Jump to content

thanos81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanos81

  1. Ναί φίλε μου αύτο ακριβώς εννοούσα "custom". Να έχει εκδοθεί κάπως πιό επίσημα. Παρόλα αυτά όπως είπα θα περιμένω λίγο πριν κάνω την δοκιμή.
  2. Καλά εννοείτε οτι εδώ και λίγη ωρίτσα κατεβαίνει το file! ;) Το κρατάω και αν δε δω φως στο τούνελ θα μπεί με κλειστά μάτια! Απλά πάντα κρατάω στην άκρη της συζήτησης και λίγο χώρο για την εκδοχή της Samsung (αν υπάρξει). Ευχαριστώ πάντως!
  3. Το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κάτι τέτοιο απλά επειδή είναι μόλις λίγων ημερών το πρόβλημα περιμένω να δώ μήπως και υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση ή επίλυση της samsung πριν αρχίσω να ρίχνω "custom" εκδόσεις. Πάντως την κρατάω την πρότασή σου υπόψη. thx!
  4. Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντησή, ελπίζω να είναι κάτι άμεσα επιλύσιμο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείται μόνο στο touch κι όχι και με το S-PEN!! Πολύ περίεργο.... Θα πρόσπαθήσω να το υποστώ εν όψη του επερχόμενου 4 ICS μήπως και λυθεί. Αλλά στην παρούσα φάση καθιστά τη συσκευή πολύ δύσχρηστη.
  5. Καλησπέρα παιδιά, παιδιά αντιμετωπίζω ένα θεματάκι μετά τη λήψη του τελευταίου firmware. Όλα καλά με το setup κανένα πρόβλημα περάστηκε σωστά αλλά μετά παρατηρώ οτι η οθόνη μου τέρμα κάτω δεν αποκρίνεται στο touch. Μιλάμε για ενα κομμάτι 0.5-1cm (από άκρη σε άκρη) δε νιώθει. Με το S-PEN δουλεύει κανονικότατα αλλά στο touch είναι νεκρό. Έχω πετύχει παρόμοιο πρόβλημα και σε άλλους κατόχους του ίδιου μοντέλου σε κάποια forums κυρίως κατα τη χρήση USB ή φορτιστή πράμα που το χα παρατηρήσει και στο δικό μου αλλά μετά το τελευταίο firmware έγινε μόνιμο το πρόβλημα. Καμιά συμβουλή ??? PDA: N7000XXLA6 PHONE: N70000XXLA4 CSC: N70000XXLA1
×
×
  • Create New...