Jump to content

charvikt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About charvikt

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

charvikt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σας. πολύ καλό το hotfix αλλά παραμένει ένα μικρό προβληματάκι..μετά την αναβάθμιση στα εισερχόμενα μηνύματα φαίνεται μόνο ο αριθμός και όχι το όνομα της επαφής...Καμιά λύση;;;
  2. Καλημέρα σας. Είμαι καινούριος στο forum και γενικά σε forum. Γι' αυτό συγχωρέστε με τα όποια λάθη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που βρήκα στο forum. Έχω το HTC HD2 που πρόσφατα έκανα αναβάθμιση ROM σε 3.14.482.2 ΕΛΛ και είχα το πρόβλημα με την γραφή ελληνικών SMS. Το hotfix διόρθωσε το πρόβλημα αλλά εξακολουθεί να μην εμφανίζονται τα ονόματα των επαφών στα εισέρχόμενα μηνύματα παρά μόνο ο αριθμός τηλεφώνου. Μήπως υπάρχει καμιά απάντηση και λύση; Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλημέρα σας. Είμαι καινούριος στο forum και γενικά σε forum. Γι' αυτό συγχωρέστε με τα όποια λάθη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που βρήκα στο forum. Έχω το HTC HD2 που πρόσφατα έκανα αναβάθμιση ROM σε 3.14.482.2 ΕΛΛ και είχα το πρόβλημα με την γραφή ελληνικών SMS. Το hotfix διόρθωσε το πρόβλημα αλλά εξακολουθεί να μην εμφανίζονται τα ονόματα των επαφών στα εισέρχόμενα μηνύματα παρά μόνο ο αριθμός τηλεφώνου. Μήπως υπάρχει καμιά απάντηση και λύση; Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...