Jump to content

jimaras96

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimaras96

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

jimaras96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου απλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω που βρίσκετε ο κώδικας του player για να τον αντικαταστήσω με αυτόν που μου έδωσες. Εσύ μπορείς με κάποιον τρόπο να με βοηθήσεις?
  2. Καλημέρα σε όλους Έχω φτιάξη ένα site στο wordpress (http://lostradio.hostei.com/wordpress/#) και όπως μπορείτε να δείτε έχει έναν player πάνω αριστερά αλλά αυτός διαβάζει μόνο mp3 εγώ θέλω να βάλω να παίζει ραδιόφωνο. Δυστυχώς εγώ δεν γνωρίζω κώδικα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να βάλω έναν player που να μπορεί να παίξει ραδιόφωνο ή πώς να τροποποιήσω τον είδη υπάρχων? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις που θα μου δώσετε.
  3. Γεια σας ξερει κανεις πως μπορω να βαλω τηλεφωνο στον υπολογιστη μου και να μπορουν να μου τηλεφωνουν? Δεν θελω να παιρνω εγω μονο να με παιρνουν αλλα δεν θελω να πληρωσω κατι. Γινεται αυτο?
  4. Γεια σας ξερει κανεις πως μπορω να βαλω chat στην εφαρμογη που εχω φτιαξει για κινητα android? την εχω φτιαξει με αυτο το site http://www.apps-builder.com .Εχω ψαξει παντου αλλα δεν μπορω να βρω πως να βαλω. (ειμαι αρχαριος και δεν ξέρω να γραφω html copy/paste τις κανω. Γι αυτο αν χρειαστει html αν μπορειτε γραψτε την μου) Ευχαριστω προκαταβολκα!!!!!
×
×
  • Create New...