Jump to content

h077

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by h077

  1. Οτι και να κανω μολις κανει επανεκκινηση ειναι λες και εμεινε στο σεταπ το προχθεσινο. Και το ρουτ θελει επανεκκινηση. Το κανει και μετα με το reboot μενουν ολα οπως προχθες. ΟΛΑ όμως! :cry:
  2. Αναθεμα την ωρα και την στιγμη που το βαλα...:mad: Αναβαθμιση κανω εννοειται απο την καρτα με τον γνωστο τροπο. Απλα δεν καταλαβαινω τι στο δια*** "εφτιαξε" αυτο το ρημαδι το τιτανιουμ και μου τα κανε ολα τανα. Ειμαι στο τσακ για ενα neo v την τσαμπα σπαταλη των ευρω σκεπτομαι μονο. Αληθεια πως το ελυσες το προβλημα σου με το τιτανιουμ?
  3. Aυτο το κολπο το εχω κανει, το ειχα δει στο xda καπου. Akalos εμενα ανοιγει, δεν κανει ομως update. Το κινητο δουλευει αλλα εχει φαει καποιο κολλημα και κρασαρουν τα gapps, google play και μετα κρασαρει ολο. Ενιοτε κανει και επανεκκινησεις. Ξερουταρισμα πως κανουμε??:( edit: τωρα το εκανα 4 φορες συνεχομενα αυτο με την ροζ οθονη. Εγω του βαζω το φτιαγμενο recovery και μετα απο την ασφαλη καταργηση των win μολις παω να το ξαναβαλω να δω αν το πηρε αυτο εχει παλι το παλιο. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ με τα κινεζικα που εμπλεξα. edit2: οταν κανεις wipe data δεν πρεπει να σβηστουν ολα απο μεσα? Γιατι εγω δεν βλεπω να σβηνεται τιποτα οταν παω να του κανω αναβαθμιση. edit3: εκανα Unroot finally αλλα παρατηρησα οτι μολις κανω επανεκκινηση ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ!!! Οτι και να κανω αν γινει reboot θα ειναι οπως εκεινη την στιγμη. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ θα παω για το neo-v και να ηρεμησω απο τις κινεζιες. Που και να το πειραζα δηλ...
  4. Δεν είναι δυνατο να ολοκληρωσει το φορματ μου λενε. Επειδη θυμαμαι οτι απο την στιγμη που εβαλα το titanium backup και προσφερθηκε να μου διορθωσει κατι στο ρουταρισμα μου μαμηθηκε ο διας πως μπορω να ξερουταρω μηπως και φταιει αυτο; Ειχα ρουταρει με τον παρακατω τροπο:
  5. τιποτα ΤΖΙΦΟΣ παει για πεταμα το κινητο με τα κ:X:angry::angry:αντροιντ που μπλεξα
  6. Γιατι ενω κανω copy & replace το recovery αυτο στην επομενη επανεκκινηση δεν μου βγαζει το μενου και μου εχει και παλι το εργοστασιακο recovery? Στοιχειωμενο ειναι??:confused::blink::blink::blink: 16 gb ειναι η καρτα μου. κανω ακριβως τα βηματα αλλα δεν μπαινει στο μενου cwm, με βαζει στο κλασσικο.:( μακαρι να καταφερω να βαλω του akalos...:(:(:( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  7. Ετσι το κανω αλλα τιποτα. Μολις κανει στο 1/2 unpacking και παει στο 2/2 installing βγαζει απο κατω update failed και σταματα. Δεν ξερω τι εχει παθει το γ$%&**# θα το σπασω.:mad::mad::mad: Οπως γραφω και απο πανω ουτε cwm δεν παιρνει. Τι στο κορακα θελει να με τρελανει???:confused::wacko::angry::angry::angry:
  8. Kανω ολα τα βηματα του ποστ 161 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3849981#post3849981 αλλα δεν μου το περνα το μενου. Με ξαναβγαζει το default menu. :( Οταν παω να ξανακανω την διαδικασια παρατηρω οτι στον φακελο image παροτι εκανα copy & replace το recovery αυτο εχει ξανα το εργοστασιακο.:blink: Το καταλαβαινω απο το μεγεθος, 5,21 το cwm και 6,22 ΜΒ το μαμα. :(:(:(
  9. azuli ευχαριστω. Ενδιαφερουσα η ρομ του kalos86.:) Θα την τσεκαρω το μεσημερι και οτι χρειαστω θα σας ρωτησω. Δεν εχω κανει recovery ακομα. Τι ειναι αυτο? Ισχυουν οι οδηγιες του 1ου ποστ του τοπικ; (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3849981#post3849981)
  10. Eχω προβλημα. :worry: Προσπαθω να φλασαρω την 572 αλλα δεν γινεται τιποτα. Κανω οπως τα γραφετε αλλα αυτο μετα το unpacking μολις παει να κανει update μου βγαζει update failed. :mad: Tωρα ειμαι με την 512 αλλα με πολλα προβληματα, μου βγαζει συνεχως errors και εχει κολησει απο το πρωινο σεταπ. Δηλ στελνει μηνυμα που μου εσταλει το πρωι και μου αφηνει το gps ανοικτο οπως το ειχα το πρωι. Για αυτο και ξεκινησα να βαλω την 572 αλλα τιποτα. Αν και τα κλεινω αυτο εκει. Α ξεχασα ειμαι rooted με superclick. Πρακτικα δεν εχω τηλ την πουτ...μου μεσα.:mad: Πως καταλαβαινω οτι οντως εκανε wipe data? Επισης τι μπορω να κανω τωρα?:worry: errors=κρασαρουν τα gmail, gplay κτλ και δεν δουλευει μετα το data, wifi και βγαζει μηνυματα συνεχως μεχρι να επανεκκινησω.
×
×
  • Create New...