Jump to content

evilgoat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evilgoat

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

evilgoat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα ξανά, έχω τις φωτογραφίες του iPhone μου στο iCloud. Θέλω να ελευθερώσω χώρο στο κινητό και να εκμεταλλευτώ τα 5 gb του cloud, οπότε σβήνω τις φωτογραφίες από το κινητό. Εξαφανίζονται όμως και από το Cloud. Ποιο το νόημα τότε ότι το Cloud σου "δίνει" χώρο, ή ακόμα χειρότερα, όταν αγοράζεις χώρο, αν πρέπει να διατηρείς τις φωτό σου και στη συσκευή, δηλαδή να πιάνουν τον ίδιο χώρο στο κινητό? Καταλαβαίνω ότι είναι χρήσιμο να έχεις πρόσβαση στις φωτό από οποιαδήποτε συσκευή, αλλά εξυπακούεται ότι πρέπει να έχεις και χώρο στο κινητό! Ενώ π.χ. με το google drive μπορείς να ανεβάσεις τις φωτό σου εκεί, να τις έχεις προσβάσιμες σε οποιαδήποτε συσκευή έχεις εγκατεστημένο το google drive και φυσικά μπορείς να τις σβήσεις από το κινητό. Και επίσης δεν έχεις και πρόβλημα συγχρονισμού. Ο,τι ανεβάζεις μένει στο drive. Καμιά διαφώτιση πάνω σε αυτό?:wacko:
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι έτοιμη να μπω και στο φόρουμ για το iCloud γιατί έχω κι εκεί απορίες. Η βασικότερη: πώς αποθηκεύω στο iCloud ώστε να ελευθερώσω χώρο από τη συσκευή? Δε γίνεται! Ό,τι έχω στη συσκευή, σώζεται στο Cloud αλλά αν μετά τα σβήσω από τη συσκευή χάνονται και από το Cloud. Ποιο το νόημα τότε? Οκ, μπορώ να μπω από τον υπολογιστή μου, να κάνω download ό,τι έχω στο Cloud στον υπολογιστή και μετά να τα σβήσω και από τη συσκευή μου, αλλά δεν είναι αυτό το νόημα νομίζω, να μπαίνεις κάθε τρεις και λίγο στο Pc να αδειάζεις τις φωτό όταν έχεις iPhone! Αν πχ σώζονταν στο Cloud χωρίς όμως να "συγχρονίζονται" με τη συσκευή, θα ήταν καλύτερα. Εκτός και αν έχω χάσει τελείως το concept του iCloud...Οπως είπα χρειάζομαι διάβασμα....
  3. Και μόλις είδα και την τιμή του. 739€, είναι απίστευτο... Εντάξει, η κάμερά του είναι από άλλον πλανήτη, αλλά το προτέρημά του είναι τελικά και το μειονέκτημά του...
  4. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Τα Χριστούγεννα μου έκαναν δώρο το iphone 6 και είναι η πρώτη φορά που έχω iOS, είμαι εξοικειωμένη με τα android φυσικά. Το πρώτο πράγμα που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι το εξής: στις Φωτογραφίες μου, η κάθε μία φωτογραφία που έχω, είναι της τάξεως των 1.7-2.2 Mb. (το οποίο για να το βρω έπρεπε να κατεβάσω ένα app που σου δείχνει τα Metadata, από μόνο του το iPhone δε χαρίζει πληροφορίες όπως το μέγεθος οπότε αναγκαστικά πηγαίνεις σε εφαρμογή που σου δίνει όλες αυτές τις πληροφορίες και φυσικά αν ασχολείσαι με τη φωτογραφία, είναι πολύ βασικό). Έχω συνολικά 14 φωτογραφίες. Έστω ότι στη δυσμενέστερη περίπτωση το μέγεθος καθεμίας είναι 2.2Mb, άντε 3Mb βάζω εγώ. Ο συνολικός χώρος που πρέπει να καταλαμβάνουν είναι 14x3=42Μb. Αν πάω στις Ρυθμίσεις->Γενικά->Χρήση->Διαχείριση χώρου αποθήκευσης, μου δείχνει ότι "Φωτό και Κάμερα" καταλαμβάνουν 129Mb!!! Δοκίμασα να το τεστάρω, και αν βγάλω 10-20 φωτό, αυτός ο χώρος εκτινάσσεται στα 300-400Mb. Με αυτόν το ρυθμό, αν πας κανένα ταξίδι και βγάζεις 50 φωτό την ημέρα και 2-3 βιντεάκια, ένα iPhone 16Gb δε σου φτάνει με τίποτα! Αν γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο πιάνει τόσο πολύ χώρο η φωτογραφία , θα του ήμουν ευγνώμων.
