Jump to content

nikoskox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikoskox

  1. Μάλλον θα λες αυτην για Nordic Caounties E? Σ ευχαριστώ φίλε το έβαλα αλλά δυστυχώς δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες το πληκτρολόγιο του αλλά αυτό είναι το τελευταίο... είναι και πιο αργό από το προηγούμενο που είχα τες πα από το ολλότελα........ Προγραμματάκι να το κάνει να πηγαίνει πιο γρήγορα παίζει??? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  2. Καλησπέρα παιδιά έχω θέμα με το S5830XXKPP το έβαλα στο Ace μου και δεν δουλεύει το 3G!!!!! Τι να κάνω έχω δοκιμάσει άπειρα αλλά Firmware αλλά τπτ τα περισσότερα δεν μου ανοίγουν καν το τηλέφωνο καμιά ιδέα...... αν κάποιος έιχε αντίστοιχει εμπειρία ας μου πει να δω και 'γω τι μπορώ να κάνω :cry::cry::cry::cry::cry:
  3. Καλησπέρα παιδιά είμαι και εγώ κάτοχος του παραπάνω τηλεφώνου και έχω το εξής πρόβλημα ανβάθμισα το κινητό με το firmware: 2.3.6 S5830XXKPP το κινητό δουλέυει απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει σε 3G δηλαδή δεν υπάρχει επιλογή καν αν πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί POWER της λειτουργιας δικτύου δεδομένων μπορεί κανείς να μου προτίνει κανενα firmware; Εχω εγκαταστήσει σεδόν όλα τα firmware που υπάρχουν στα διάφορα sites αλλά όταν ανοίγει το κινητό μου βγάζει σφάλματα έχει κανείς κανένα δοκιμασμένο κάθε απάντηση δεκτή και το ευχαριστώ γίνεται εκ των προταίρων!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
×
×
  • Create New...