Jump to content

Angeloss1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Angeloss1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 6

Angeloss1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπέρα παιδιά, μια μικρή βοήθεια, έχω το Ace 5830i, μπορεί κάποιος να μου πει, γιατί όταν κατεβάζω διάφορες εφαρμογές μου τα φορτώνει στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα? το αποτέλεσμα είναι να μην έχω άλλο χώρο στο τηλέφωνο, (αναφέρω ενδεικτικά κάποιες: Meteo .gr / Skroutz / Υγεία και βάρος) όταν πηγαίνω στην διαχείριση εφαρμογών--έγινε λήψη, και προσπαθώ να το μετακινήσω στην κάρτα SD δεν το κάνει γιατί είναι αχνό το πεδίο (δεν δέχεται την εντολή. ) Μήπως αυτό έχει να κάνει με την κάθε εφαρμογή που κατεβάζω? ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο ? Ευχαριστώ.
  2. καλησπέρα παιδιά, μια μικρή βοήθεια, έχω το Ace 5830i, μπορεί κάποιος να μου πει, γιατί όταν κατεβάζω διάφορες εφαρμογές μου τα φορτώνει στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα? το αποτέλεσμα είναι να μην έχω άλλο χώρο στο τηλέφωνο, (αναφέρω ενδεικτικά κάποιες: Meteo .gr / Skroutz / Υγεία και βάρος) όταν πηγαίνω στην διαχείριση εφαρμογών--έγινε λήψη, και προσπαθώ να το μετακινήσω στην κάρτα SD δεν το κάνει γιατί είναι αχνό το πεδίο (δεν δέχεται την εντολή. ) Μήπως αυτό έχει να κάνει με την κάθε εφαρμογή που κατεβάζω? ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο ? Ευχαριστώ.
  3. καλησπέρα παιδιά, μια μικρή βοήθεια, έχω το Ace 5830i, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν πηγαίνω στην εγγραφή φωνής, και πατάω εγγραφή, δεν ξεκινάει η ηχογράφηση?, κάνω κάτι λάθος, μήπως πρέπει πρώτα να κάνω κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις ? (η κάρτα μνήμης έχει αρκετό χώρο ελεύθερο ). ευχαριστώ
  4. καλησπέρα παιδιά, μια μικρή βοήθεια, έχω το Ace 5830i, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν πηγαίνω στην εγγραφή φωνής, και πατάω εγγραφή, δεν ξεκινάει την ηχογράφηση?, κάνω κάτι λάθος, μήπως πρέπει πρώτα να κάνω κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις ? (η κάρτα μνήμης έχει αρκετό χώρο ελεύθερο ). ευχαριστώ
  5. Εκανα τα βήματα όπως ακριβώς τα περιγράφεις, όλα τέλεια. Ευχαριστώ :)
  6. παιδία καλησπέρα, έχω εδώ και ένα μήνα περίπου το galaxy ace, και μπορώ να πω ότι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, αλλά από χτες έχω ένα μικρό πρόβλημα, μέχρι τώρα όταν έμπαινα στις επαφές για να πάρω κάποιο τηλέφωνο, πριν αρχίσει να καλεί, έβγαζε ένα παράθυρο στο κέντρο τις οθόνης που έγραφε: ολοκληρώστε την ενέργεια χρησιμοποιώντας - αυτόματη κλήση ή Viber ή Skype ή ανταλλαγή μηνυμάτων. ( αν θυμάμαι καλά κάπως έτσι ήταν ), έπρεπε να επιλέξω κάτι για να προχωρήσει στην κλήση. Κάτι έχω κάνει τώρα και πλέων δεν το εμφανίζει αυτό το παράθυρο, μόλις επιλέξω από τις επαφές αυτόν που θέλω να πάρω τηλέφωνο, αμέσως καλή. Στο εντωμεταξύ είχα κατεβάσει το Antivirus free και το TrustGo και από τότε άρχισε το παραπάνω προβληματάκι, μήπως είναι απλή σύμπτωση? :wacko: Μπορεί να βοηθήσει κάποιος, Ευχαριστώ.
  7. Παιδιά καλησπέρα, έχω εδώ και 5 μέρες το Samsung Galaxy Ace S5830i !!! (832 MHz CPU), είναι το πρώτο μου Smartphone και έχω κάποιες ερωτησούλες...:) α) πως ενεργοποιώ τις Ταχείες κλήσεις στο πληκτρολόγιο? β) όταν δέχομαι κάποιο SMS, ή βάζω στο ημερολόγιο κάποια υπενθύμισει, πολλές φορές όταν βρίσκομαι έξω δεν το ακούω. Προσπάθησα να ανεβάσω την ένταση μέσα από τις Ρυθμίσεις-ήχος-ήχο κλήσης ειδοποιήσεων, αλλά είναι στο τέρμα. Υπάρχει δυνατότητα να αποθηκεύσω εγώ κάποιο ήχο-τραγούδι, και πως γίνεται αυτό ? Μιλάω πάντα για τον ήχο κλήσης ειδοποιήσεων!!!!. γ) όταν ρυθμίζω το ξυπνητήρι για την άλλη μέρα το πρωί, από συνήθειο (όπως έκανα στο προηγούμενο κινητό που είχα, -Nokia- ΟΧΙ Smartphone ) κλείνω το κινητό. Το αποτέλεσμα είναι να μη κτυπήσει το ξυπνητήρι, αυτό συμβαίνει με όλα τα Smartphone ή κάνω κάτι λάθος εγώ.:confused: Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...