Jump to content

Dimitris_Iraklio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dimitris_Iraklio

  1. Καλησπερα παιδια.. Ελπιζω να γραφω στο σωστο θεμα. Εχω προβλημα με την καρτα μνημης.. Ανοιξα το πισω καπακι στο samsumg S4 και πεταχτηκε η καρτα μνημης απο μονη της. Την ξανα εβαλα στην θεση της και απο τοτε δεν την αναγνωριζει.. Ουτε στο κινητο ουτε στον υπολογιστη. Ουτε με cardreader ουτε με καλωδιο. Η καρτα δεν με ενδιαφερει καθολου αλλα με ενδιαφερουν τα αρχεια που εχω μεσα. Ειναι sandisck microsd 8gb. Καποια βοηθεια;;;; Ευχαριστω.
  2. Moυ το εφερε και δοκιμασα και απο τον δικο μου υπολογιστη αλλα τιποτα... Βασικα ενα Θαυμαστικο βγαζει τωρα που το κοιταξα..
  3. Συνδεσε μια φιλη μου το κινητο της neo v με τον υπολογιστη να κανει αναβαθμιση, της πεταξε σφαλμα πως δεν πετυχε η αναβαθμιση και εκλεισε. Απο τοτε βγαζει μονο ενα ερωτιματικο κ κλεινει... Καμια βοηθεια?
  4. Δεν ξερω που οφειλεται αλλα μερικες φορες κλεινει το κινητο στο ασχετο και πρεπει να βγαλω κ να ξαναβαλω την μπαταρια για να ανοιξει.... Μου το εχει κανει 2 φορες την στιγμη που μιλαω στο τηλ και το κλεισει πρωτα αυτος που μιλαει... Και αλλες 2 φορες νομιζω οταν ειμαι στο ιντερνετ μεσω 3G και το αφησω κλειδωμενο για λιγο.... Εχει κανεις που εχει βαλει την συγκεκριμενη εκδοση προβλημα? Το ιδιο πραγμα μου εκανε κ η πρωτη εργοστασιακη εκδοση που ειχε μεσα το κινητο. Οταν ειχα ανοιχτο το wi-fi και εχανε το σημα εκλεινε ο κινητο μονο του.....
  5. Τελικα αποφασισα πριν λιγο να τολμησω να την περασω μονος μου με τις λιγες γνωσεις που διαθετω.... Ολα πηγαν καλα δεν συναντησα κανενα προβλημα και την περασα στο κινητο..... Θα επεξεργαστω το καινουργιο περιβαλλον( μια προηγουμενη εκδοση που μου ειχε βαλει ενας φιλος μου 4.0.3 ειχε πολλες διαφορες και εχω ξεχασει το γνωστο περιβαλλον του android) και θα γραψω το βραδυ τις εντυπωσεις μου!!!! Οι οδηγιες δεν θα μπορουσαν να ειναι αναλυτικοτερες!!!! Ευχαριστω πολυ!
  6. Παιδες λεω να προσπαθησω να κανω την αναβαθμιση.... Επειδη δεν το εχω δοκιμασει ξανα μηπως υπαρχει καποιον online αυτη την στιγμη μηπως χρειαστω καποια βοηθεια????
×
×
  • Create New...