Jump to content

amylee069

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by amylee069

  1. Σ ευχαριστω....!!! Ναι το διαπιστωσα όταν διαβασα τις οδηγιες εγκαταστασης της prime hd.....
  2. Καλημέρα!! Απορία......... Αυτη τη στιγμη το κινητό λειτουργεί με stock rom + kernel. Για να περασω τη LeWa που είναι συμβατη μονο με nAa kernel μπορω να περασω τη ρομ και στο καπακι να ξεκλειδωσω bootloader και να περασω τον kernel ή θα πρεπει να περασω πρωτα μια ρομ συμβατη τόσο με stock όσο και με nAa και αφού αλλαξω τον kernel να φλασαρω τη LeWa?
  3. τι ακριβως παιζει με το ραδιοφωνο??? με stock kernel ειναι συμβατη??? τωρα που εφτιαξα το pc θα ξαναδοκιμασω ν rootαρω το κινητο κι αν πετυχει αυτη τη φορα θα τη περασω...... χρειαζεται κανενα addon???
  4. Άρα τους εχω σίγουρα γιατι εχω κάνει επανειλημμένα αυτή τη διαδικασία... Βέβαια τελικά μπορεί η όλη κατάσταση να οφείλεται στο laptop μου γιατί μετά από κάτι κολληματα τις τελευταίες δύο μέρες σήμερα τεζαρε..... Οπότε είναι για σερβις..... όλα τα καλά μαζί ως συνήθως.... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια πάντως... Μόλις βγάλω άκρη με τον υπολογιστή θα ξαναδοκιμασω να κάνω root και θ ενημερώσω για τυχών εξελίξεις... (απειλή... :-P )
  5. χαχα καλα κανεις και υποθετεις το δευτερο... ειναι απο τοτε που πήρα το κινητο και δεν εχω πειραξει καθολου τον υπολογιστη..... το x8toolbox στην αρχη ξεκινουσε το root κανονικα αλλο που δεν το εκανε..... ξαφνικα μετα απο τοσες προσπαθειες του ρθε φλασια να διαβασει custom rom..... (που τετοια τυχη.....) τους drivers που μπορω να τους βρω για να τους ξαναπερασω??? αν και δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα..... υπαρχει περιπτωση να χει πειραξει τπτ η se στο λογισμικο για να μη μπορουμε να το πειραζουμε?????? (το πήγα πολυ μακρια ε????:shifty:)
  6. καμια ιδέα για το root????? ειναι καταδικασμενο να μεινει με εργοστασιακες ρυθμίσεις τελικα??? :cry:
  7. Στην αρχη μου εμφανιζε μνμ οτι απέτυχε να περασει τον superuser ενώ τον rootexplorer τον περνουσε κανονικα με το x8toolbox. Δοκίμασα και με το superoneclick [ATTACH]25783[/ATTACH]. Και την τελευταια φορα που ξαναπροσπάθησα με το x8toolbox μου εμφανισε αυτο.... [ATTACH]25784[/ATTACH] πραγματικα θα σπαστω απιστευτα αν μετα απο τοσο καιρο καταληξω να μεινω με stock rom και να μην μπορω να περασω εφαρμογες......
  8. Μετα απο απειρα reboot σε διαστημα ενος μηνα εφτασε η ωρα που το κινητο κολουσε στο σημα της ginger dx και δεν ανοιγε με τιποτα....... ξαναπερασα τον kernel τιποτα..... εβαλα τον stock και μετα οχι μονο δεν ανοιγε αλλα δεν με εβαζε και σε recovery..... οποτε εκανα επιδιόρθωση με seus ώστε να τα κανω ολα πάλι απ την αρχη.......... το αποτελεσμα ειναι πλεον να μην μπορω ουτε να το rootαρω........... γιατι ομως????
  9. Παιδιά υπάρχει κάποιο link για stock kernel??? γτ εδω δεν τον εχει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316377
  10. Δεν νομίζω οτι μπορεις γιατί η εφαρμογη διατιθεται μονο για το x8..... Έχεις περάσει και το tweak του jimdem?
  11. Αν άκανες ροοτ με τον οδηγό από Jimdem αν θυμαμαι καλα στο περνάει και αυτο. Αν οχι μετα το ροοτ, μετα το περασμα του recovery θα το χεις σιγουρα στις εφαρμογες σου.......
  12. Όταν ανοίγεις το N drive for xperia έχει επιλογή στις ρυθμίσεις.... Υπάρχει κάποιος αλλος που με gingerdx v026 και alfs kernel το κινητο του να κάνει στα καλα καθουμενα reboot???? ή μονο τ δικο μου ειναι αναποδο τον τελευταιο καιρο??? :dash: χ8ουλι μου σε ματιαξανε μου φαινεται....... :shifty: τι επιλογες εχω???
