Jump to content

faart

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

faart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε themis636, σε καμία περίπτωση προϊόντα της Apple! Απλώς το ανέφερα γιατί είναι ο ανταγωνισμός! Ήμουν ικανοποιημένος, αλλά το φτηνιάρικο το νιώθεις! Εγώ θα το άλλαζα για ένα tablet με Intel επεξεργαστή και στυλό (είναι must)! Οι ARM σου κόβουν τα χέρια! :wacko: Φίλε geobas, το σκέφτηκα, αλλά λειτουργούσε κανονικότατα πριν! Την στιγμή που αποφάσισα να γυρίσω το βίντεο, απλά είχε πλέον πεθάνει τελείως η μπαταρία! Το ανταπτοράκι πάντως λειτουργεί κανονικότατα! Φορτίζω το κινητό μου τώρα! Θα πάω άμεσα στα mediamarkt! Επικοινώνησαν τηλεφωνικώς μαζί μου! :)
  2. Καλησπέρα παίδες! Μετά από 6 μήνες χρήσης, έχω καταλήξει πως το tablet μας, είναι μια συσκευή με φτηνιάρικη κατασκευή και πολλά καλά features. Τα οποία όμως θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα! Π.χ. το στυλό θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη απόκριση! Δεν έχω παράπονο! Το χρησιμοποίησα στο έπακρον! Κρατούσα σημειώσεις στην σχολή και όλα ήταν τέλεια!! Το συνήθισα και με βόλεψε πολύ! Σίγουρα ήταν πιο χρηστικό από τα iPad και τα tablets χωρίς στυλό! Όντας φοιτητής κιόλας, ήταν sos-άκι για μένα και το λάτρεψα! Έκανα ένα βιντεάκι με την πρόσφατη εμπειρία μου!! Αφιερώστε 10 λεπτά να το δείτε και να μου πείτε την άποψη σας!! Ευχαριστώ! :)
  3. Την παρασκευή μου ήρθε το Notification για το OTA update σε 4.1.2 και παίδες, οφείλω να ομολογήσω πως νιώθω περήφανος για την αγορά μου!! Το μηχάνημα πετάει και το Multitasking έχει γίνει πολύ πιο smooth, όπως και όλο το λειτουργικό στο σύνολο του!! Καθόλου Lags!! Κάνανε εξαιρετική δουλειά οι άνθρωποι!! Το μόνο bug που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν ανοίγεις ένα νέο note, ανεβάζει την φωτεινότητα μόνο του! (ελπίζω πως θα το διορθώσουν σύντομα! ;) ) Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα παίδες!! Μόλις δείτε το notification κάντε το update χωρίς δεύτερη σκέψη!! (κάντε κι ένα backup νωρίτερα, καλού κακού)
  4. μπορείς να τσεκάρεις εδώ. :shifty:
  5. καλημέρα (πλέον) παίδες! μόλις γράφτικα και στο φόρουμ! XBOX LIVE ID: lefdphilip :)
×
×
  • Create New...