Jump to content

garinion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by garinion

  1. Παιδια ... ψάχνω ένα φθηνό Bluetooth, με καλωδιο όμως, (όχι αυτα που κρεμάνε στα αυτιά) .. και το οποόιο να έχει CALL ID !! ευχαριστώ !!
  2. Καλησπερα παιδια ... θελω μια εφαρμογη που οταν εισαι στο αμαξι και μιλας .. και ξαφνικα δεν εχεις σημα και κοβεται η γραμμη .. να κανει συνεχως αυτοματα επανακληση μεχρι να ξαναβρει σημα !!! ωστε να μην αποσπαει την προσοχη σου απο την οδηγηση τι εχετε να προτεινετε ?? ευχαριστω !!
  3. Καλησπέρα προσπαθώ να φτιάξω το δικό μου θέμα για το go sms pro ολόκληρο με σκούρα χρώματα λόγο της φωτοευαισθησίας μου ώστε να το χρησιμοποιώ και την νύχτα.Όμως δεν βρίσκω πως να αλλάξω το backround colour στο ''type to compose'' και στην λίστα επαφών που σου εμφανίζει όταν πας να στίλεις μήνυμα. Και τα δύο τα εμφανίζει άσπρα ενώ εγώ τα θέλω άσπρα.
  4. Καλησπέρα παιδιά δεν ήξερα σε πιο section να το γράψω. Είμαι εντελώς άσχετος από smartphones και σήμερα πήρα το πρώτο μου, ένα Samsung Galaxy Fit GT-S5670. Μέχρι χθές είχα το Sony Ericsson T715 το οποίο πλέον ούτε καν ανοίγει.Ευτυχός όμως ειχα αποθηκευσει τις επαφες μου στο MyPhone Explorer. Στο Γερμανο οταν εβαλαν την sim μου, περασαν και τις επαφες που ειχε μεσα. Αλλα το αποτελεσμα ειναι ενας αχταρμας. Τα ονοματα ειναι μισογραμμενα και γεματα ασχετα λατινικα γράμματα, επισης μου εβγαλε στην επιφανεια ενα καρο αχρηστες επαφες που ειχα σβησει εδω και χρονια και μου παρελειψε πολλες καινουργιες .... Θελω πολυ την βοηθεια σας πως να περασω απο το myphone τις επαφες στο samsung ... Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...