Jump to content

proceed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About proceed

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

proceed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδες δεν ξερω και πολλα υπαρχει κανενας οδηγος για να βαλω την jb? xperia neo v 4.04 4.1.b.0.431 kernel 2.6.32. 9-perf εχω
  2. ελεος ρε βοηθιστε τον κοσμακι χαχαχαχαχ....τοσο καιρο και κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να αποσυνδεθεις απο το ιντερνετ για να συνεχισει η ενημερωση στο ics βασικο αυτο πολυ βασικο.....και στο φλασαρισμα επισης το ιδιο....εγω θα τα λεω? :P τελικα εκανα και ροοτ στο ics αλλα δεν ξερω τι να το κανω χαχαχ.....και κατι αλλο δεν ξερω αν υπαρχει ηδη στο φορουμ να ανοιξει μια ενωτητα για παιχνιδια apk+sd data τους.. ωστε να ειναι πολυ ευκολο καποιος που θελει να τα βρισκει ευκολα και free παντα ;)
  3. μια ερωτηση παιδες δεν ξερω και πολλα...για να παιξω καποια παιχνιδια εκτος του ανδροιδ μαρκετ χρειαζετε να ειμαι ροοτ αλλιως δεν παιζουν???...ρωταω για να ξερω αν θα κανω ροοτ την συσκευη μου...ευχαριστω.
  4. δεν βρισκω firmware 4.0........42 που ειχα στην αρχη και ετσι προσπαθησα να βαλω το ics που βρηκα και κολησα στο 28% με τον τροπο που ειπες ....δεν υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω απο τον υπολογιστη παντα με το seus τι γινετε η με το companion?....μηπος θα χρειαστει να κανω εκαθαριση τις μνημης του κινητου καπος ....εμπλεξα ασχημα :P
  5. θελω την βοηθεια σας ..πηγα να κανω ενημερωση σε ics και το κινητο σταματησε στην μεση.δεν ξερω τι φταιει μαλλον δεν ειχα μνημη ελευθερη...και τωρα δεν ανοιγει ....καποιος που να γνωριζει????τι να κανω??? :( ευχαριστω..
×
×
  • Create New...