  5. @christos1974 σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! απλά το πατούσα συνεχόμενα και όχι μια φορά λίγο και μετά να το σύρω στον κάδο, και απλά άνοιγε την εφαρμογή...ήταν τόσο εύκολο που αισθάνομαι τόσο χαζή...:rolleyes:
  6. Ξέρει κανείς πώς τροποποιώ τις συντομεύσεις στην κάτω δεξιά γωνία στο se xperia mini st15i? Δοκίμαζα τη συσκευή και έβαλα στην κάτω γωνία (εκεί που είχε μόνο το εικονίδιο για τις κλήσεις) 2 φορές το ημερολόγιο. Και έτσι τώρα έχει 2 εικονίδια για το ημερ. και ένα για τις κλήσεις. Και από την άλλη μεριά έχω τις επαφές και έβαλα και την αριθμομηχανή αλλά μόνο για δοκιμή, και τώρα δεν μπορώ να βρώ πώς διορθώνεται!!!Το θέμα είναι ότι ενώ σε όλη την οθόνη μπορείς να "πιάσεις" οτιδήποτε και να το πας στον κάδο ανακύκλωσης που εμφανίζεται στο κέντρο, σε αυτές τις 2 γωνιές κάτω αριστερά και δεξιά δεν μπορώ να τα σβήσω.
  7. Τελικά δεν έγινε τίποτα ακόμα και που πέρασα την νεότερη έκδοση. Τα πλήκτρα τρελάθηκαν τελείως. κάθε 40-45 λεπτά μπορούσα να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο για να γράψω 5-6 γράμματα, 1-2 λέξεις και μετά ξανακολούσε. Σήμερα πρωί πρωί το πήγα στο κατάστημα, δεν εξεπλάγησαν φυσικά και μου το άλλαξαν με ένα καινούριο ίδιο (αφού με ρώτησαν αν σίγουρα θέλω να ξαναπάρω το ίδιο...) Τώρα απλά θα πρέπει να σας παρακολουθώ σε αυτό το φόρουμ, μπας και την επομενη φορά αρχίσω την επιδιόρθωση μόνη μου (αν δεν το πετάξω από κανένα παράθυρο...):wacko:
  8. ok, αυτό το έκανα, ήταν το εύκολο κομμάτι. Τώρα ελπίζω να μην το ξαναπάθει, γιατί προφανώς δεν είναι λύση να βάζεις συνέχεια αυτό το seus. ψάχνω στα προηγούμενα ποστ, αλλά είναι πάρα πολλά! Πάντως για κάποια που είναι παντελώς άσχετη, αυτό το φόρουμ είναι σωτηρία (εν μέσω τριημέρου!). Ευχαριστώ.
  9. Παιδιά προκαταβολικά σόρυ για την ασχετοσύνη μου σχετικά με τα android και όλες αυτές τις τεχνολογίες που έμπλεξα. Αλλά είναι Σ/Κ και τα σερβις κλειστά. Και το Sony Ericsson Xperia mini μου έχει τρελαθεί και δε σταματάει να δονείται. Νομίζω κολλάει επανειλημμένως όταν μπαίνω Internet χρησιμοποιώντας τη σύνδεση και όχι wi-fi. Επίσης, το καταλαβαίνω ότι θα κολλήσει όταν χρησιμοποιώ τον editor για να στείλω μην. ή να γράψω κάτι σε σελίδα στο ιντερνετ, γιατί ανεβοκατεβαίνει το πληκτρολόγιο και τα γράμματα και δεν μπορώ να το σταματήσω. Θα μπορούσε κάποιος από εσάς που γνωρίζει το φορουμ και που γράφετε συμβουλές να μου πει πώς να το ξεκολλήσω? Ή έστω να με κατευθείνετε στο σωστό link γιατί μιλάτε πολύ εξειδικευμένα εδώ μέσα και δεν ξέρω αν ακολουθώντας κάτι το κάνω χειρότερο. Ή έστω να το κάνω reset? (αν υπάρχει κάτι τέτοιο!!!) Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω: υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσουν να τρέχουν οι εφαρμογές και να δουλεύει μόνο ως τηλέφωνο??? ήθελα ενα σύγχρονο κινητό αλλά για άλλη μια φορά επανέρχομαι στο sony ericsson W595 που δεν πεθαίνει ποτέ...:cry:
×
×
  • Create New...