Jump to content

Power07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Power07

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Power07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κατάλαβα!Αλλα η ver 10 δεν είναι η τελευταία του CyberGR αλλα η 11..που είναι κατά πολύ ποιο smooth από την 10.
  2. Συγγνώμη να ρωτήσω...Με ποια Version του CyberGR πέρασες 2 βδομάδες και με ποια Apex 3 βδομάδες που Apex έχουμε κάθε 3 και λίγο?Η version 11 του Cybergr έχει δεν έχει 10 μέρες που έχει βγει..!! Όπως και να έχει είναι 2 απ`τις καλύτερες ROM που παίζουν. Δοκίμασα και την Apex αλλα λόγο customazattions γύρισα πάλυ σε Cybergr v11.Se smoothness pantos tis vlepw idies.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω κανένα κόλλημα με Nova Launcher και Trinity Kernel T132 min200 - max1000 και 402mb Ram.
  3. Μιας και έχεις άλλη ROM μέσα θα σου πρότεινα να την κατεβάσεις από το XDA και να ακολουθήσεις της οδηγίες installation όπως ακριβώς αναφέρονται για αποφυγή οποιου δήποτε προβλήματος.Αν είχες πχ την έκδοση 6 θα σου έλεγα ok και για το ROM Manager. Link Να και ένα preview της έκδοσης 7.
  4. Κατ`αρχήν καλησπέρα σε όλους σας μιας και είμαι καινούργιος στο myphone.gr Θα ήθελα να πω την γνώμη μου για την ICS ROM του Cybergr στο XDA μιας και μερικές σελίδες ποιο πριν τα σχόλια που διάβασα δεν ήταν και τα καλύτερα. Αρχικά πρέπει να πω ότι ναι όντως είχα κάποια προβληματάκια αλλα στο τέλος αποφάσισα να ξανά κάνω μια δοκιμη μιας και η GB version για μένα τουλάχιστον ήταν απλά ότι καλύτερο είχα βάλει ποτε μου στο Nexus S (το λέω έχοντας δοκιμάσει ότι GB ROM υπήρχε στο XDA για το NS μας). Έτσι λοιπόν αυτή την φορα ακολούθησα τα βήματα για την εγκατάσταση (δεν έκανα του κεφαλιού μου) όπως ακριβώς αναφέρονται στην πρώτη σελίδα της CyberGR-MOD ICS στο XDA μετά από μερικά σχόλια που διάβασα εκεί και επιπλέον format στην SDCard..(είναι must αν είχατε άλλη ROM πριν..η` και την ίδια κάτω της version 6).Τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες στην Version 7 είναι εξαιρετικά και απλά για μένα ειλικρινά είναι μακράν ότι καλύτερο έχω βάλει στο Nexus S από την μέρα κυκλοφορίας του ICS τόσο σε ταχύτητα - σταθερότητα όσο και σε customizations, έχει τα πάντα..!! Προσωπική άποψη πάντα αυτή την στιγμή πιστεύω πως παίζει μπάλα μονη της, ειλικρινά την προτείνω ανεπιφύλαχτα σε όλους..!!;)
×
×
  • Create New...