Jump to content

akatastatos87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akatastatos87

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

akatastatos87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και με SMS απενεργοποιείται. Εγώ μόλις έστειλα στο 14014 την λεξη ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, και αμέσως έγινε. Δεν ξέρω βέβαια αν χρεώθηκα έτσι, γιατί έχω σύνδεση, αλλά θα φανεί.
  2. Είμαι σε δίλλημα. Βρηκα το Alcatel στο dutyfreeisland μέσω ebay στην ιδια τιμη με το tcl και μου ειπαν οτι τα στελνουν σαν δώρο με κοστολογιο στα 35 € για να αποφύγεις τους φόρους. Απο την αλλη το tcl έχει 32GB εσωτερική μνήμη οποτε σαφως ειναι καλυτερο. Βέβαια για το tcl δεν γραφουν για το αν το κινητό θα δέχεται ευρωπαϊκές καρτες SIM, ενω το alcatel παιρνει. Επικοινώνησα με το merimobiles και περιμένω απάντηση για το αν μπορούν να το στείλουν κ αυτοί σαν δώρο. Ξέρεις αν κανουν κάτι αντίστοιχο??
  3. Τα φοβάμαι λιγάκι. Απ οτι είχα διαβάσει πριν κάποιους μηνες που έψαχναν για tablet αν η παραγγελία ειναι απο 150€ και πανω το πακέτο ελέγχεται στο τελωνείο κ τοτε αν ειναι ηλεκτρονική συσκευή μπορεί να στο χτυπήσουν και να το πληρώσει χρυσο. Γι αυτό σκέφτομαι για το alcatel γιατί το καταστημα από το λινκ που ανέφερε ειναι ευρωπαικο, στην Τσεχία νομιζω, οποτε δε θα έχει φόρους. Έχει τύχει να αγοράσω απο ebay απο hong kong αλλά ηταν ψιλοπραγματα, καλώδια κ θήκες για tablet, οποτε δεν πλήρωσα κάτι παραπανω.
  4. Σ ευχαριστώ ggtaxo για την γρήγορη απάντηση σου. Μήπως ξέρεις τι παιζει με τους φόρους στο τελωνείο? Το συγκεκριμένο καταστημα το κοίταξα κ χθες μιας κ το διάβασα στις προηγούμενες συζητήσεις, αλλά απ οτι καταλαβα το καταστημα ειναι κινεζικο. Δεν θα έχω να πληρωσω στο τελωνείο μιας κ ειναι εξω απο την Ευρωπαϊκή Ενωση? Αυτό σου λέει τίποτα? http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/alcatel/one-touch-idol-x-dual-ot-6040d-slate-gray/
  5. Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για ενα καλό δικαρτο κ μόλις χθες διάβασα για το Alcatel One Touch Idol X 6040D. Απο βιντεακια κ σχόλια που διάβασα μου φαίνεται αρκετά καλο. Το θέμα μου ειναι απο που να το αγοράσω. Υπαρχουν κάποια κομματια στο ebay και σε πολύ καλη τιμή. Γράφουν duty free απο Hong Kong. Αναρωτιέμαι όμως αν αποφεύγω το τελωνείο γιατί δε θέλω να μου βγει τελικά στην διπλάσια τιμή. Το ιδιο και στο γαλλικο ebay. Αν παραγγειλω απο το γαλλικο η παραγγελια θα ερθει κατ ευθείαν απο το Hong Kong η μεσω Γαλλίας?? Επίσης είδα και το mobileshop.eu. Νομιζω το αναφέρεται πιο πανω. Απο εκεί λόγω του οτι παραγγελνω απο Αγγλία δεν θα έχω να πληρωσω φόρους έτσι?? Εχεις κανεις καμια ιδέα?? Η κανένα καταστημα εντος Ελλάδος καλυτερα??
×
×
  • Create New...