Jump to content

ep2610

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ep2610

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

ep2610's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε δες τις ρυθμίσεις στο router σου. Μάλλον δίνεις καρφωτή IP και το router μπερδεύεται...:happy:
  2. Φίλε μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος για τα password γιατί κανένα δε δουλεύει...
  3. Φίλε μου αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα από τότε που πέρασα τη GR2! Δεν έχω βρει ούτε τι φταίει ούτε πως διορθώνεται! Πάντως συνήθως εμφανίζεται όταν τερματίσω μία κλήση! Αν κάποιος έχει κάποια λύση, θα βοηθούσε πολύ.:O
  4. Το a2sdgui φαίνεται να λειτουργεί άψογα! Αν και δεν ξέρω ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις (αν ξέρει κάποιος θα του ήμουν υπόχρεος..:worry:) μου δείχνει ελεύθερη μνήμη 62mb από 178mb. THANKS...
  5. Ευχαριστώ. Πολύ καλός οδηγός. Περιμένω με ανυπομονησία αν κατάφερες κάτι... :worry:
  6. Παίδες ξέρει κανείς που μπορώ να βρω έναν οδηγό για link2sd για το ACE συγκεκριμένα? Έχω φάει τη μέρα μου και δε μπορώ να το φτιάξω το μαμημένο. Όλα mount invalid argument βγάζει.
  7. Τότε γιατί έχουν εγκατασταθεί 2 APN (Cosmote Internet και Cosmote mms)? Νόμιζα ότι το ένα ήταν για Internet και το άλλο για mms....
  8. Καλησπέρα... Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω ενεργοποιημένη τη "χρήση δεδομένων πακέτων" χωρίς ωστόσο καμία από τις εγκατεστημένες εφαρμογές να επικοινωνεί με το Internet? Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: Α. Θέλω οι διάφορες εγκατεστημένες εφαρμογές να επικοινωνούν με το Internet ΜΟΝΟ μέσω WiFi και βέβαια να ορίσω εγώ πότε και ποιες. Β. Να έχω ενεργοποιημένη πάντοτε την επιλογή "χρήση δεδομένων πακέτων" προκειμένου να λαμβάνω και να στέλνω ελεύθερα mms αλλά και να χρησιμοποιώ το Internet μέσω κινητής όταν το επιθυμώ (χωρίς κάποια εφαρμογή του κινητού να κάνει χρήση του internet). Επίσης, έχω εγκαταστήσει APN για Cosmote. Εμφανίζονται 2 επιλογές, ήτοι Cosmote Internet και Cosmote mms. Ωστόσο, δεν με αφήνει ούτε να απενεργοποιήσω τα APN (χωρίς να τα διαγράψω), ούτε να επιλέξω μεταξύ των 2 παραπάνω. Όταν απεγκατέστησα το Cosmote Internet και άφησα το Cosmote mms, δε μπορούσα να στείλω mms! Λίγο κουφό μου φαίνεται αλλά πραγματικά έτσι έγινε...:confused: Ευχαριστώ για το χρόνο σας:)
  9. Όχι φίλε μου, τις εκθέσεις μπορούμε να τις στείλουμε και με περιστέρι! Ωστόσο, αν διαβάσεις στο φόρουμ πολύ είναι εκείνοι που αντιμετώπισαν το σχετικό πρόβλημα. Η μόνη λύση που παρουσιάστηκε ήταν η εγκατάσταση κάποιας τρίτης εφαρμογής μηνυμάτων όπως gosms, bigsms κλπ. Το πρόβλημα με τις εφαρμογές αυτές, αν και πολύ καλές, έχει να κάνει με την άντληση και προσθήκη επαφών στα Ελληνικά. Συγκεκριμένα, πολύ από εμάς (αν όχι όλοι) αποθηκεύουμε τις επαφές μας στα Ελληνικά και όχι σε κάποια άλλη γλώσσα. Όταν όμως θέλεις να κάνεις προσθήκη αποστολέα στο μήνυμά σου, δε σε αφήνει να κάνεις αναζήτηση στα Ελληνικά παρά μόνον να κινηθείς πάνω κάτω στις επαφές μέχρι να βρεις αυτή που ψάχνεις...:mad: Τώρα, μερικά ιστορικά στοιχεία έτσι για να καλύψουμε και το θέμα των μεγάλων μηνυμάτων.... Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανά τον κόσμο προσφέρουν στην πελατεία τους πακέτα για κάθε ανάγκη και βαλάντιο. Στα πακέτα αυτά, συνήθως, η αξία 2 sms ισοδυναμεί με 1 mms. Έτσι και οι developers των android softwares κατασκεύασαν την εφαρμογή των μηνυμάτων με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όταν κάποιος γράφει ένα μήνυμα και οι χαρακτήρες ξεπεράσουν το ισοδύναμο των 3 sms αυτόματα η εφαρμογή μετατρέπει το sms σε mms περιορίζοντας έτσι το αντίστοιχο κόστος. Επειδή τώρα, η πλειονότητα των χρηστών android συσκευών απενεργοποιεί την αποστολή δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, για λόγους κόστους (πολλές εφαρμογές αναζητούν ενημερώσεις, άλλες έχουν την τάση ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επικοινωνούν μέσω internet κλπ), όταν πας να στείλεις ένα μήνυμα με πολλούς χαρακτήρες (3 sms και άνω), αυτό δεν αποστέλλεται εάν δεν επανενεργοποιήσεις την αποστολή δεδομένων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, ενώ παράλληλα δεν παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει την αποστολή των μηνυμάτων σε sms αντί mms (αφού η αλλαγή γίνεται αυτόματα). Έτσι, ο μόνος τρόπος που βρήκα εγώ για να λυθεί το παραπάνω "πρόβλημα" είναι αυτός που παραθέτω σε προηγούμενο μήνυμα. Καταλήγοντας, ο στόχος δεν είναι να στείλω έκθεση με sms αλλά αν για τον α,x,ψ λόγο γράψω ένα μήνυμα που ξεπερνά το όριο των χαρακτήρων (3 sms, αν θυμάμαι καλά 3x160 χαρακτήρες) να μην είμαι αναγκασμένος να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία (ενεργοποίηση αποστολής δεδομένων κλπ). Αυτά τα ολίγα και πάντα στα πλαίσια του topic (βλέπε τίτλος : [ΕΠΙΣΗΜΟ] Samsung Galaxy Ace (S5830)):):ninja::shifty:
  10. Sorry, τώρα το αντελήφθην...:wacko: Ευχαριστώ... Παίδες, κατάφερα σήμερα να ρυθμίσω το κινητό μου να στέλνει μεγάλα sms χωρίς να τα μετατρέπει αυτόματα σε mms. Και βέβαια με τη χρήση της κανονικής εφαρμογής μηνυμάτων και όχι ξεχωριστή app. Αυτό επετεύχθη χάριν στις προσπάθειες του montymintypie (και άλλων) από το xdadevelopers. Στο λινκ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1065452 , θα βρείτε τον απαραίτητο οδηγό καθώς και τα αρχεία που χρειάζεστε. Είναι εύκολο και η όλη διαδικασία δε θα σας πάρει πάνω από 20 λεπτά, αρκεί να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες. Το έκανα στο Samsung Galaxy Ace (φοράω GingerReal-2) και δούλεψε μια χαρά. Η διαδικασία που περιγράφεται στο παραπάνω λινκ δεν είναι δική μου, δεν την έφτιαξα εγώ και δε συμμετείχα σε κανένα στάδιο ανάπτυξής της Δε φέρω ευθύνη αν κάτι πάει στραβά κατά την εφαρμογή της διαδικασίας αυτής καθώς και κατά τη χρήση της. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  11. για το μοντεμ δε ρώτησα εγώ!:) Για το έκδοση βασικού φάσματος είναι Ρυθμίσεις--> πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή (τελευταία επιλογή)-->Έκδοση βασικού φάσματος (τρίτη από το τέλος).
  12. Ναι. Το GO sms δουλεύει κανονικά. Νομίζω πάντως ότι σε προηγούμενη έκδοση Android (2.3.3) δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, παρόλο που από εμένα φεύγει σαν mms ο παραλήπτης το δέχεται σαν sms. Μάλιστα στο ONAVO (data counter) δε φαίνεται να έχουν αποσταλεί δεδομένα (kb=0). Τι να πω? Επίσης κάτι που ρώτησα πριν σχετικά με την Έκδοση Βασικού Φάσματος (στο μενού ρυθμίσεις --> πληροφορίες σχετικά με ..) ξέρεις τίποτα? Στην Έκδοση βασικού Φάσματος μου γράφει S5830XXKPP. είναι σωστό? Στον Αριθμό κατασκευής μου βγάζει ορθά GingerReal 2.0.0 XWKT7. Και πάλι ευχαριστώ. Υ.Γ. Αν βρεις κάτι σχετικό με τα sms θα σου ήμουν υπόχρεος.:shifty:
  13. Όταν στέλνω μεγάλα sms (πάνω από 540 χαρακτήρες) αυτόματα το μήνυμα γυρνάει σε mms! Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό χωρίς να χρησιμοποιήσω ξεχωριστή εφαρμογή πληκτρολογίου?
  14. Έκανα το update σε GingerReal-2.0.0-XWKT7, ωστόσο στην έκδοση βασικού φάσματος μου γράφει S5830XXKPP ! Ξέρει κανείς Γιατί?
  15. Μια λίγο άσχετη ερώτηση. Τι είναι το nandroid backup ?
×
×
  • Create New...