Jump to content

MlvFtn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MlvFtn

  • Ημ. Γέννησης 27/07/1991

MlvFtn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν μπορουσα να πω το προβλημα σε γονιους η συγγενεις δεν θα το εκανα θεμα..Γι'αυτο αλλωστε προσπαθω απεγνωσμενα να βρω καποιον τροπο ετσι,μεσω τραπεζων,κλπ..
  2. Δεν ειχα σκοπο να τους πω ψεματα..Απλα δεν πρεπει να μαθουν..
  3. Μακαρι να ειχα..Πρεπει να εχω αρκετα τετοια για να μου δωσουν τοσα λεφτα ομως..Το σκεφτηκα κι εγω αλλα ειμαι φοιτητρια και ειμαι και στην επαρχια οποτε και να ειχα κατι τετοιο δεν θα το ειχα μαζι μου..
  4. : Το θεμα ειναι να μην μαθευτει..Γι'αυτο και δεν θελω να ανακατεψω συγγενεις..Απο φιλους και εγω το σκεφτηκα αλλα το προβλημα ειναι οτι οι φιλοι μου ειναι στην ηλικια μ πανω-κατω (20-25)..Απο αυτους μονο ενας θα μπορουσε να με βοηθησει αλλα δεν εχει πληρωθει ακομη απο την δουλεια του..Εγω ομως δεν εχω το χρονικο περιθωριο να περιμενω μεχρι να πληρωθει..Η τραπεζα ειναι η εμπορικη..Αλλα εχω και την καρτα της μητερας μου απο την alpha bank και η καρτα ειναι η "alpha bank enter visa"..Μονο που επειδη την χρεισιμοποιει και η μανα μου αυτη την καρτα φανταζομαι πως θα το μαθει..Γι'αυτο εξ'αρχης αναφερθηκα στην αλλη καρτα,της εμπορικης..Και πως γινεται η υπεραναληψη??:O Πρεπει να κανω αιτηση και γι'αυτο?? :( Επειδη εχω αρχησει να σκεφτομαι τις "χειροτερες κ προς αποφυγειν" λυσεις PLEASE HELP!! :(
  5. Και ποσα πρεπει να εχω μεσα??Απλα δεν ηξερα οτι για την υπεραναληψη απαιτειται κ υπολοιπο στο λογαριασμο..Αλλα οκ..Απλα ποσα χρειαζεται να εχει μεσα???
  6. Αν σου πω οτι το σκεφτομουν χθες το ΚΙΝΟ??Σοβαρα..:p Πρεπει να εχει καποιο ποσο μεσα ο οποιοσδηποτε λογαριασμος για να κανω υπεραναληψη????
  7. Γενικα καποια ιδεα..Οχι απαραιτητα απο τραπεζες γιατι οπως ειπα αυτο με την εθνικη ηταν και το τελευταιο που ειχα σκεφτει..Οποτε γενικοτερα υπαρχει καποια αλλη ιδεα?? Να κανω μια αλλη ερωτηση?????Ο πατερας μου εχει εναν απλο καταθετικο λογαριασμο στην εμπορικη και μου εχει δωσει την καρτα για να μπορει να μου στελνει λεφτα (διοτι ειμαι φοιτητρια) μπορω απο αυτη την καρτα να κανω υπεραναληψη??μηπως ειναι αυτο μια λυση στο προβλημα μου??:worry:
  8. Λοιπον!Τελικα το ποσο εχει πεσει στα 300Ε..οκ!με αυτο δεν εχω θεμα γιατι απ'το τιποτα κατι ειναι και αυτο..ΑΛΛΑ!!!πρεπει να κανω την αιτηση κ θα τα εχω μετα απο 2 βδομαδες..Οποτε παει κ αυτη η λυση..Πιστευω πως ηταν η τελευταια μου.. :( Το θεμα ειναι οτι εγω τα χρειαζομαι τα λεφτα μεχρι την Παρασκευη η το πολυ πολυ μεχρι την Δευτερα..Αρα??Καμια ιδεα??:worry:
  9. Ευχαριστω....:) Κ αυτο μπορει να γινει με το π ανοιχτει ο λογαριασμος??
  10. χθες το πρωι π πηγα απο αυτες τις τραπεζες μ το ειπαν..επειδη το ειχα δει κ εγω στο site τους γι'αυτο απορησα..σχετικα με αυτο της εθνικης ομως δεν εχω καταλαβει τι γινεται κπως.. Δηλαδη τι??Ανοιγω εναν απλο καταθετικο λογαριασμο κ μετα μπρορω να βγαλω αυτα τα 500Ε κ σιγα σιγα να τα ξεχρεωνω??Ή πρεπει να εχει χρηματα μεσα ο λογαριασμος?? Κ οσο για την πειρεως φανταζομαι οτι και εκει θα πρεπει να κανω αιτηση κ να περιμενω..το θεμα ομως ειναι οτι εγω τα χρειαζομαι μεσα σε 3-4 μερες αυτα τα λεφτα..αν δεν ηταν μεγαλη η αναγκη δν θα σκεφτομουν καν τις τραπεζες..αλλα τα χρειαζομαι ΑΜΕΣΑ!!εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος να τα βρω π δεν τον εχω σκεφτει.. Γιάυτο αλλωστε ζηταω κ βοηθεια και ιδεες..Γτ εγω στερεψα..
  11. καμια αλλη ιδεα??:worry: http://www.nbg.gr/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3jXIFNnSzcPIwN3UxdXAyOfQEM_cyM_g-AAA6B8JE55A0sjArr9PPJzU_WDU3P0C3IjygHtIyFa/dl2/d1/L0lDU0lKSWdrbUEhIS9JRFJBQUlpQ2dBek15cXchL1lCSkoxTkExTkk1MC01RncvN19FUjVDOUZIMjA4R083MDJMTUE2T0FBMThVMy9JX19fXzE!/?WCM_PORTLET=PC_7_ER5C9FH208GO702LMA6OAA18U3_WCM&WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/nbg-gr/NBG+Site/Retail/Family%2C+Employees/Deposits/EURO/21-SPOYDAZO με αυτο εδω ξερει κανεις τι παιζει??
  12. φανταζομαι οτι θα επικοινωνησουν μαζι του αν υπαρξει καποιο προβλημα..αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να κανω την αιτηση κ να περιμενω μια βδομαδα να μου πουν αν εγινε δεκτο το αιτημα μου η οχι..κ δεν με παιρνει..τα χρειαζομαι αμεσα..
  13. Σε citibank και eurobank ειχα ρωτησει και δυστυχως τα εχουν κοψει..στη marfin υπαρχει αλλα θελουν και ενα τηλέφωνο γονιου ως "αντίκλητο" οπως μου ειπαν..το θεμα ειναι οτι εγω χρειαζομαι 400-500Ε και αμεσα..πολυ αμεσα.. :worry: Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!
  14. Γειά σας!!Μήπως ξέρει κανείς για φοιτητικές πιστωτικές κάρτες??Κ ποιες τράπεζες τις διαθέτουν??
×
×
  • Create New...