Jump to content

Mixalerius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mixalerius

  1. Το Back up που έχει μεσα το κινητό κάνει δουλεία ή είναι μούφα?
  2. Το back up που έχει μεσα το κινητό δουλεύει??? Μπορώ να το εμπιστευτώ???
  3. Μόνο αυτός που λέω παραπάνω. Αν θέλεις κατέβασε το Handcent sms που είναι για μηνύματα. Είναι πολύ καλή εφαρμογή και γραφεις με 160 χαρακτήρες
  4. Τότε δεν γίνεται! Σίγουρα το έχει, αφού εμένα το έχει. Τι να πώ! Ξανα κοίταξέ το! Θα στο ξανα πω μηπως και έκανα λάθος. Είσαι στα μηνύματα και πατάς το αριστερο πλήκτρο το οποίο είναι το μενού. Σου βγάζει δυο επιλογές. (Διαγρ. πολλών) και (Ρυθμίσεις). Εσύ θα πατήσεις στις "Ρυθμίσεις". Μετά θα ρολάρεις λίγο κάτω και θα βρεις εκεί που λέει "Εξοικον. κόστους". είναι το προτελευταίο στη στήλη.
  5. Σίγουρα έχεις το xperia x10 mini? Γιατί εμένα έτσι μου γράφει!
  6. Καλησπέρα σας! Έχω μια απορία στο xperia x10 mini. Κατεβάζω μια εφαρμογή για μηνύματα. Όταν μου στέλνουν μήνυμα μου βγάζει ειδοποίηση και στα δύο ειδών μηνύματα, και σε αυτό που κατέβασα και σε αυτό που υπάρχει. Πώς γίνεται να μην βγάζει ειδοποίηση σε αυτό που υπάρχει και να χρησιμοποιώ μόνο αυτό που κατέβασα? Πας στα μηνύματα, πατας στο μενού και μετά ρυθμίσεις. Και μετά πατάς "Εξοικον. κόστους"
  7. Δεν υπάρχει πουθενα που να λεει μεταφορα στην καρτα μνημης
  8. Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ!!!:confused:
  9. Αν αναβαθμίσω το xperia x10 mini στο android 2.3, θα κολάει ή θα πηγαίνει κανονικά?
  10. Έχω κατεβάσει το Android SDK και όταν πληκτρολογώ στο μαύρο πλαίσιο το adb push δεν μου αναγνωρίζει το adb στο Windows. Πρεπει να κατεβάσω και κάτι άλλο για να μου το αναγνωρίσει?
  11. Πως μπορω να γίνω root? Είναι εύκολο? Δεν τα πάω και πολύ καλά με τους υπολογιστες
  12. Ααα! Οκ! Ευχαριστώ πολύ. Μηπως ξερεις καμια εφαρμογή που να κάνει back up σε ολα?
  13. Πηγαινεις "Ρυθμίσεις" μετά πατάς "Τοποθεσία και ασφάλεια" και ρολάρεις τερμα κάτω. Εκει είναι τα διαπιστευτήρια Και κάτι άλλο. Κατέβασα το My Phone Explorer και μου λέει να κάνω κάποια πράγματα όπως, να βάλω κωδικο pin στο WiFi, να ενεργοποιήσω το Bluetooth και να συνδέσω το USB. Τα κάνω όλα αυτά αλλά στο USB λέει σφάλμα συνδεσης. Ενώ στον υπολογιστή συνδέεται κανονικά EDIT: Ξεχάστε το, τελικά βρήκα ποιο είναι το σφάλμα! Το My Phone Explorer Client κάνει back up? Εγώ δεν κατάλαβα πως λειτουργεί. Το back up που έχει μέσα το κινητό δεν λειτουργεί. Δεν κάνει καθόλου back up. Μήπως ξέρει κανένας καμιά καλή εφαρμογή για να κάνει πραγματικά back up?:D
  14. Καλησπέρα σας. Έχω το xperia x10 mini εδώ και 1μιση χρόνο. Μέχρι σήμερα ακόμα ανακαλύπτω διάφορα πράγματα. Μόλις πριν λίγο είδα μια ρύθμιση (χώρος αποθήκευσης διαπιστευτηρίων) και νομίζω ότι έχει σχέση με τους κωδικούς των τραπεζών. Αν είναι όντως αυτό, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί; Επιχείρησα να κάνω εγκατάσταση κρυπτογραφημένων πιστοποιητικών αλλά μου λέει ότι δεν βρέθηκε αρχείο .p12.
×
×
  • Create New...