Jump to content

exposed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    529
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by exposed

  1. γενικα χρησιμοποιω το skype.desktop και ipad ειναι αψογο.στο κινητο αρχιζουν τα προβληματα....στο htc one δειχνει να ειναι θεοβαρο,στο lumia 920 λειτουργει καλα,αλλα μου ισοπεδωνει την μπαταρια.κανονικα το κινητο βγαζει 24 ωρες με κανονικη χρηση,και μερα που ετυχε να χρησιμοποιω το skype.το φορτισα 2 φορες σε 13 ωρες.
  2. η προσωπικη μου γραμμη 40 ευρω και η εταιρικη 100,αλλα το τηλεφωνο στην δουλεια ειναι η προεκατση του χεριου μου.παντως υπερκαλυμενος απο παροχες,το εταιρικο μονο εχει 3000 λεπτα και 3gb ιντερνετ.το προσωπικο 1000 λεπτα και 1 gb ιντερνετ.wind και τα δυο.
  3. Πιστεύετε ότι θα υπάρξει πρόβλημα εαν είναι κάποιου πάροχου;

    Θα μειωθεί σε οποιονδήποτε βαθμό η λειτουργικότητα ή η ευχρηστία του τηλεφώνου;

    Επίσης, θα υπάρχει οπωσδήποτε αυτή η αντιαισθητική -για εμένα- στάμπα του λογοτύπου του παρόχου στο κάτω μέρος;

    Δεν έχω εμπειρία (όσα έχω αγοράσει ήταν unbranded) οπότε θα ήθελα την βοήθειά σας!

     

    ενα 9900 που ειχα και ηταν απο εξωτερικο vodafone branded,εδειχνε απλα το λογοτυπο οταν το αναβες.τιποτα αλλο κανενας περιορισμος.

  4. Καλησπέρα και καλορίζικο σε όσους το αγόρασαν πρόσφατα.:up:

    Δύο ερωτήσεις:

    Όσοι το αγόρασαν από Expansys, είναι η συσκευή unbranded? (Γιατι αποτι βλέπω, στα σκρουτζομάγαζα είναι όλα σχεδον voda αυτα που πωλουνται εκει).

    Απο ποια χωρα εισαγονται τα του Expansys?

     

    το δικο μου ηταν απο γαλλια,unbranded,st-2

  5. Μακάρι. Δεν θα με χαλούσε καθόλου μια μέρα να επιστρέψω στην Apple γιατί έχω πλερώσει αρκετά σε εφαρμογές που τώρα πανε χαμένες. Δύσκολο το κόβω όμως, πρέπει να πέσει τρελή δουλειά στο λειτουργικό της (και όχι μόνο) για να αναστηθεί. Επαναπαύεται στις δάφνες τις κάτι που άρχισε να το κάνει τώρα και η Samsung κι αυτό είναι ο,τι χειρότερο

     

    για τις εφαρμογες εχω κρατησει κι εγω το ipad και δεν εχω παει σε κατι με windows....

  6. Lagarei γιατί του έχουν φορτώσει ενα σωρό σαβούρα. Μόλις φύγουν αυτά πάνε όλα βούτυρο. Έχει αναφερθεί σε αρκετά ριβιους πάντως και συνήθως δεν είναι τόσο πολύ αισθητό.

    Φίλε Πάνο υπάρχει κάτι που δεν έχει. Ραδιόφωνο :)

     

    εχεις δικιο.εγω σ αυτο που ειδα μολις απενεργοποιησα τα gestures συνηλθε.παντως ευχομαι πραγματικα να σκισει το one,να κινηθουν και οι μεγαλοι,και να δουμε ενα εξωφρενικο s5 του χρονου,και κανα πραγματικα επαναστατικο iphone 6

  7. το επιασα κι εγω το s4 στα χερια μου σημερα απο εναν συνεργατη σε λευκο.οφειλω να πω πως η οθονη δειχνει καλυτερη ποιοτικα στην αποδοση της και απο το note και απ το s3.αυτο που μου αρεσε ειναι το ελαχιστο πλαισιο γυρω της.κατα τα αλλα τιποτα τρελα διαφορετικο σε μια προχειρη ματια που εριξα,σε σχεση με το s3 πχ.παρολα αυτα επιμενω στο one αν και δεν το εχω δει live.μου φαινεται οτι εκαναν πολυ καλυτερη προσπαθεια απ τη sammy φετος.με χαλασε λιγο η προσεγγιση της samsung στην φετινη ναυαρχιδα γιατι μου θυμισε iphone 4s καταστασεις...
×
×
  • Create New...