Jump to content

markos_xperia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by markos_xperia

  1. έχεις κάποια να μου προτείνεις;;
  2. Καλησπέρα παιδιά..Έχω ένα SE Xperia X10 mini pro και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τα μηνύματα μου..Σε ορισμένες επαφές όταν έχω ανταλλάξει αρκετά μηνύματα μόλις στέλνω ένα μήνυμα το μήνυμα ναι μεν αποστέλλεται κανονικά αλλά οι εφαρμογή των μηνυμάτων κολλάει και μου βγάζει ένα μήνυμα στην οθόνη που λέει "Η δραστηριότητα Μηνύματα (στην εφαρμογή Μηνύματα) δεν αποκρίνεται" είτε "Η δραστηριότητα Μηνύματα (στην εφαρμογή conversations.sonyericsson) δεν αποκρίνεται" και μου ζητάει να πατήσω αναγκαστικό κλείσιμο.. Τί μπορώ να κάνω για να σταματήσει αυτό το πράγμα;; Επίσης όταν προσπαθώ να διαγράψω τις συγκεκριμένες συνομιλίες για να σταματήσουν να κολλάνε, κολλάει πάλι το κινητό χωρίς όμως να διαγράφονται αυτές...Ξέρει κάποιος οτιδήποτε;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  3. Καλημέρα παιδιά..Έχω ένα Xperia x10 mini pro και πήρα μία κάρτα μνήμης Toshiba 8GB γιατί δεν μου έφτανε ο χώρος με την κάρτα του αρχικού πακέτου..Την βάζω στο κινητό αλλά το κινητό "παγώνει", τις φωτογραφίες τις εμφανίζει κατεστραμένες και τα αρχεία μουσικής κολλάνε..Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω και να μην κολλάει όλο το κινητό;;;
  4. Καλησπέρα παιδιά..Έχω ένα SE Xperia X10 mini pro και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τα μηνύματα μου..Σε ορισμένες επαφές όταν έχω ανταλλάξει αρκετά μηνύματα μόλις στέλνω ένα μήνυμα το μήνυμα ναι μεν αποστέλλεται κανονικά αλλά οι εφαρμογή των μηνυμάτων κολλάει και μου βγάζει ένα μήνυμα στην οθόνη που λέει "Η δραστηριότητα Μηνύματα (στην εφαρμογή Μηνύματα) δεν αποκρίνεται" είτε "Η δραστηριότητα Μηνύματα (στην εφαρμογή conversations.sonyericsson) δεν αποκρίνεται" και μου ζητάει να πατήσω αναγκαστικό κλείσιμο.. Τί μπορώ να κάνω για να σταματήσει αυτό το πράγμα;; Επίσης όταν προσπαθώ να διαγράψω τις συγκεκριμένες συνομιλίες για να σταματήσουν να κολλάνε, κολλάει πάλι το κινητό χωρίς όμως να διαγράφονται αυτές...Ξέρει κάποιος οτιδήποτε;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:)
×
×
  • Create New...