Jump to content

antouaa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    278
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antouaa

  1. Και τις φούσκες στο μεσεντζερ ακόμα να τις κάνουμε στρογγυλές και να δουλεύουν σωστά! Θα μας το παρατήσουν Ερεσό όπως είχαν παρατήσεις με bugs το παλιό MI5 που είχα...
  2. Καινούριο κόλλημα με την φούσκα από το Messenger. Με επανεκκίνηση έστρωσε! Κάθε φορά που είχα μήνυμα και ήταν η φούσκα ανοιχτή μου έβγαζε αυτή την εικόνα κάτω δεξιά...
  3. Ααα μιλάς για global εσύ. Ναι αυτή δε πρέπει να έχει βγει ακόμα!
  4. Ή είδαν ότι έχει πολλά bug κάτι την κατέβασαν ως συνήθως...
  5. Ωραία τα κάνανε πάλι εκεί στην Xiaomi... Και εμένα με την δεύτερη την κατέβασε. Την πρώτη έγραψε σφάλμα στο 80+%...
  6. Εκτός ότι δεν το βγάζει πριν λίγο πάλι μου κόλλησε και έκανα επανεκκίνηση να δείχνει κανονικά τα χρώματα! Τώρα το έχω απενεργοποιήσει!
  7. Όπως βλέπεις δεν εμφανίζει τίποτα... Γενικά το dark mode έχει θέμα μια φορά μου τα έβγαζε και εμένα μόβ και έστρωσε με επανεκκίνηση, ιδίως το Gboard και η οθόνη είχε σκουρινει τόσο πολύ που δεν έβλεπα τι να πατήσω! Την οθόνη ειδοποιησεως όταν είναι κλειδωμένο την βγάζει πολλές φορές μπλέ σκούρο στο φόντο! Γενικά άλλη μια χάλια ενημέρωση από την Xiaomi!
  8. Μετά την αναβάθμιση σε MIUI 13 η σκοτεινή λειτουργία δε δουλεύει και τόσο καλά... Τα γράμματα είναι γκρι σκούρο στις ειδοποιήσεις και δε φαίνονται εύκολα, επίσης όταν πας στις ρυθμίσεις δε βγάζει τις εφαρμογές που θα να εξαιρέσεις από την σκοτεινή λειτουργία!
  9. Πες μα εντυπώσεις και αν δουλεύει νορμάλ να την κατεβάσουμε και εμείς όταν βγει! Για bugs δε το συζητάμε σίγουρα θα έχει κάποια αρκεί να μην είναι πολύ ενοχλητικά.
  10. Τους το έδειξε και έδωσε και τον αριθμό παρακολούθησης! Της είπαν απλά ότι δεν έχουν ιδέα και να ξαναπεράσει γιατί το τηλέφωνο δεν θα το σηκώσουν! Δέμα πάντως δε πρέπει να άφησαν γιατί γράφει το τρακ "ειδοποίηση για προσπάθεια παράδοσης" αλλά μάλλον ούτε και ειδοποιητίριο άφησαν. Πραγματικά κάνεις δε ξέρει που μπορεί να βρίσκεται!
  11. Ρε παιδιά έχει από 29 Μαρτίου έτσι! Δεν είμαι από εκεί, αλλά η φίλη μου που το περιμένει έχει πάει έχει ρωτήσει και λένε ότι δεν το έχουν και να ξαναπάει! Υπάρχει περίπτωση να έβαλε το ίδιο track number από άλλον αγοραστή ο πωλητής και να μην έρθει το δέμα ποτέ; Η τα ΕΛΤΑ το έχουν χαμένο;
  12. Εμένα ήρθε, μέχρι να γυρίσω από την δουλειά να φορτίσω το κινητό έφυγε...
  13. Αν το κάνεις με πολύ προσοχή και αργές κινήσεις μια χαρά ανοίγει χωρίς να σπάσει! Βάλε ένα καλό πιστολάκι μαλλιών και ζέστανε το πολύ καλά εκεί γύρο που έχει την κόλλα! Καπάκι από Ελλάδα πάντως λίγη χλομό το βλέπω να βρεις κανένα..
  14. Αν θυμάστε ξανά... Τελικά μετά από τόσα χρόνια το έβαλα να φορτίσει από περιέργεια και δούλεψε κανονικά και αυτό και το παλιό που είχα! Το κακό είναι ότι ενώ έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις, μπορεί και 5 να ήταν, μου φαίνεται ότι σέρνεται σε σχέση με το mi band 4 που αγόρασα αμέσως μετά και το χρησιμοποιώ από τότε. Μήπως έπαθε κανένα κοκομπλοκο ο επεξεργαστής; Γιατί δε νομίζω να πήγαινε τόσο αργά όταν το είχα αγοράσει!
  15. Λάθος η 12.5.4 ήταν όχι η 12.5.5. Μόλις ήρθε ξανά.
  16. Εμένα ήρθε χθες, δεν πρόλαβα να την κατεβάσω γιατί είχα δουλειά και εξαφανίστηκε πάλι! Ας περιμένουμε...
  17. Δες μερικά μου μηνύματα παραπάνω....
  18. Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με το Αλί και τις πωλητές του στα μικροπραγματα... Δε γίνετε να πληρώνουμε συνέχεια τελωνείο γιατί εκείνοι δεν το αναγράφουν στα πακέτα ότι έχει προπληρωθεί!
  19. Σε κάποια εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης λογικά
  20. Πρέπει να είναι γενικό πρόβλημα της cosmote γιατί ούτε εμένα με έβαζε κατα τις 11 παρά το βράδυ που το προσπάθησα! Με Poco f2 pro miui 12.5.2.
  21. Παλιά πάντως ζητούσανε απόδειξη για το αν είναι πάνω από 22€ η τιμή τώρα δε μπορούν να ζητήσουν το ίδιο για το ΦΠΑ; Αλλά βεβαίως ότι τους συμφέρει..
  22. Εστειλα μήνυμα στο ΓΕΤΑ με το που είδα ότι μπαίνει τελωνείο γιατί την πάτησα και γω! Έστειλα: Σε αυτά τα πακέτα έχει προπληρωθεί το ΦΠΑ οπότε μη μου το βάλετε! Μαζί με print screen από τις αγορές! Ίδωμεν. Το Αλί πάντως κάνει την πάπια. Ούτε συμμορφώνει τους πωλητές ούτε δίνει πίσω το ΦΠΑ
  23. Δες μερικά μηνύματα μου πιο πάνω! Είναι γενικά εύκολο να το κάνεις και μόνος σου αν πιάνει το χέρι σου... Έχω μισώ χρόνω περίπου που το έφτιαξα!
  24. Την έκανα και όλα καλά μέχρι τώρα! Φαίνεται και λίγο πιο smooth.
  25. Ήρθε η 12.5.2 την κάνω ή αναμένω για σιγουριά; Μόνο security patch λέει..
×
×
  • Create New...