Jump to content

Avengernk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Avengernk

  1. Avengernk

    ZTE Skate

    σε αυτο που λες εχεις δίκιο
  2. Avengernk

    ZTE Skate

    ουφ δεν ειμαι ο μόνος!!! κανε αυτο που εκανα και εγω... αλλιώς να υπολογίζεις γύρω στις 15 μερες να επιστρέψει το κινητό σου
  3. Avengernk

    ZTE Skate

    εχει επιλογή το πλαϊνό κουμπί να τερματίζει την κλήση.. οπότε επέλεξα αυτο και όποτε μου κλειδώνει την οθόνη τερματίζω την κλήση απο εκει μια χαρα και δεν έχασα και της εφαρμογες μου
  4. Avengernk

    ZTE Skate

    και με το talk and drive που ειναι στην καρτα τι θα γινει? θα χαθει και αυτο?
  5. Avengernk

    ZTE Skate

    το talk and drive ειναι απλα τέλειο... εχεις καποιο πρόβλημα σαν το δικό μου? που μου κλειδώνει την οθόνη??
  6. Avengernk

    ZTE Skate

    δηλαδή μόνο στο δικο μου συμβαίνει αυτο? ειχα την εντύπωση οτι θα ηταν πρόβλημα του κινητού εαν κανω επαναφορά θα χαθούν ολες οι εφαρμογές? για ποιον αισθητήρα λες? ετσι εγκυκλοπαιδικά :)
  7. Avengernk

    ZTE Skate

    Καλησπέρα παλικαρια και απο μενα το εχω το κινητο περιπου 4 μηνες ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημένος αλλα έχω ενα τρελό προβλημα κάποιες φορές ( 3 στις 10 ) οταν παω να κανω κλήση η οθόνη κλειδώνει και δεν μπορώ να την ξεκλειδώσω μέχρι να κλισει ο αλλος την γραμμη :cry::cry: εχει συμβεί αυτο σε κανεναν αλλον? υπάρχει κάποια λύση για αυτο? μπορώ να απευθυνθώ σε καποιον αντιπρόσωπο??
×
×
  • Create New...