  13. δεν ξερω τοτε..... ίσως χρειαστει να κανεις επιδιορθωση μεσω sus γτ για soft brick το κοβω....... περιμενε ομως μήπως σου πουν τα παιδια αν μπορεις να κανεις κατι αλλο.........
  14. Τι να πω δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.... Μόλις μου την επιστρεψουν θα δοκιμασω κι εγω ν κανω φορματ με τον τροπο που λες κι ελπιζω πραγματικα να στρωσει γτ δεν με παιρνει να αγοραζω παλι καινουρια καρτα........ Θα το δοκιμασω και στην πρωτη που ειχε brickαρει τελειως..... :blink: i ll keep my fingers crossed!!!! :rolleyes: EDIT: Μάλλον ξέχασες να κανεις full wipe αφού έκανες τ back up και πριν εγκαταστησεις τη ρομ...... ξαναβγαλε τη μπαταρια και άρχισε να πατας το πίσω κουμπι πριν ακόμη σου δείξει το sony ericsson για να μπεις σε recovery.....
  15. Δυστυχως οτι ξερεις ξερω....... Μεγαλη βλακεια το ολο θεμα........... κι ολο αυτο επειδη η sony ericsson δεν καταδεχτηκε να το αναβαθμισει........ Δεν λεω φυσαει η ginger αλλα αμα δεν μπορεις να περνας εφαρμογες.... τσαμπα κοπος........:lost:
  16. Αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα με την δευτερη καρτα ( SanDisk Mobile Ultra Class 6 microSDHC) που αγορασα συν το γεγονος οτι το κινητο κολλουσε οταν πηγαινα να κανω back up μεσω recovery..... Αφου δοκιμασα απειρες φορες να κανω διαμορφωση και να περασω τα αρχεια απ την εργοστασιακη 2gb (που δουλευει αψογα!!) και δεν καταφερα τιποτα την εστειλα για ελεγχο με την εγγυηση και με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα κι οτι λογικα δεν ειναι συμβατη με τη ρομ............... (δευτερη 8αρα sd που βγαινει off.....) :chair::angry:
  17. Καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!! Οταν ειχα την gingerdx v22 είχα παρατηρησει επανειλημενα οτι το κινητο εκανε επανεκκινηση μετα από καποιο τηλεφωνο και θεωρησα οτι ηταν καποιο bug της συγκεκριμενης εκδοσης ginger όμως κανα δυο φορες μου το χει κανει και με την v026... Εχει παρατηρησει καποιος αλλος κατι αντιστοιχο???
  18. Το είχα παθει κι εγω με την πρωτη καρτα μνημης..... Ξαφνικα μου την εμφανιζε κενη και ζητουσε να κανω διαμορφωση.... το κινητο ηταν απλα rooted τοτε.... οταν την εφτιαξα μετα απο μια βδομαδα μου ξανακανε τα ιδια και αγορασα αλλη τελικα.......... Τι καρτα εχεις??? Thank you!!!!!!!!!!!!!!!! ξεκλειδωσα χθες βραδυ bootloader περασα και τον kernel κι ευτυχως μεχρι στιγμης ολα καλα!!!! Τωρα μενει να κανω overclock :happy:
  19. :thanks: Να ρωτήσω και κατι ακόμη ομως? Αφού ξεκλειδώσουμε τον bootloader και περασουμε και τον kernel θα πρεπει να ξαναπερασουμε τη Jingerdx v026 και το tweak απο Jimdem? Δεν χρειαζεται να περασουμε τα addons ομως γτ δεν τρεχει καποιο bug με Alfs kernel σωστα? :O
  20. Τον εχω τον οδηγο ευτυχως γιατι χωρις αυτον δεν θα χα κανει τιποτα..... ;) Απλά δεν μπορω να βρω για κάποιο λόγο αυτα που αναφερει στο flashtool.... απ΄οτι ειδα σε προηγουμενες σελίδες ειχες κι εσυ το ιδιο θεμα αλλα τα βρηκες μονη σου.... οκ μέχρι το σημειο των drivers, μετα ανοιγω την εφαρμογη flashtool- drivers κι εχει μια λίστα... από εκεί αυτο που επελεξα ηταν το adp x8 αν θυμαμαι καλα... πάντως το ggsetup-2.2.0.10.exe δεν το βρηκα.... το αρχειο rar που λεει στον οδηγο απο εδω το κατεβασες http://www.fileserve.com/file/65RFy3D/%CE%A3%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF_BOOTLOADER_by_iLiaDelo.rar ?????
  21. Ok... Εγκατεστησα το flashtool, ανοιξα και τους φακελους flashtool και drivers και μου εμφανιζει την εφαρμογη flashtool - drivers... δεν εμφανιζει πουθενα το ggsetup-2.2.0.10.exe.... επίσης υπάρχει κανενα αλλο link για το rar με το s1 tool ή πρεπει να κανω εγγραφη στο file serve??
  22. μήπως ξέχασες να κανεις factory reset μετα το back up??
×
×
  • Create New...