Jump to content

M1973

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by M1973

  1. @Starenios Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Τα Sharp που κατασκευάζονται? και αυτά κινέζικα δεν ειναι?
  2. Kαλή τιμή βγαίνει αυτο σήμερα http://www.skroutz.gr/s/269323/Sharp-AY-XP9LSR.html?keyphrase=AY-XP9LSR που αναφέραμε πρόσφατα.Το Fujitsu αν και είναι αναβαθμισμένο για οικονομία σε σχέση με παλαιότερα, εξακουλοθεί ίσως και λόγω Κινέζικης κατασκευής να μην κάνει καλά όσα αναφέρει στα υπόλοιπα. Είναι πάντως εμφανίσημο και έχει ικανοποιητικό καθαρισμό αέρα. Starenios σε ευχαριστώ για την συμβουλή - θα το ψάξω άμεσα! Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Τα Sharp σε ποια χώρα τα κατασκευάζουν? και που υπερέχουν σε σχέση με το Fujitsu? Απο τα λίγα που καταλαβαίνω έχει επιπλέον φίλτρα -αλλά μέχρι εκεί. Μπορείς να μου εξηγήσεις? πραγματικά σε ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια σου- έχεις βοηθήσει πραγματικά πολύ κόσμο σε αυτό το forum. Να είσαι καλα και περιμένω απάντηση σου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  3. Καλημέρα φίλε Starenios και σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Οπως σου έχω πεί, βρήκα πολύ χρήσιμα όλα τα posts σου. Επειδή ούτε και εμένα με ενδιαφέρει το φασον Kelvinator, και με δεδομένο ότι ο χώρος που με ενδιαφέρει είναι ένα υπνοδωμάτιο πολύ μικρο, και έχω ταβάνι τα 500ευρώ, εκτός απο το Fujitsu (που ειναι μέσου όρου), ποια άλλα μοντέλα θα με συμβούλευες να κοιτάξω? (είτε inverter είτε όχι). Επίσης, σε ότι αφορά το Fujitsu τι θα όριζες σαν δυνατά του σημεία (προτερήματα) και τι σαν μειονεκτήματα? Θα με βοηθούσε αφάνταστα... Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων γιατί ξέρω πώς ο χρόνος σου ειναι λίγος και ίσως σε βάζω σε μια διαδικασία να επαναλαμβάνεσαι, αλλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να το κάνεις (έστω και περιληπτικα).. Σε ευχαριστώ πολύ Starenios!!
  4. Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μια ερώτηση έχω να κάνω (και συγνώμη εάν κουράζω). Διάβασα τις περισσότερες σελίδες (προηγούμενες) και απέκτησα μια σχετικη γνώση για τα κλιματιστικα (πρίν μπώ εδω δεν ήξρε κάν τι ειναι το inverter):O Η Ηλεκτρονική έχει μια προσφορά για το Fujitsu ASYA/AOYR 09 απο 690 σε 500, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το μοντέλο. Γιατί τέτοια έκπτωση? τελειώνει το απόθεμα και περιμένουν νέο μοντέλο? ειναι inverter και μου το πρότειναν. Επίσης, KELVINATOR KARP 12GFP (SET) το συγκεκριμένο αξίζει? το έχει φίλος μου (άλλα άσχετος σαν εμένα) και μου λέει πως για τα λεφτα του ειναι πολύ καλό! Ο λόγος που ρωτάει ειναι ότι με ενδιαφέρει 9000BTU ( και inverter αλλά και μη) για υπνοδωμάτιο 14τμ. Σας παρακαλώ, θα εκτιμούσα μία γνώμη -ειδικά απο τον Sensei Σταρένιο!!!
×
×
  • Create New...