πάνω στο εικονίδιο. Ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε, και θα εκτιμούσα μία απάντηση στο πρόβλημά μου.
  6. Έκανα εγκατάσταση το νέο λειτουργικό της android (4.0.4) και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστιμένος από τις επιδόσεις. Δεν είδα το παραμικρό κόλημα στο κινητό και τα σηκώνει όλα (widgets, programs, utilities, wallpapers etc) χωρίς κανένα πρόβλημα. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής. Όταν συνδέω το κινητό στο pc μου (windows 7, x64, service pack 1) στο pc companion δεν αναγνωρίζει τη στάθμη της μπαταρίας του κινητού. Επίσης ούτε άμα "μπω" στον υπολογιστή μου, δεξί κλίκ στο Xperia neo V, ούτε εκεί δεν μου εμφανίζει την στάθμη. Αντιθέτως μου έχει ένα ερωτηματικό πάνω στο εικονίδιο. Ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε, και θα εκτιμούσα μία απάντηση στο πρόβλημά μου.
×
×
  • Create New...